MariuszM
Go
|
U mnie w mieście jest taki "prezydento" co nawet w więzieniu był... (Nie)jedna osoba go chciała "zwolnić" z ciężaru służby Jednak demokracja to demokracja (czytaj większość) , nie ma zmiłuj. Za to teraz sądzą się z firmą o grube miliony, a miało być tak tanio... Wszyło jak stadiony i autostrady Wy "dorośli" macie niezłomną wiarę, wiarę ojców?
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Aż się obejrzałem.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Dzisiaj 11 tydzien zakonczylem, jeszcze jeden zostal. To chyba 3 albo 4 na smietance przedtreningowej. Nie wiem jak bylo wczesniej, bo sie nie mierzylem czy smietanka podgonila ten proces ale waga mowi moze ze cos duzo Ale wizualnie lepiej i w spodnie sie mieszcze spokojnie, oczywiscie oprocz ciasniejszych ud. Ogolnie plan zeby cos tam w strone tych z filmow wygladac w miare dopiety.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Dzisiaj 11 tydzien zakonczylem, jeszcze jeden zostal. To chyba 3 albo 4 na smietance przedtreningowej. Nie wiem jak bylo wczesniej, bo sie nie mierzylem czy smietanka podgonila ten proces ale waga mowi moze ze cos duzo Ale wizualnie lepiej i w spodnie sie mieszcze spokojnie, oczywiscie oprocz ciasniejszych ud. Ogolnie plan zeby cos tam w strone tych z filmow wygladac w miare dopiety. Eee, no jak z filmów, to gratulacje
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Wiedzialem, ze ci sie to spodoba
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
grenis
Go
|
moze dostaniesz role ?
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Już masz lutowy numer?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A skąd! Papierowa wersja dociera najpierw do Wejherowa, a ja mam pdf.
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Żółtko w porządku, dzięki Teresa!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ale nie ma w nim błonnika...
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
I straszna ilość choregosterolu! I dlatego zjem dziś tylko osiem Podzieliłem się wczoraj z psami, dostały po całym do obiadokolacji.
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Jak osiem, to z sześciu się nie wchłonie, dlatego jajka zaczynają się robić "zdrowe" jak się zjada co najmniej trzy żółtka na raz! Szkoda, bo cholesterol dobry, do produkcji kortyzolu i testosteronu...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|