Zyon
|
Ja zeby nie cwiczyc na czczo, to musialbym zjesc conajmniej pol godziny przed treningiem czyli najpozniej o 5:30 troche nienormalna pora na jedzenie
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
MariuszM
Go
|
Żadnych przymusów nie ma. Każdy ćwiczy jak mu wygodniej , pod siebie
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Rano troche ssalo, ale wszystko ok, jak na razie wszystko wchodzi elegancko. Siadow od dawna nie robilem a to ogolnie swietne cwiczenie na brzuch jest Jednak przed zasnieciem wsunalem 1 sredni ziemniak roztarty z lyzka masla i lyzka smietany.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
To trzeba puknąć sobie śmietanki taką ilość jaką się spalić zamierza i na drążek, albo dzwonkami się zająć! Śmietanka w żołądku to prawie jak woda źródlana jest...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
No nie mialem akurat
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Ćwiczenia na pusty żołądek są dobre na spalanie tłuszczu własnego, a jak się da energii przed, to na masę mięśniową dobrze robi.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
I to i to mi pasuje Czyli jak smietanka to taka 250ml 30% bedzie w sam raz?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Zyon
|
Blade, o brociles juz cala ksiazke Voleka? Jakies wnioski?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
250ml 30% bedzie w sam raz? 2,5*290=725kcal= 7km biegu/30min. Albo 7kg ATP...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Czyli plus minus pol godziny dzwonkowania..hmm. Czyli jak trening typowo silowy ze sztanga to wystarczy polowa, bo wiecej nie spale choc robie intensywny do 45 minut. No ciekawi mnie to, co prawda masa nie jest w ogole moim celem ale sprobuje sie od nastepnego tygodnia przewiezc sie z 2 tygodnie cyklu na porannej smietance tak 100-150ml. Akurat bede wchodzil na 70% mocy wiec zobacze jak pojdzie i dam znac o wynikach przeprowadzonych eksperymentow
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Dobry. A ja się lenię planowo jeszcze tydzień-półtora. Potem może polecę Mariusz Twoją propozycję, tylko to ważenie i mierzenie na początku mnie zniechęca nieco...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Niech pełna Moc będzie z Tobą! Z żółteczek i śmietanki. no dobra, mam tylko jeszcze jedno "kłestszyn" jezeli mozna, Jak trenować, aby masy mięśniowej nabierać - stymulacja szybkiego uruchamiania glukagonu (hipoglikemia), ponieważ to ten hormon jest odpowiedzialny za oszczędności węglowodanów i białka, a uruchamianie tłuszczu z tkanki tłuszczowej w długotrwałym wysiłku tlenowym. Ta smietanka mi nie popsuje tego?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Bo śmietanka jest jak woda źródlana i nim trafi w żyłę wrotną, już dawno zapomniesz o treningu. Tłuszcz i białko w żołądku nie dają podniesienia IG, dlatego są neutralne, a stymulacja wydzielania glukagonu i pobudzenie cyklu Krebsa jest sterowana głównie stężeniem H 2CO 3 we krwi i cytozolowym stężeniem ATP/ADP - i bardzo szybko się to dzieje w zależności od intensywności wysiłku od parunastu sekund do minuty. Podczas intensywnego wysiłku trawienie białka i węglowodanów ustaje, bo jest energochłonne, dlatego niektórym zbira się na wymioty, bo lepiej zwymiotować ratując życie, niż trawić po śmierci...
|
|
|
|
|
|
|
Blade
Go
|
nie. nadmiar innych zajęć, Święta rodzinne i leń mam wyjazd służbowy w przyszłym tygodniu, to skończę. A na razie jadę planem Mariusza, czyli 1:2:06 pi razy oko tylko kettle, zimna woda raz na tydzień i wtedy parę kilometrów, roweru póki pogody nie będzie nie tykam. i tyle
|
|
|
|
|
|
|
Blade
Go
|
nie. nadmiar innych zajęć, Święta rodzinne i leń mam wyjazd służbowy w przyszłym tygodniu, to skończę. A na razie jadę planem Mariusza, czyli 1:2:06 pi razy oko tylko kettle, zimna woda raz na tydzień i wtedy parę kilometrów, roweru póki pogody nie będzie nie tykam. i tyle parę kilometrów biegania miało być
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
nie. nadmiar innych zajęć, Święta rodzinne i leń mam wyjazd służbowy w przyszłym tygodniu, to skończę. A na razie jadę planem Mariusza, czyli 1:2:06 pi razy oko tylko kettle, zimna woda raz na tydzień i wtedy parę kilometrów, roweru póki pogody nie będzie nie tykam. i tyle parę kilometrów biegania miało być Nieważne czy "miało", ważne czy "było".
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|