Zyon
|
Mustaine nie dosc, ze cpun i alkoholik to jeszcze oglednie mowiac idiota, teraz dodatkowo katolicki talib, to co wygaduje albo jak odmawia koncertowania z zespolami black metalowymi...
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Dasna
Go
|
Mustaine nie dosc, ze cpun i alkoholik to jeszcze oglednie mowiac idiota, teraz dodatkowo katolicki talib, to co wygaduje albo jak odmawia koncertowania z zespolami black metalowymi...
Nabawił się biedak urazu , bo gitarzysta Dissection chciał go zabić.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
No dzisiaj nic, mialem troche podzwonkowac ale chyba ostatne 2 tygodnie cyklu daja sie we znaki, ze trzeba odpoczac.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
chyba ostatne 2 tygodnie cyklu daja sie we znaki, ze trzeba odpoczac.
Ło Matko! Kiedy płeć zmieniłeś!
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Jak Palikto przepchnie to mozna bedzie sobie zmieniac plec o przekroczylem 2000 :hurra:
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
I to same merytoryczne posty
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Gavroche
|
Dziś rano na wadze 90 kg, schudłem znowu dwa oczka. Odkąd przestałem jeść cukier i owoce, chudnę, mimo zwiększenia tłuszczu. Albo ta skrobia taka bombowa, albo te dzwonki wysuszają...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Troczek od kaleson a nie chlop
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Troczek od kaleson a nie chlop Chyba zacznę słoik miodu gryczanego pić i jakieś jądra jeść, ale nie te co Hunza...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Wlosy ci niemile? A no tak... Wez sie za siebie, bo niedlugo bedziesz wazyl jak ja
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
... Palikto ...
Ja nie palę...
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
No dzisiaj skonczylem 12 tydzien. Troche malo zelaza mam w domu, do martwego zabraklo zeby dorzucic. Teraz moze z tydzien przerwy i czas na kaslistenike hehe.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Dwunasty tydzień skończony, to już zaawansowana sprawa!
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Teraz bezie dzwonkowanie
|
|