MariuszM
Go
|
Podobnie z alaniną, znaczy B-Alaniną Z BCAA podczas wysiłku jest ciekawie, większość stosuje,ale organizm podczas wysiłku chętniej sięga po inne aminokwasy np. Alaninę i coś na G******** x2 Wszystko przez katakumby czy katabolizm
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Glutaminę? Kazeina jest napakowana glutaminą.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Może to zależy gdzie i do czego zmierzają?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Oj dzisiaj na treningu ktos podstepnie mnie dziabnal pod lopatke hehe czyli brak rozgrzewki? Denerwujacy bol, taki co jak sie wezmie gleboki oddech to zaraz szybko przypomina, ze lepiej oddychac przepona. Ale nic to zawzialem sie i go zignorowalem, mialem more pain more gain po prostu hehe
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Oj dzisiaj na treningu ktos podstepnie mnie dziabnal pod lopatke hehe czyli brak rozgrzewki? Denerwujacy bol, taki co jak sie wezmie gleboki oddech to zaraz szybko przypomina, ze lepiej oddychac przepona. Ale nic to zawzialem sie i go zignorowalem, mialem more pain more gain po prostu hehe
Ja nigdy nie robię rozgrzewki i nic podobnego mi się nie przytrafiło. Rozgrzewka przereklamowana jest Na końcówce cyklu jesteś, zmęczonyś.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Ja tez nie robie nigdy i nie wiem czy to przez jej brak, moze cos innego. Akurat na ostatniej serii rowlingu przy opuszczaniu, moze cos zle zaszlo Do jutra przestanie, to taki typowy "zastrzal"
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Ja tez nie robie nigdy i nie wiem czy to przez jej brak, moze cos innego. Akurat na ostatniej serii rowlingu przy opuszczaniu, moze cos zle zaszlo Do jutra przestanie, to taki typowy "zastrzal" Swój chłop!
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
A mzoe to byl brak rozciagania opdrezajacego?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
A mzoe to byl brak rozciagania opdrezajacego? Rękawiczek nie miałeś i krzywo jakoś Ci poszło...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Zyon
|
No i juz wieczorem przeszlo lupanie po lopatka,. jeszcze jakies slady. Zastanawiam sie czy to dlatego, ze sprobowalem metody dr Sarno
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Zyon
|
Jak czytalem Wade'a to wysmiewal metody robienia brzucha z typowy podzialem: najpierw dolne, potem boczne a na koniec gorne. Twierdzi, ze miesnie brzuch sa tak specyficznie przyczepione z dwoch koncow, zei nie da sie ugiac "miejscowo" tak jak nie da sie rozciagnac gumy nierownomiernie i dlatego to glupota.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Jak czytalem Wade'a to wysmiewal metody robienia brzucha z typowy podzialem: najpierw dolne, potem boczne a na koniec gorne. Twierdzi, ze miesnie brzuch sa tak specyficznie przyczepione z dwoch koncow, zei nie da sie ugiac "miejscowo" tak jak nie da sie rozciagnac gumy nierownomiernie i dlatego to glupota.
To ci odkrywca!
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
No kulturystyka i sporty silowe jakos tego jeszcze nie odkryly. Nawet w tym slynnym opracowaniu ABSII z Uniwersytety Stanforda jest o tym. Wszystkie niemal ksiazki i portale tez to walkuja: najpierw dolne potem boczne potem gorne. Nawet Gironda tak cwiczyl.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|