Autor
|
Wtek: Kulturysta optymalny a "złota proporcja" cz. I (Przeczytany 2348770 razy)
|
Radzio
Go
|
Nic mu nie będzie, przy kompie się młodszy Kolega pewnie zasiedział.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
To chyba taki typ, co lubi manify i inne burdy organizować? Ale jest Demokracja i trzeba tuptać na Wybory, jak chce się zmian.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Popieram, można zwalić na mnie,przyjmę na klatę ... Swoj prytwatny interes wynikajacy z blednych przeswiadczen kosztem interesu ogolu i chcesz to na swoja klate? Wiesz, niektorzy czesto odwage myla z glupota
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Radzio
Go
|
To chyba taki typ, co lubi manify i inne burdy organizować? Ale jest Demokracja i trzeba tuptać na Wybory, jak chce się zmian. Trzymając swój los krzepko w dłoni. Swój głos! "Trzymając swój głos..."- tak miało być.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Pytanie do zyona.Co prócz płynięcia z prądem-takie wrażenie odniosłem-zrobiłeś,aby...? Obserwuję ludzi na około mnie, każdy narzeka na szefa, polityków, kierowników, gdy przychodzi moment, aby powiedzieć głośno o panującym bu****u (wydelegowana osoba) nikt już za tobą nie stoi-banda tchórzy. Należysz do takich ludzi? Czy może "napinasz" się jedynie przez internet? Zrezygnowałeś kiedyś z pracy, ponieważ uważałeś,że zaproponowane wynagrodzenie w stosunku do wykonywanych obowiązków odpowiada Pani sprzątaczce np (która i tak zarabia więcej od ciebie) Takich odważnych inaczej spotkałem multum i jeszcze więcej... i nie zależy to od wieku dojrzałości, niepokorności,posiadania rodziny. Czyta głupota w polskim wydaniu. Ale jest Demokracja i trzeba tuptać na Wybory, jak chce się zmian. Co za banał ,demokracja,zmiany -prawie z krzesła spadłem hehe Jak demokracja po co "Kwaśniewski" chce na siłę resztę społeczeństwa uszczęśliwiać? Demokracja już raz wybrała?? Brutalnie, bo brutalnie,ale demokratycznie 1:0 Popieram, można zwalić na mnie,przyjmę na klatę ... Swoj prytwatny interes wynikajacy z blednych przeswiadczen kosztem interesu ogolu i chcesz to na swoja klate? Wiesz, niektorzy czesto odwage myla z glupota Niektórzy nie mają dystansu do życia, nie mój problem. Staram się być mądrym a nie inteligentnym. Wiesz jaka to różnica? Mniej więcej tak jak (nie)machać dzwonkami i sobie krzywdy nie zrobić. W tym pierwszym przypadku (nie) jestem mądry . Z bieganiem po lodzie podobnie Panowie i Panie demokracja tak,ale nie w Polsce
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Najśmieszniejsze jest to, że nie mam nic wspólnego ani z PO, ani z PiS, ani z PSL, ani z Palikotem, ani z SLD, a już "unionistę", "kościelnika", "nie rzucim władzy", "wielbiciela pederastów", albo "komucha" ze mnie robią, choć jeszcze nie wiem z jakiej listy wystartuję! Mnie!!! Wielbiciela Wolnej Demokracji! I z kim tu pracować?
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Rozwalamy?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Przyklęknąć i przeżegnać się, też żadna ujma!
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Pytanie do zyona.Co prócz płynięcia z prądem-takie wrażenie odniosłem-zrobiłeś,aby...? Obserwuję ludzi na około mnie, każdy narzeka na szefa, polityków, kierowników, gdy przychodzi moment, aby powiedzieć głośno o panującym bu****u (wydelegowana osoba) nikt już za tobą nie stoi-banda tchórzy. Należysz do takich ludzi? Nie bardzo wiem jakich szczerze mowiac. Forum to chyba nie miejsce na epatowanie soba i przechwalanie sie jak to np zenujaco robi cebulak. Czy może "napinasz" się jedynie przez internet? Zrezygnowałeś kiedyś z pracy, ponieważ uważałeś,że zaproponowane wynagrodzenie w stosunku do wykonywanych obowiązków odpowiada Pani sprzątaczce np (która i tak zarabia więcej od ciebie) Takich odważnych inaczej spotkałem multum i jeszcze więcej... i nie zależy to od wieku dojrzałości, niepokorności,posiadania rodziny. Czyta głupota w polskim wydaniu. Troche mieszasz wszystko w jednym garnku i to dosc chaotycznie, mi sie nie chce z kolei tutaj uwywenetrzniac ale moge powiedziec, ze tak .Bo juz gdzies tutaj pisalem, ze owszem, i do z dosc cieplej, unijnej posadki, ktora gwarantowala zawsze cieply stolek i fajna kaske. Tylko co to ma do rzeczy? Niektórzy nie mają dystansu do życia, nie mój problem. Staram się być mądrym a nie inteligentnym. Wiesz jaka to różnica? Tylko kto nie ma dystansu, ten co narzeka zanim cos zacznie robic czy mzoe ten drugi, ktory mowi, ze trzeba skorzystac, bo inni to zrobia na pewno? He? Spytaj gavro o dystans, kiedy ma rodzine, dzieci i wlasny biznes i zapytaj studenta na garnuszku mamy, ktorego jedynym problemem jest zaliczenie.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Radzio
Go
|
Przyklęknąć i przeżegnać się, też żadna ujma! Taka sama trudność, jak ... przysiad. Ale to wierzący wiedzą lepiej.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Bo jeszcze się taki nie narodził, coby wszystkim dogodził!
