forum.dr-kwasniewski.pl
Witamy, Go. Zaloguj si, lub zarejestruj prosz.
2024-11-18, 18:41:50

Zaloguj si podajc nazw uytkownika, haso i dugo sesji
Szukaj:     Szukanie zaawansowane
6. Pić należy tyle, na ile mamy ochotę i wtedy, kiedy mamy ochotę.
669570 wiadomoci w 4061 wtkach; wysane przez 34 uytkownikw
Najnowszy uytkownik: root
* Strona gwna Pomoc Szukaj Kalendarz Zaloguj si Rejestracja
+  forum.dr-kwasniewski.pl
|-+  Działy Forum
| |-+  Sport to zdrowie.
| | |-+  Kulturysta optymalny a "złota proporcja" cz. I
« poprzedni nastpny »
Strony: 1 ... 53 54 55 56 57 [58] 59 60 61 62 63 ... 276 Do dou Drukuj
Autor Wtek: Kulturysta optymalny a "złota proporcja" cz. I  (Przeczytany 2348810 razy)
Radzio
Go

Email
Odp: Kulturysta optymalny a "złota proporcja" cz. I
« Odpowiedz #1140 : 2013-01-28, 20:25:18 »

Nic mu nie będzie, przy kompie się młodszy Kolega pewnie zasiedział. Very Happy
administ
Go

Email
« Odpowiedz #1141 : 2013-01-28, 20:25:50 »

To chyba taki typ, co lubi manify i inne burdy organizować?  Very Happy
Ale jest Demokracja i trzeba tuptać na Wybory, jak chce się zmian.  Cool
Zyon
Hero Member
wiadomoci: 25643

pindżar ryskow wyszy

« Odpowiedz #1142 : 2013-01-28, 20:27:14 »

Popieram, można zwalić na mnie,przyjmę na klatę ... Laughing Laughing
Swoj prytwatny interes wynikajacy z blednych przeswiadczen kosztem interesu ogolu i chcesz to na swoja klate? Wiesz, niektorzy czesto odwage myla z glupota Cool

Work Buy Consume Die
Radzio
Go

Email
« Odpowiedz #1143 : 2013-01-28, 20:30:54 »

Trzymając swój los krzepko w dłoni. Very Happy  Swój głos! "Trzymając swój głos..."- tak miało być.  Laughing
MariuszM
Go

Email
« Odpowiedz #1144 : 2013-01-28, 20:35:57 »

Pytanie do zyona.Co prócz płynięcia z prądem-takie wrażenie odniosłem-zrobiłeś,aby...? Obserwuję ludzi  na około mnie, każdy narzeka na szefa, polityków, kierowników, gdy przychodzi moment, aby powiedzieć głośno o panującym bu****u (wydelegowana osoba) nikt już za tobą nie stoi-banda tchórzy. Razz Wink Należysz do takich ludzi? Czy może "napinasz" się jedynie przez internet? Zrezygnowałeś kiedyś z pracy, ponieważ uważałeś,że zaproponowane wynagrodzenie w stosunku do wykonywanych obowiązków odpowiada Pani sprzątaczce np (która i tak zarabia więcej od ciebie) Very Happy  Twisted Evil
Takich odważnych inaczej spotkałem multum i jeszcze więcej...  Laughing i nie zależy to od wieku dojrzałości, niepokorności,posiadania rodziny. Czyta głupota w polskim wydaniu.

Co za banał ,demokracja,zmiany -prawie z krzesła spadłem  Laughing hehe
Jak demokracja po co "Kwaśniewski" chce na siłę resztę społeczeństwa uszczęśliwiać? Demokracja już raz wybrała?? Brutalnie, bo brutalnie,ale demokratycznie Wink  Twisted Evil 1:0

Popieram, można zwalić na mnie,przyjmę na klatę ... Laughing Laughing
Swoj prytwatny interes wynikajacy z blednych przeswiadczen kosztem interesu ogolu i chcesz to na swoja klate? Wiesz, niektorzy czesto odwage myla z glupota Cool
Niektórzy nie mają dystansu do życia, nie mój problem. Very Happy
Staram się być mądrym a nie inteligentnym. Wiesz jaka to różnica?
Mniej więcej tak jak (nie)machać dzwonkami i sobie krzywdy nie zrobić. W tym pierwszym przypadku (nie) jestem mądry  Laughing. Z bieganiem po lodzie podobnie Smile

Panowie i Panie demokracja tak,ale nie w Polsce  Very Happy
administ
Go

Email
« Odpowiedz #1145 : 2013-01-28, 20:37:18 »

