Autor
|
Wtek: Kulturysta optymalny a "złota proporcja" cz. I (Przeczytany 2348938 razy)
|
|
Sandman80
Go
|
Shazza ? na pierwszym planie
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Ujmijmy to tak"walka" było użyte w "". Podsumujmy Jest jeden zero dla prezydenta Kwaśniewskiego vs optymalnego Kwaśniewskiego (start z listy SLD) Człowiek,który lubi i ceni spokój dla "wyższego" dobra chce go sobie zmącić. Dodam,że podobny spokój doradzał Janowi Kwaśniewskiemu, dlatego leczył jest zwrotem adekwatnym . To nie polityka czy biznes jest "brudny". To ludzie kreują rzeczywistość czy to w biznesie, czy to polityce. Ja nic nie wiem lepiej, ja widzę i opisuję (analizuję) bo... parafrazując słowa wieszcza
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Bez komentarza.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Lubelskie Empiki są zupełnie inaczej zaopatrzone, dopadłem pismo "Metabolism" z ostatniego miesiąca. A pismo OPTYMALNI nie schowane gdzie tam było na półce? Bo we Włocławku, jak przychodzi 5 numerów, to po tygodniu zostaje jeden, choć trzeba się go naszukać, a za dwa tygodnie nie ma już żadnego egzemplarza! Tak od ponad roku się dzieje! Przeglądałem raz czy dwa to pismo i jeszcze chyba jedno o podobnym tytule. Wtedy się tym nie interesowałem, ale odniosłem wrażenie "kombinowania" z oryginałem dr Jana. Więc teraz nie szukam
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Oryginał jest tylko jeden - "OPTYMALNI". Ale dla atletów to tam nic nie ma.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
BTW % niskoweglowodanowa odpowiednio 30:60:10.
Poziom kortyzolu i CRP były podniesione na diecie tłuszczowej i nie wiem co z tym fantem zrobić... Reszta tzw. markerów zdrowia była zdecydowanie na korzyść T.
Ale,że co? Dieta podobna do Twojej ...? Nie wiem, może, słaby jestem z cyferek Chodzi mi o to czy podniesiony kortyzol i CRP to norma na niskowęglowodanówce? Czy krótki czas badania? Tak, nie? Np cukier się różni u Ww i optymalnych, może i tu coś podobnego.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Oryginał jest tylko jeden - "OPTYMALNI". Ale dla atletów to tam nic nie ma. Mętne wspomnienia mam, wolę nie mieszać.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
P.S nietycznym,nieeleganckim zachowaniem jest "jazda" na czyimś nazwisku. Zarówno w jedną, jak i w drugą stronę Nie przesadzaj, nazwiska sie nie wybiera, to raczej wyborcy wybieraja, trudno miec pretensje do Tuskow ze startuja z list PO. Jezeli ma sie dostac jakis drugi "Pawlak", Ziobro" czy inny Napieralski zeby zapelniac lawy poselskie i brac kaset to lepiej niech sie dostanie ktos wartosciowy. No ale mlody jestes wiec wielu rzeczy jeszcze nie rozumiesz
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
MariuszM
Go
|
Bez komentarza. Nie rozumiem co w tym złego? Takie pytanie może zadać wyborca, przeciwnik polityczny, dziennikarz. Skwitowanie pytania "bez komentarza" nie jest najlepszym wyjściem. Boniek na pytanie o łączenie funkcji prezesa PZPN przy jednoczesnym firmowaniu swoją osobą, wizerunkiem firmy bukmacherskiej odpowiedział,że nie widzi w tym nic złego. Podobnie ma się sprawa z obywatelstwem włoskim i płaceniem podatków we Włoszech. Cytując klasyka Polityka/ŻO nie jest dla każdego...?! Cytując klasyka II Zawsze jest jakieś wyjście, tylko które jest właściwe? Może warto "odbyć" kurs z wizerunku ala Lepper? To mówił ja "młody" i niepokorny, z dobrym sercem oraz dobrze życzący Mariusz. Powodzenia
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Poczytałem, a jak i jednak spać będę chodził na czczo. Nago! :...chodził nago" chciałem napisać.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Nie przesadzaj, nazwiska sie nie wybiera,
