Autor
|
Wtek: Kulturysta optymalny a "złota proporcja" cz. I (Przeczytany 2348920 razy)
|
MariuszM
Go
|
BTW % niskoweglowodanowa odpowiednio 30:60:10.
Poziom kortyzolu i CRP były podniesione na diecie tłuszczowej i nie wiem co z tym fantem zrobić... Reszta tzw. markerów zdrowia była zdecydowanie na korzyść T.
Ale,że co? Dieta podobna do Twojej ...?
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Faktycznie,aby "zwiększyć" sprzedaż nakład, przydałoby się coś więcej pisać o zdrowych, a nie niedoborach warzywnych, wodnych,białkowych,ketozie etc. Tematy można czerpać np. z zapytań mailowych do Arkadii, am face,bezpośrednio do biura itp. W "morzu" pytań na pewno wybrałoby się coś ciekawego Taka luźna lotna myśl.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Dr Kwaśniewski pisał chyba o wszystkim, ale do czasopisma też trzeba coś pisać... a kto lepiej się na tym zna od Ciebie?
Ja bym cos o szlakach pentozowym i heksozowym poczytal szerzej, bo w "jak nie chorowac" troche tak oglednie bylo.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
renia
|
Nigdy nie jest tak źle, żeby nie mogło być gorzej i tak dobrze, żeby nie mogło być lepiej...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Dr Kwaśniewski pisał chyba o wszystkim, ale do czasopisma też trzeba coś pisać... a kto lepiej się na tym zna od Ciebie?
Ja bym cos o szlakach pentozowym i heksozowym poczytal szerzej, bo w "jak nie chorowac" troche tak oglednie bylo. Ale o tym dokładnie piszą w każdej biochemii, to po co "plagiata" popełniać? Glikoliza i produkcja pentoz to podstawa życia i oba procesy są bardzo dobrze poznane. Tylko wyciągane wnioski są jak zwykle błędne. A jak się napisze poprawne wnioski, to mają człowieka za ... I tyle. Ja tam nie z tych, co za wszelką cenę chcą uszczęśliwić i to na siłę! Aż taki, to ja nie jestem.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Renia, biochemia mnie już nudzi, a do tego pewnie muszę być za rok ekspertem od Unii Europejskiej - to spore wyzwanie! Ale jak trzeba będzie, to w kwartał dam radę!
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Bo muszę sobie stawiać jasne i ambitne cele, ku chwale OSO!
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Ale o tym dokładnie piszą w każdej biochemii, to po co "plagiata" popełniać? Glikoliza i produkcja pentoz to podstawa życia i oba procesy są bardzo dobrze poznane. Tylko wyciągane wnioski są jak zwykle błędne. A jak się napisze poprawne wnioski, to O to to to by bylo dobre
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
MariuszM
Go
|
A admin wierzy w to, co mu zaproponowano...? Pachnie to mocno komuną, którą admin nie darzy zbytnią "sympatią". Szczerze? To na chwilę obecną jeszcze nie mogę w to uwierzyć Tomasza Kwaśniewski- europoseł. Nie w to,że przyszły europoseł ma szansę,ale w to,że ......... Podobno do trzech razu sztuka. Jedna już można "odfajkować"...
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Spokojnie,ale chyba mnie nie zrozumiałeś z tym niepokornym. Nie zawsze tzw. "góra" ma rację.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Spokojnie,ale chyba mnie nie zrozumiałeś z tym niepokornym. Nie zawsze tzw. "góra" ma rację. Owszem, nie zawsze ale kiedy ma racje to nie ma co udowadniac, ze jej nie ma wylacznie z racji niepokornosci Na niepokornosc trzeba miec czas.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Ciekawym tematem,byłoby wykazanie źródła paliwa podczas wysiłków. Coś na wzór tematu "O paliwie dla mózgu". Ile taki gotowiec szumy mógłby narobić olaboga Niektórzy mogliby się "zaparzyć" ze złości na czerwono
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Owszem, nie zawsze ale kiedy ma racje to nie ma co udowadniac,
No tak racja=polityka, polityka=racja Wysoki, najwyższy sądzie nie mam więcej pytań.
|
|
|
|
|
|
|
|
|