Laughing Laughing Laughing
Najśmieszniejsze jest to, że nie mam nic wspólnego ani z PO, ani z PiS, ani z PSL, ani z Palikotem, ani z SLD, a już "unionistę", "kościelnika", "nie rzucim władzy", "wielbiciela pederastów", albo "komucha" ze mnie robią, choć jeszcze nie wiem z jakiej listy wystartuję!  Shocked
Mnie!!!
Wielbiciela Wolnej Demokracji!  Very Happy
I z kim tu pracować?  Wink
MariuszM
Go

Email
« Odpowiedz #1146 : 2013-01-28, 20:40:02 »

Ale co w tym dziwnego, przecież to normalne jest w demokracji polskiej...  Laughing Laughing
Taki doświadczony, aktywnie wybierający,aktywnie korzystający z demokracji...i takie zdzwienie dziwne Wink
Tu jest Polska tu się kradnie i pije (nie pracuje)  Laughing Laughing
Radzio
Go

Email
« Odpowiedz #1147 : 2013-01-28, 20:42:03 »

Rozwalamy? Very Happy
administ
Go

Email
« Odpowiedz #1148 : 2013-01-28, 20:42:27 »

Przyklęknąć i przeżegnać się, też żadna ujma!  Wink
Zyon
Hero Member

pindżar ryskow wyszy

« Odpowiedz #1149 : 2013-01-28, 20:45:15 »

Pytanie do zyona.Co prócz płynięcia z prądem-takie wrażenie odniosłem-zrobiłeś,aby...? Obserwuję ludzi  na około mnie, każdy narzeka na szefa, polityków, kierowników, gdy przychodzi moment, aby powiedzieć głośno o panującym bu****u (wydelegowana osoba) nikt już za tobą nie stoi-banda tchórzy. Razz Wink Należysz do takich ludzi?
Nie bardzo wiem jakich szczerze mowiac. Forum to chyba nie miejsce na epatowanie soba i przechwalanie sie jak to np zenujaco robi cebulak.

Czy może "napinasz" się jedynie przez internet? Zrezygnowałeś kiedyś z pracy, ponieważ uważałeś,że zaproponowane wynagrodzenie w stosunku do wykonywanych obowiązków odpowiada Pani sprzątaczce np (która i tak zarabia więcej od ciebie) Very Happy  Twisted Evil
Takich odważnych inaczej spotkałem multum i jeszcze więcej...  Laughing i nie zależy to od wieku dojrzałości, niepokorności,posiadania rodziny. Czyta głupota w polskim wydaniu.
Troche mieszasz wszystko w jednym garnku i to dosc chaotycznie, mi sie nie chce z kolei tutaj uwywenetrzniac ale moge powiedziec, ze tak .Bo juz gdzies tutaj pisalem, ze owszem, i do z dosc cieplej, unijnej posadki, ktora gwarantowala zawsze cieply stolek i fajna kaske. Tylko co to ma do rzeczy?

Niektórzy nie mają dystansu do życia, nie mój problem. Very Happy
Staram się być mądrym a nie inteligentnym. Wiesz jaka to różnica?
Tylko kto nie ma dystansu, ten co narzeka zanim cos zacznie robic czy mzoe ten drugi, ktory mowi, ze trzeba skorzystac, bo inni to zrobia na pewno?
He? Spytaj gavro o dystans, kiedy ma rodzine, dzieci i wlasny biznes i zapytaj studenta na garnuszku mamy, ktorego jedynym problemem jest zaliczenie.

Work Buy Consume Die
Radzio
Go

Email
« Odpowiedz #1150 : 2013-01-28, 20:47:58 »

Przyklęknąć i przeżegnać się, też żadna ujma!  Wink

Taka sama trudność, jak ... przysiad. Very Happy Ale to wierzący wiedzą lepiej. Wink
administ
Go

Email
« Odpowiedz #1151 : 2013-01-28, 20:49:53 »

Bo jeszcze się taki nie narodził, coby wszystkim dogodził!  Laughing
administ
Go

Email
« Odpowiedz #1152 : 2013-01-28, 20:53:16 »

Trzymając swój los krzepko w dłoni. Very Happy  Swój głos! "Trzymając swój głos..."- tak miało być.  Laughing

Bo, to jedyny moment, kiedy kandydaci kochają Wyborców...  Confused
MariuszM
Go

Email
« Odpowiedz #1153 : 2013-01-28, 20:57:57 »

