Autor
|
Wtek: Kulturysta optymalny a "złota proporcja" cz. I (Przeczytany 2368665 razy)
|
Zyon
|
Oto puenta.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Zyon
|
Owszem, nie zawsze ale kiedy ma racje to nie ma co udowadniac,
No tak racja=polityka, polityka=racja Wysoki, najwyższy sądzie nie mam więcej pytań. Cos ci sie pomylilo, ja nic o polityce nie pisalem
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
No tak racja=polityka, polityka=racja Wysoki, najwyższy sądzie nie mam więcej pytań. Cos ci sie pomylilo, ja nic o polityce nie pisalem Dalej nie rozumiesz, a szkoda. Czas nas (nie)uczy.... dobra Płenta
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Jest zupełnie inna siła przebicia P=osła, niż najmądrzejszego niepokornego. Więc dlaczego nie połączyć jednego i drugiego, skoro nie tylko z bycia, ale i z urzędu - doznaje się daru "mądrości" Ponieważ nastąpi rozmienienie na drobne i nie będzie już "niepokornego" Tomasza Kwaśniewskiego, który wstrzymał glikolizę a ruszył betaoksydację. Będzie (euro)poseł co plecie głupstwa, ponieważ przeciwnicy myślenia zadziobią jak wrony... Po wtóre polityka to bagno, gdzie nie gra się fair. Osoba o wysokim poczuciu moralności, zasad utopi się w tym szambie, ponieważ pływa słabo. Co by daleko nie szukać. Komisja rolnictwa GMO, PO i PiS wszystko w białych rękawiczkach. Nie czytałem Staszica,ale nie ma przypadkiem coś ciekawego na ten temat do powiedzenia?!
|
|
|
|
|
|
|
vigo
Go
|
Po wtóre polityka to bagno, gdzie nie gra się fair a gdzie sie gra?... polityka to biznes jak kazdy inny, w ktorym sa ludzie i ludziska.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Po wtóre polityka to bagno, gdzie nie gra się fair a gdzie sie gra?... polityka to biznes jak kazdy inny, w ktorym sa ludzie i ludziska. patrzeć nie oznacza widzieć! Osoba o wysokim poczuciu moralności, zasad utopi się w tym szambie, ponieważ pływa słabo.
Odżywiać się tłusto nie oznacza....książki o Jezusie i stosowany język . Polska nie jest gotowa na taką rewolucję. Ludzie nie są gotowi, ponieważ mity są mocno zakorzenione nie tak jak w NORWEGI!
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Kandydatem się tak prosto nie zostaje niestety, nawet do Sejmu... Mnie jest opcja zupełnie obojętna, bo nie idę politykować, tylko wspierać "niekowęglowodanówkę" i OSO.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
No tak racja=polityka, polityka=racja Wysoki, najwyższy sądzie nie mam więcej pytań. Cos ci sie pomylilo, ja nic o polityce nie pisalem Dalej nie rozumiesz, a szkoda. Czas nas (nie)uczy.... dobra Płenta Ech... Juz ci pisalem, szkoda tracic czas na takie rzeczy, jezeli tobie sie nie chce napisac zrozumialego przekazu, to ja z pewnoscia nie strace tego czasu na rozkminanie "co autor mial na mysli". Sa lepsze rzeczy do roboty niz zabawa w deszyfrowanie, kazdy sam sobie swiadectwo wystawia szanujac czas innych
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Dzisiaj podawali, ze "Lista Kwasniewskiego" jezeli sie palikociarze z sld polacza ma 25% szans. Wiec korzystac, zwlaszcza ze zbieznosci nazwiskowej, to na dzien dobry +20 do wyniku To jest mało prawdopodobne, ale nie niemożliwe. Jednak Kwaśniewski na liście Kwaśniewskiego ma spore szanse.
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Dzisiaj podawali, ze "Lista Kwasniewskiego" jezeli sie palikociarze z sld polacza ma 25% szans. Wiec korzystac, zwlaszcza ze zbieznosci nazwiskowej, to na dzien dobry +20 do wyniku To jest mało prawdopodobne, ale nie niemożliwe. Jednak Kwaśniewski na liście Kwaśniewskiego ma spore szanse. Wiekszosc "nazwiskowcow" dostala sie do sejmu czy senatu. Jakies chlystki 20-paroletnie, o ktorych wiadomo tylko tyle, ze sa i glosuja jak im kaza. Tuski, Kaczynskie, Olejniczaka brat....wszyscy na plecach nazwisk wjechali.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Strasznie trudny przekaż,jak 40 lat walki Jana Kwa¶niewskiego z politykami i dietetykami w PRLu oraz III Rzeczypospolitej Polskiej nastręcza problem w zrozumieniu mechanizmów rz±dz±cych tym ¶wiatem, trudno. Amen Prędzej dzięki prywatnym sponsorom w Polsce i/lub na ¶wiecie więcej się wskóra niż pchaj±c się do polityki. Masz rację, choć tak nie jest! Po pierwsze, nigdy Dr Kwaśniewski z nikim nie walczył, ponieważ Dr Kwaśniewski tylko leczył ludzi, bo to było jego jedynym priorytetem. Po drugie, nie chce mi się dalej argumentować, bo i tak wiesz swoje!
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Napisałem "LECZYŁ" - ponieważ od pięciu lat Dr Kwaśniewski nikogo nie przyjmuje, tak jak mi obiecał w wieku lat 65, choć nalegałem, aby nie rujnował sobie zdrowia cudzymi problemami aż tak długo! Teraz wreszcie ma zasłużoną i szczęśliwą emeryturę! Oby jak najdłużej.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Kwaśniewskiego dieta widocznie czyni cuda!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Zmienia ludzi nie do poznania...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ma on dopiero 59 lat a wygląda prawie na 70...
|
|
|
|
|
|
|
|
|