Gavroche
|
No kulturystyka i sporty silowe jakos tego jeszcze nie odkryly. Nawet w tym slynnym opracowaniu ABSII z Uniwersytety Stanforda jest o tym. Wszystkie niemal ksiazki i portale tez to walkuja: najpierw dolne potem boczne potem gorne. Nawet Gironda tak cwiczyl.
Prawda? A wystarczy w czytelni otworzyć słownik czy atlas anatomiczny.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Nie oczekuj od typowego polglowka pakernianego, ze on cos bedzie czytal. Ten sport amatorsko opiera sie na replikacji pogladow i przesadow. Niedawno z takim jednym rozmawialem to sile argumentow chcial sprowadzic do tego ile kto wyciska na lawce. I stwierdzil, ze ja sie zajmuje czytaniem bzdur i teoretyzowaniem a on w tym czasie cwiczy sile funkcjonalna na laweczce
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Nie oczekuj od typowego polglowka pakernianego, ze on cos bedzie czytal. Ten sport amatorsko opiera sie na replikacji pogladow i przesadow. Niedawno z takim jednym rozmawialem to sile argumentow chcial sprowadzic do tego ile kto wyciska na lawce. I stwierdzil, ze ja sie zajmuje czytaniem bzdur i teoretyzowaniem a on w tym czasie cwiczy sile funkcjonalna na laweczce Dlatego średnia piwniczna w tym sporcie to 4,5 roku i leczenie zrytej wątroby oraz ginekomastii.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Nasz Młody zaczął uczęszczać na siłownię. Kolega męża ma pięknie urządzoną (Atlas, bieżnia, ławki, rower, sztanga, hantle) w domu i tam ćwiczą właśnie pod jego kierunkiem ze swoim najlepszym kumplem , którego marzeniem jest dostać się do Gromu. Jestem zadowolona , bo i trochę oderwie się od gitary na której bębnił noc i dzień. Kumpel Młodego to pasjonat ASG i wyciągał go na treningi , ale jemu nie bardzo to podchodzi.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
od gitary na której bębnił noc i dzień To rzeczywiscie lepiej niech pakuje. Bebni sie ne bebnach a na gitarze szarpie struny
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Dasna
Go
|
od gitary na której bębnił noc i dzień To rzeczywiscie lepiej niech pakuje. Bebni sie ne bebnach a na gitarze szarpie struny No i znowu łapiesz mnie za słówka. Zupełnie jak mój Młody. Ja to nazywam bębnieniem, ale tak naprawdę to Młody całkiem nieźle szarpie te struny.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
To może rosnie nam tu następny Slash?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Albo jaki Page...
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
albo Borysewicz
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Ale ten to struny głosowe jeszcze chyba szarpie?
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A umiejętność picia, to podstawa dobrego szarpania drutów.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
No jasne! Kiedys tu wklejałem wypowiedź Ediego Vanhalena, który poskarżył sie, że na trzeźwo trzy godziny dłużej musi palce rozgrzewać
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Nasz Młody zaczął uczęszczać na siłownię. Kolega męża ma pięknie urządzoną (Atlas, bieżnia, ławki, rower, sztanga, hantle) w domu i tam ćwiczą właśnie pod jego kierunkiem ze swoim najlepszym kumplem , którego marzeniem jest dostać się do Gromu. Jestem zadowolona , bo i trochę oderwie się od gitary na której bębnił noc i dzień. Kumpel Młodego to pasjonat ASG i wyciągał go na treningi , ale jemu nie bardzo to podchodzi. Ile Młody ma lat? Jeśli można?
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
albo Borysewicz Tylko nie to. Raczej Dave Mustaine. Byle nie śpiewał. A na drugim miejscu Zakk Wylde.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Nasz Młody zaczął uczęszczać na siłownię. Kolega męża ma pięknie urządzoną (Atlas, bieżnia, ławki, rower, sztanga, hantle) w domu i tam ćwiczą właśnie pod jego kierunkiem ze swoim najlepszym kumplem , którego marzeniem jest dostać się do Gromu. Jestem zadowolona , bo i trochę oderwie się od gitary na której bębnił noc i dzień. Kumpel Młodego to pasjonat ASG i wyciągał go na treningi , ale jemu nie bardzo to podchodzi. Ile Młody ma lat? Jeśli można? W czerwcu skończy 17.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Nie wiem kto gorszy czubek Mustaine czy Borysewicz
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Dasna
Go
|
Nie wiem kto gorszy czubek Mustaine czy Borysewicz Mustaine większy ćpun a Borysewicz zbok.
|
|
|
|
|
|
|
|