He? Spytaj gavro o dystans, kiedy ma rodzine, dzieci i wlasny biznes i zapytaj studenta na garnuszku mamy, ktorego jedynym problemem jest zaliczenie.
Hej ,więc nie ma co narzekać, jest tak jak sami sobie to kreujemy.W skalo mikro i makro Smile
Pochodzisz z "dobrego" domu, co studiował na garnuszku mamy?  Ja mam inne doświadczenia. I nie roszczę sobie z tego tytułu praw do psioczenia. Choć zgodnie z definicją czynnego prawa wyborczego mogę,ale mandat z tego tytułu jest bardziej niż mierny. Very Happy Mandat życiowy ma większą siłę przebicia przynajmniej dla mnie. Demokracja phii Very Happy

Bo jeszcze się taki nie narodził, coby wszystkim dogodził!  Laughing
Po co w takim razie start w wyborach? Dogadzamy tylko swoim? Kolejne możliwe pytanie Wink A to już rzut monetą do PSL-u Wink
administ
Go

Email
« Odpowiedz #1154 : 2013-01-28, 21:03:19 »

Po co w takim razie start w wyborach? Dogadzamy tylko swoim? Kolejne możliwe pytanie Wink A to już rzut monet± do PSL-u Wink

Ani Lutz, ani Atkins, ani żaden z nowej fali niskowęglowodanowców z zachodu, nie zrobił i nie zrobi tyle dla ludzi, co Dr Kwaśniewski.
A ja mogę więcej, ale nie metodami "oddolnymi" jak do tej pory, bo to strata czasu i energii.

I tak byłem dziś zbyt szczery, jak na przyszłego polityka, więc milczę już dziś w tym temacie!  Wink
Zyon
Hero Member

pindżar ryskow wyszy

« Odpowiedz #1155 : 2013-01-28, 21:05:39 »

Pochodzisz z "dobrego" domu, co studiował na garnuszku mamy?  Ja mam inne doświadczenia. I nie roszczę sobie z tego tytułu praw do psioczenia. Choć zgodnie z definicją czynnego prawa wyborczego mogę,ale mandat z tego tytułu jest bardziej niż mierny. Very Happy Mandat życiowy ma większą siłę przebicia przynajmniej dla mnie. Demokracja phii Very Happy
Mariusz, przykro mi, ze musze cie rozczarowac ale to nie jest zadna niepokornosc, tylko zgorzknienie, stettryczenie i rozgoryczeniei, i to w tak mlodym wieku!  Laughing

Work Buy Consume Die
renia
Hero Member
Pe: Kobieta
wiadomoci: 72207

« Odpowiedz #1156 : 2013-01-28, 21:13:36 »

I tak byłem dziś zbyt szczery, jak na przyszłego polityka, więc milczę już dziś w tym temacie!  Wink

I to jest odpowiednia strategia polityczna... Cool Wink

administ
Go

Email
« Odpowiedz #1157 : 2013-01-28, 21:14:50 »

Skutecznie do przodu, propagować zdrowie!  Very Happy
Sandman80
Go

Email
« Odpowiedz #1158 : 2013-01-28, 21:18:53 »

powodzenia   Smile
wiadomo ze  tam można zdecydowanie więcej zrobić
MariuszM
Go

Email
« Odpowiedz #1159 : 2013-01-28, 21:18:57 »

Bo móc to chcieć. A to już pół drogi do sukcesu.  Smile

Mariusz, przykro mi, ze musze cie rozczarowac ale to nie jest zadna niepokornosc, tylko zgorzknienie, stettryczenie i rozgoryczeniei, i to w tak mlodym wieku!  Laughing

Niestety dla mnie za mocno kocham swój kraj,aby go zostawić bo mi się **** nie podoba. Smile Spróbowałem, byłem trochę na obczyźnie. Niestety po powrocie mojego podania nikt nie odgrzebał w koszu na śmieci Wink Laughing
Stetryczenie mi nie grozi, dzwonków nie posiadam, a do Twojej 40 daleko mi. Wink
Zgorzknienie to przeciwieństwo pogodności? Jak tak, to po dzisiejszych kilometrach odpada
Stettryczenie czy jak zwał patrz zrzędzenie ,nie, to nie ja. Aby zmienić coś co nie działa/funkcjonuje trzeba to zidentyfikować. Ty jako analityk i takie błędy w ocenie.. Musisz się bardziej postarać Razz
Strony: 1 ... 53 54 55 56 57 [58] 59 60 61 62 63 ... 276 Do gry Drukuj 
« poprzedni nastpny »
Skocz do:  

Dziaa na MySQL Dziaa na PHP forum.dr-kwasniewski.pl | Dziaajce na SMF 1.0.8.
© 2001-2005, Lewis Media. Wszystkie prawa zastrzeone.
Prawidowy XHTML 1.0! Prawidowy CSS!
Strona wygenerowana w 0.039 sekund z 20 zapytaniami.