|
Gavroche
|
Żarcik taki. Btw, wpadłem na pomysł jak w miarę bezboleśnie obniżyć białko, choć teraz jak nic nie robię, to łatwo idzie. Jem śniadanie i obiad białkowo-tłuszczowe, a kolację węglowo-tłuszczową. Zbliżam się do 1:3:0,8.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Siem domyśliłem. Ty nie z tych co.... Jem śniadanie i obiad białkowo-tłuszczowe, a kolację węglowo-tłuszczową. Zbliżam się do 1:3:0,8.
Ja w dzień leniwy, taki jak dziś obniżam T do 2,5 . Chyba,że na spacer po obiedzie wyjdę to podbiję.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Żarcik taki. Btw, wpadłem na pomysł jak w miarę bezboleśnie obniżyć białko, choć teraz jak nic nie robię, to łatwo idzie. Jem śniadanie i obiad białkowo-tłuszczowe, a kolację węglowo-tłuszczową. Zbliżam się do 1:3:0,8.
Witaj w gronie Optymalnych...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Niektórych... Mi ta nazwa od razu przypadła do gustu. Jak pani arkadii przez telefon spytała się mnie jak długo jestem Optymalna (byłam dopiero 2 miesiące) to aż urosłam... Etykietki są bez znaczenia, obniżanie białka boli, bo głodny i zły człowiek chodzi.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Niektórych... Zawsze mnie to dziwiło! Szczególnie u przechrzt na "niskowęglowodanowość"...
|
|
|
|
|
|
|
Blade
Go
|
Niektórych... Mi ta nazwa od razu przypadła do gustu. Jak pani arkadii przez telefon spytała się mnie jak długo jestem Optymalna (byłam dopiero 2 miesiące) to aż urosłam... Etykietki są bez znaczenia, obniżanie białka boli, bo głodny i zły człowiek chodzi. u mnie tak było jak za mało T jadłem. Teraz jest git.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Placków "ciążowych" na głód trzeba zadać.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
obniżanie białka boli, bo głodny i zły człowiek chodzi.
Polak zły, bo głodny?A może głodny dlatego zły? A kto każe chodzić Ci głodnym? Nie rozumiem Ja właśnie się najadłem i od razu lepiej
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Niektórych... Mi ta nazwa od razu przypadła do gustu. Jak pani arkadii przez telefon spytała się mnie jak długo jestem Optymalna (byłam dopiero 2 miesiące) to aż urosłam... Etykietki są bez znaczenia, obniżanie białka boli, bo głodny i zły człowiek chodzi. u mnie tak było jak za mało T jadłem. Teraz jest git. Ja z jedzeniem tłuszczu nie mam problemu, natomiast z obniżeniem białka tak. Przy nierobstwie nie ma to znaczenia, ale jak się wezmę ostro i często za treningi, to niefajnie się robi.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
obniżanie białka boli, bo głodny i zły człowiek chodzi.
Polak zły, bo głodny?A może głodny dlatego zły? A kto każe chodzić Ci głodnym? Nie rozumiem Ja właśnie się najadłem i od razu lepiej Boże broń, nikt nie każe! Lubię pogrzebać w ustawieniach jak mam okres bezczynności... Potem, w cuglach, już nie eksperymentuję, najlepiej wtedy się sprawdza Twoje: "Węgle do 100 reszta do syta."
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Placków "ciążowych" na głód trzeba zadać. To serowo-jajeczne?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Niektórych... Zawsze mnie to dziwiło! Szczególnie u przechrzt na "niskowęglowodanowość"... To tak bardziej trendy... Na "Kwaśniewskim" być to tak jakoś nie bardzo, smalec w kółko jeść?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja z jedzeniem tłuszczu nie mam problemu, natomiast z obniżeniem białka tak. Przy nierobstwie nie ma to znaczenia, ale jak się wezmę ostro i często za treningi, to niefajnie się robi.
Pewnie przy intensywnym wysiłku fizycznym więcej Ci tego białka potrzeba...tłuszczu też...Chyba organizm Tobie dobrze podpowiada...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nie robiłam ich. Wyglądają pysznie. Moim dzieciom pewnie też by smakowały - ale tylko na ciepło...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
To taki super przysmaczek.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Niektórych... Zawsze mnie to dziwiło! Szczególnie u przechrzt na "niskowęglowodanowość"... To tak bardziej trendy... Na "Kwaśniewskim" być to tak jakoś nie bardzo, smalec w kółko jeść? Racja, polski Kwaśniewski to taki siermiężny jest i do fitnessu i joggingu nie pasuje. Do lunchy i brunchy też. A nie widzą sieroty, że cale LC do wysokotłuszczówki ewoluuje Uśmiech na dnie, głupiec na chmurze.
|
|
|
|
|
|
|
|