SLD to w prostej linii spadkobiercy okrągłego stołu, "komuny". No widzisz, ja spotkałem się z zarzutem,że Tomasz Kwaśniewski startował z listy SLD. Do takich ludzi nie przemawia,że ów człowiek nie jest członkiem SLD. Choć wybór listy może być dla jednych dziwny" nawet, gdy weźmie się pod uwagę socjalistyczny program SLD i zapatrywania kandydata na pomysły socjalistów (SLD).... Palikot również lewica... Pani Stachurska startowała z listy Palikota (jak mnie pamięć nie mydli) polityka to bagno. Oglądałeś "Pogoda na jutro"
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Nie wiem, może, słaby jestem z cyferek Chodzi mi o to czy podniesiony kortyzol i CRP to norma na niskowęglowodanówce? Czy krótki czas badania? Tak, nie? Np cukier się różni u Ww i optymalnych, może i tu coś podobnego. Poszukaj może B up T down lub B down T up. Warto przeanalizować skład diety pod kątem jakości i doboru produktów GSO Osoby ćwiczące z pewnością mają trochę odmienne normy od zalegających w samochodach czy biurach np. ALAT ,AspAT
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
SLD to w prostej linii spadkobiercy okrągłego stołu, "komuny". No widzisz, ja spotkałem się z zarzutem,że Tomasz Kwaśniewski startował z listy SLD. Do takich ludzi nie przemawia,że ów człowiek nie jest członkiem SLD. Choć wybór listy może być dla jednych dziwny" nawet, gdy weźmie się pod uwagę socjalistyczny program SLD i zapatrywania kandydata na pomysły socjalistów (SLD).... Palikot również lewica... Pani Stachurska startowała z listy Palikota (jak mnie pamięć nie mydli) polityka to bagno. Oglądałeś "Pogoda na jutro" Następny co ma "pretensje", że chcę zrobić lepiej wielu! Wiesz, tak sobie myślę, że dzięki takim "niepokornym" to lepiej dla mnie, jak będę miał to wszystko w d***e. I może przy tym zostałbym. Tylko niestety nie chcę zawieść wielu moich przyjaciół. Dlatego nie mogę tak łatwo się zniechęcać, że kolejny "patriota" ma do mnie bliżej nieokreślone pretensje!
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Jak pisałem, dobrze życzę. Ja znam takiego jednego, co chciał wielu zrobić dobrze-da się tak? W "Jak nie chorować?" nie znalazłem... Bez urazy http://youtu.be/DkOIWdc9v3M?t=47sTu OSO zamienić na obywateli, Jarka na Tomasza lecimy Wiesz, tak sobie myślę, że dzięki takim "niepokornym" to lepiej dla mnie jak będę miał to wszystko w d***e. I może przy tym zostanę. Popieram, można zwalić na mnie,przyjmę na klatę ...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
SLD to w prostej linii spadkobiercy okrągłego stołu, "komuny". No widzisz, ja spotkałem się z zarzutem,że Tomasz Kwaśniewski startował z listy SLD. Do takich ludzi nie przemawia,że ów człowiek nie jest członkiem SLD. Choć wybór listy może być dla jednych dziwny" nawet, gdy weźmie się pod uwagę socjalistyczny program SLD i zapatrywania kandydata na pomysły socjalistów (SLD).... Palikot również lewica... Pani Stachurska startowała z listy Palikota (jak mnie pamięć nie mydli) polityka to bagno. Oglądałeś "Pogoda na jutro" Przesadzasz. Do jakich ludzi co nie przemawia? Czy to bagno czy nie to nie zmienia faktu, ze jest i bedzie mimo tego co o niej myslisz i ma wplyw na twoje zycie. Narzekanie dla samego narzekania jest rownie produktywne jak rotowanie zurawiny z cebula. Startowac tez trzeba z jakiejs listy i szczerze mowiac bajanie o socjalistycznych programach swiadczy o nieznajomosci programow reszty urgupowan A przy okazji rownasz ludzi ideowych z karierowiczami wrzucajac wszystkich do jednego wora.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Przestań Mariuszku, bo na prawdę przesadzasz.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Najrozsądniej jest wybierać taką drogę, która daje największe szanse na dojście do celu, czy chociażby na obranie dobrego kierunku...
|
|
|
|
|
|
|
|
|