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
To chyba taki typ, co lubi manify i inne burdy organizować? Ale jest Demokracja i trzeba tuptać na Wybory, jak chce się zmian. Trzymając swój los krzepko w dłoni. Swój głos! "Trzymając swój głos..."- tak miało być. Bo, to jedyny moment, kiedy kandydaci kochają Wyborców...
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
He? Spytaj gavro o dystans, kiedy ma rodzine, dzieci i wlasny biznes i zapytaj studenta na garnuszku mamy, ktorego jedynym problemem jest zaliczenie.
Hej ,więc nie ma co narzekać, jest tak jak sami sobie to kreujemy.W skalo mikro i makro Pochodzisz z "dobrego" domu, co studiował na garnuszku mamy? Ja mam inne doświadczenia. I nie roszczę sobie z tego tytułu praw do psioczenia. Choć zgodnie z definicją czynnego prawa wyborczego mogę,ale mandat z tego tytułu jest bardziej niż mierny. Mandat życiowy ma większą siłę przebicia przynajmniej dla mnie. Demokracja phii Bo jeszcze się taki nie narodził, coby wszystkim dogodził! Po co w takim razie start w wyborach? Dogadzamy tylko swoim? Kolejne możliwe pytanie A to już rzut monetą do PSL-u
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Po co w takim razie start w wyborach? Dogadzamy tylko swoim? Kolejne możliwe pytanie A to już rzut monet± do PSL-u Ani Lutz, ani Atkins, ani żaden z nowej fali niskowęglowodanowców z zachodu, nie zrobił i nie zrobi tyle dla ludzi, co Dr Kwaśniewski. A ja mogę więcej, ale nie metodami "oddolnymi" jak do tej pory, bo to strata czasu i energii. I tak byłem dziś zbyt szczery, jak na przyszłego polityka, więc milczę już dziś w tym temacie!
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Pochodzisz z "dobrego" domu, co studiował na garnuszku mamy? Ja mam inne doświadczenia. I nie roszczę sobie z tego tytułu praw do psioczenia. Choć zgodnie z definicją czynnego prawa wyborczego mogę,ale mandat z tego tytułu jest bardziej niż mierny. Mandat życiowy ma większą siłę przebicia przynajmniej dla mnie. Demokracja phii Mariusz, przykro mi, ze musze cie rozczarowac ale to nie jest zadna niepokornosc, tylko zgorzknienie, stettryczenie i rozgoryczeniei, i to w tak mlodym wieku!
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
administ
Go
|
Skutecznie do przodu, propagować zdrowie!
|
|
|
|
|
|
|
Sandman80
Go
|
powodzenia wiadomo ze tam można zdecydowanie więcej zrobić
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Bo móc to chcieć. A to już pół drogi do sukcesu. Mariusz, przykro mi, ze musze cie rozczarowac ale to nie jest zadna niepokornosc, tylko zgorzknienie, stettryczenie i rozgoryczeniei, i to w tak mlodym wieku! Niestety dla mnie za mocno kocham swój kraj,aby go zostawić bo mi się **** nie podoba. Spróbowałem, byłem trochę na obczyźnie. Niestety po powrocie mojego podania nikt nie odgrzebał w koszu na śmieci Stetryczenie mi nie grozi, dzwonków nie posiadam, a do Twojej 40 daleko mi. Zgorzknienie to przeciwieństwo pogodności? Jak tak, to po dzisiejszych kilometrach odpada Stettryczenie czy jak zwał patrz zrzędzenie ,nie, to nie ja. Aby zmienić coś co nie działa/funkcjonuje trzeba to zidentyfikować. Ty jako analityk i takie błędy w ocenie.. Musisz się bardziej postarać
|
|
|
|
|
|
|
|
|