|
renia
|
Ale robi wrażenie na targecie...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Jak mawiają - jo.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nie mam teraz czasu na rozwijanie tego, ale nie będzie jo albo nawet ano.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jednak powiem krotko: na eskalację zachorowań ma wpływ wydłużenie średniej przeżycia + sztuczne środowisko ...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Obejrzałam wszystkie trzy filmy i - jak na biologa - slowa o budulcu/regeneracji komórek czyli białku nie bylo. O żródłach energii również. Ale tematem bylo co innego wiec po co mialby robic dygresje, wyklad byl o genach a nie fizlojogii zywienia czy biochemii O genach, więc wkładka z "pozytywnego myślenia" na te geny wpływającego jak najbardziej? Choć to zawartość talerza głównie znaczy o jakości genów? Talesz, glowa, podejscie do zycia, duzo rzeczy wplywa, on jest epigenetykiem a nie zywieniowcem wiec dobrze, ze nie wchodzil na te grunty. Najpierw trzeba zrobic porzadek z ogolem zeby robic ze szczegolem.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Zyon
|
Jednak powiem krotko: na eskalację zachorowań ma wpływ wydłużenie średniej przeżycia + sztuczne środowisko ... styl jest dosc przejrzysty i elastyczny, co w te manke: -slyszales dzisiejsza przemowe naszego przewodniczacego? -no slyszalem slyszalem, cala godzine mowil -a o czym mowil? -no tego niestety nie powiedzial
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jednak powiem krotko: na eskalację zachorowań ma wpływ wydłużenie średniej przeżycia + sztuczne środowisko ... styl jest dosc przejrzysty i elastyczny, co w te manke: -slyszales dzisiejsza przemowe naszego przewodniczacego? -no slyszalem slyszalem, cala godzine mowil -a o czym mowil? -no tego niestety nie powiedzial Dokładnie. Parę "mądrych" słówek i zero sensu. Krytyka bez podania alternatywy. Tak robiłam na egzaminach, gdy mało wiedziałam w jakimś temacie to pisałam o "maśle maślanym" i w to wrzuciłam kilka trudnych słówek i przynajmniej 4 było.
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Zawsze jak czytam coś takiego to sobie zadaję pytanie - autor udaje czy rzeczywiście nie rozumie o czym pisze?
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
To zasługa ~mola glukozy dla mózgu Ewidentnie musi to być mol książkowy
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Aż dech zapiera... w piersi. A może to przygotowania do jakowegoś referatu i to tylko próbka, czy tekst "chwyci". W piersiach! "... w piersiach" miało być- oczywiście.
|
|
|
|
|
|
|
Blade
Go
|
i jak Zyon, mierzyłeś się po tej śmietanie? coś przybyło? coś ubyło?
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
holender jako mi wylacialo ze lba, testowalem te kolka co mi przyszly i zapomnialem
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
RafałS
|
Pożyczyć ci metr krawiecki?
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
mam, mam tez tasme murarska i taka stolarska zwijana na sprezyne
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
vigo
Go
|
Tłuszcz na tłuszczowej, węgle na wysokoweglowodanowej. Czyli nadwyzka tluszczu na tluszczowej spowoduje, ze urosna wieksze miesnie? Eeee? Wbrew temu co tam wyżej kolega napisał,klasyczny split kulturystyczny, jedna duża grupa i jedna mala na treningu, pięć razy w tygodniu działa najlepiej. Pierdułka HST działa może na początkujących... Kolego Gavroche całkowicie się z tobą zgadzam, byłem na etapie eksperymentowania z HST, FBW, DoggCrapp i tym podobnym pierdółkom., Split - jak dla mnie - jest the best Jeśli chodzi o te posty sprzed niemal 5 lat (zostały w tym wątku wywołane): http://forum.dr-kwasniewski.pl/index.php?topic=2510.40, http://forum.dr-kwasniewski.pl/index.php?topic=2510.20to po tych 5 latach wciąż uważam że tłuszcz, a nie białko to podstawa masy. Aczkolwiek widzę że niektórym trudno się pogodzić z tym że na LC a ściślej ŻO prawdziwej masy się nie zrobi, szczególnie bez wspomagaczy. Wtedy ważyłem 75kg, obecnie 82kg i czuję że wyżej wała nie podskoczę. Kolego MariuszuM, jestem pod wrażeniem wiedzy biochemicznej i chęci podjęcia tego trudnego tematu, czyli ŻO w sportach siłowych, tudzież kulturystyce.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
mam, mam tez tasme murarska i taka stolarska zwijana na sprezyne Ta murarska powinna styknąć.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Vigo trza (prze)łamać lody. Ocieplenie idzie ....
|
|
|
|
|
|
|
|