RafałS
|
Raczej sam - "ląli".
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Raczej sam - "ląli". Tak sobie ląli.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
A czym więcej gliny tym lepiej ... Naćpałeś się mirry czy kadzidła? Raczej boczku z żółtym serem i masłem+trochę fasolki szparagowej i ziemniaków. Siem trochę nakopałem i wiem co rośnie i gdzie... Bicki,barki i kaptury dobrze idą. Talia również niczego sobie Nie będą to kaptury Goldberga, ale ... nie można mieć wszystkiego. A Ty co taki poważny dziś?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A czym więcej gliny tym lepiej ... Naćpałeś się mirry czy kadzidła? A Ty co taki poważny dziś? Ani trochę, właśnie Haratnąłeś w gałę?
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
A czym więcej gliny tym lepiej ... Ale to trzeba umieć robić, mniej więcej tak, jak się robi te... no! Eee Mam! Dzwonki! Jak się robi dzwonki oczywiście.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A czym więcej gliny tym lepiej ... Ale to trzeba umieć robić, mniej więcej tak, jak się robi te... no! Eee Mam! Dzwonki! Jak się robi dzwonki oczywiście. Dzwonki robi się z ryby lub mosiądzu.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Ani trochę, właśnie Haratnąłeś w gałę? Wczoraj biegałem, gdy żeberka karkowe się piekły
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ile się spamu wygenerowało KOniec off topu, bo ludzie nie dowiedza się ciekawych rzeczy Idę z psami.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
...Talia również niczego sobie ... Ale to przy pełnowymiarowych rowach. Taka "s" klasa. Żeby można było się na boki porozglądać. Ile się spamu wygenerowało KOniec off topu, bo ludzie nie dowiedza się ciekawych rzeczy Zgoda. Szacun. Ale wiesz, pudło to ... pudło. Dobrze sobie postać chwilkę i te, no! ... akonty porozciągać.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Niech pełna Moc będzie z Tobą! Z żółteczek i śmietanki. Jutro rano start, ide sie przygotowac, na poczatek zaczne od ok 150-200 ml.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Zyon
|
Dzisiaj rano zaraz po wstaniu o 6 lyknalem sobie ok 150 ml smietanki 30 i cyknalem trening. Poszlo elegancko, 45 minut dosc intensywnego, bo przerwy miedzy seriami minuta z sekundami, na martwy sobie ustawilem poltorej.
Pytanie panowie - kiedy sobie wsunac ten tzw potreningowy, czy czekac az tam sie to hormonalnie poustawia jak to mowi gavro czy olac i zjesc sobie zwykle sniadanie o 12 kiedy glod zlapie?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Zyon
|
Moge wziac takie zdanie i ewentualnie rozwazyc ale nie znaczy, ze od razu zastosuje Tak pytam po prostu z ciekawosci, bo ja nigdy czegos takiego nie robilem jak te przed i po -treningowe ale mariusz i gavro to wiem, ze tak
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
grenis
Go
|
Dzisiaj rano zaraz po wstaniu o 6 lyknalem sobie ok 150 ml smietanki 30 i cyknalem trening. Poszlo elegancko, 45 minut dosc intensywnego, bo przerwy miedzy seriami minuta z sekundami, na martwy sobie ustawilem poltorej.
Pytanie panowie - kiedy sobie wsunac ten tzw potreningowy, czy czekac az tam sie to hormonalnie poustawia jak to mowi gavro czy olac i zjesc sobie zwykle sniadanie o 12 kiedy glod zlapie?
jak bedziesz glodny
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
A nie boisz się, że ktoś źle podpowie? w pewny kregach gdzie na start ordynuje sie 3g/kg B niezaleźnie od xyz, nie wyobrazaja sobie,aby nie zjesc posilku w 60s po odstawieniu zelastwa. Gdy robisz inaczej to zuoo i sie nie znasz. Z tego powodu ludzie pierwotni wymarli,poniewaz slab(l)i byli po treningu lub pogoni za zwierzyna i rozlozeniu jej na czesci 1 kortyzol kataakumby etc
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Hehe no wiem mariusz wiem, sam tak nieraz mowilem Tak tylko pytam ciekawoscia powodowany. Bylem w sobote u znajomego w skepiku, zeby sobie 10 kilo dokupic na sztange i spotkalem kumpla z pracy, ktory na suple wywalil ze 3-4 stowki, przd , po i w trakcie a nawet zamiast trenintgu Jak powiedzialem, ze to bujdy i bzdury, to jakbym normalnie piorunem go miedzy oczy strzelil
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
MariuszM
Go
|
Nie mam przed czy po. Mam za to ochte lub. 'smyra' mnie glod to wrzucam cos... Rozum posiadasz wlasny?Wazne,ze wlasny. Niewaźne,ze 'ciasny' ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|