Autor
|
Wtek: Kulturysta optymalny a "złota proporcja" cz. I (Przeczytany 2348426 razy)
|
Radzio
Go
|
Otóż to. Był! Teraz Cię zrozumiałem, mam wrażenie To rozwiń mą myśl, nie będę mataczył. Słowo!
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Otóż to. Był! Teraz Cię zrozumiałem, mam wrażenie To rozwiń mą myśl, nie będę mataczył. Słowo! Co było a nie jest, nie pisze się w rejestr. Ściskając w ręku kamyk zielony, patrzę jak wszystko zostaje w tyle.
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Otóż to. Był! Teraz Cię zrozumiałem, mam wrażenie To rozwiń mą myśl, nie będę mataczył. Słowo! Co było a nie jest, nie pisze się w rejestr. Ściskając w ręku kamyk zielony, patrzę jak wszystko zostaje w tyle. Przeczytałem, że nie dążysz już do konfrontacji, a jedynie do spotkania, ale jeszcze mam wrażenie, że może być to w Zoo.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Na Śląsku też można przeżyć ciekawe spotkanie.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Pewnie da sie przeżyć, ale może być ciężko
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Otóż to. Był! Teraz Cię zrozumiałem, mam wrażenie To rozwiń mą myśl, nie będę mataczył. Słowo! Co było a nie jest, nie pisze się w rejestr. Ściskając w ręku kamyk zielony, patrzę jak wszystko zostaje w tyle. Przeczytałem, że nie dążysz już do konfrontacji, a jedynie do spotkania, ale jeszcze mam wrażenie, że może być to w Zoo. Nigdy nie dążyłem do konfrontacji, wszystkie wyścigi już wygrałem dawno temu. W zoo może być, ale równie swobodnie czuję się w kuchni, siłowni, szkole i bagnistym lesie.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Otóż to. Był! Teraz Cię zrozumiałem, mam wrażenie To rozwiń mą myśl, nie będę mataczył. Słowo! Co było a nie jest, nie pisze się w rejestr. Ściskając w ręku kamyk zielony, patrzę jak wszystko zostaje w tyle. Przeczytałem, że nie dążysz już do konfrontacji, a jedynie do spotkania, ale jeszcze mam wrażenie, że może być to w Zoo. Nigdy nie dążyłem do konfrontacji, wszystkie wyścigi już wygrałem dawno temu. W zoo może być, ale równie swobodnie czuję się w kuchni, siłowni, szkole i bagnistym lesie. Będzie ciężko!
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Po wczorajszym sprawdzianie spokojne: Double kettlebell military 5x5 32 kg, Double front squat 5x5 48 kg.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Kiedy zabawa z kolegami? Bo nie pamiętam dokładnie kiedy mam trzymać się za kciuk. Napisałem zabawa, bo już wiadomo, że nie wyścig. Nie przepadam za towarzystwem w ogóle, a jak już to wolę koleżanki Koleżanki potrafią dobrze "trzymać się za kciuk" Oczywiście chodzi o zabawę a nie wyścig. "Ja się nie ścigam, więc nikt mnie nie dogoni"
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Jak to pogodzić, idąc tropem Reni... . We Wrocławiu jest Zoo, w Chorzowie(albo tuż obok) Park Jurajski, Wybrzeże też pewnikiem kocha jakieś zwierzęta. W Stolicy wiadomo: Zoo musi być niezłe- cała Polska wie. Teraz tak, na Sląsku jest pan @Blackend, na Wybrzeżu pan Karwa, na Mazowszu wiadomo: sterta Krawaciarzy. Jeszcze są Ruch na Śląsku, Lechia na Wybrzeżu, a na Mazowszu wiadomo: Pany. Jednak ten aspekt możemy pominąć, ponieważ jesteśmy raczej po... wyścigach.. Pobieżny wykres wykazał, że na Kujawach... zimą było najmniej śniegu, więc nartki raczej nie będą stanowiły atrakcji. Ale... śmietana z "jagótami" jest pycha! P.s. Inne landy też wchodzą w grę, tyle że ja- na przykład- ze zwierzętami śpię. To nie tyczy se dwóch, ostatnich postów!
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Kiedy zabawa z kolegami? Bo nie pamiętam dokładnie kiedy mam trzymać się za kciuk. Napisałem zabawa, bo już wiadomo, że nie wyścig. Nie przepadam za towarzystwem w ogóle, a jak już to wolę koleżanki Uwikłałem sobie niezłą pętlę. Co zrobić natura taka.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Kiedy zabawa z kolegami? Bo nie pamiętam dokładnie kiedy mam trzymać się za kciuk. Napisałem zabawa, bo już wiadomo, że nie wyścig. Nie przepadam za towarzystwem w ogóle, a jak już to wolę koleżanki Koleżanki potrafią dobrze "trzymać się za kciuk" Oczywiście chodzi o zabawę a nie wyścig. "Ja się nie ścigam, więc nikt mnie nie dogoni" Na rynnie jest dość miejsca i dla Ciebie.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Kiedy zabawa z kolegami? Bo nie pamiętam dokładnie kiedy mam trzymać się za kciuk. Napisałem zabawa, bo już wiadomo, że nie wyścig. Nie przepadam za towarzystwem w ogóle, a jak już to wolę koleżanki Koleżanki potrafią dobrze "trzymać się za kciuk" Oczywiście chodzi o zabawę a nie wyścig. "Ja się nie ścigam, więc nikt mnie nie dogoni" Na rynnie jest dość miejsca i dla Ciebie. Ej, Radziu, Radziu, chyba kurde zrozumiałem!!! Dowcip o mruczkach?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Kiedy zabawa z kolegami? Bo nie pamiętam dokładnie kiedy mam trzymać się za kciuk. Napisałem zabawa, bo już wiadomo, że nie wyścig. Nie przepadam za towarzystwem w ogóle, a jak już to wolę koleżanki Koleżanki potrafią dobrze "trzymać się za kciuk" Oczywiście chodzi o zabawę a nie wyścig. "Ja się nie ścigam, więc nikt mnie nie dogoni" Chwyt judo za kciuk w wykonaniu dobrej technicznie zawodniczki, zostawia wspomnienie na całe tygodnie Nie można zwinąć dłoni w pięść, bez grymasu bólu.
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
Poziom cukru na czczo w granicach 110-140mg% jest lepszym rozwiązaniem, niż gdyby wynosił 70-80mg%. Co więcej, wysoki poziom cukru świadczy pośrednio o wypełnieniu „mitochondrialnych magazynów” energią i jest to zjawisko, jak najbardziej korzystne dla optymalnych kulturystów.
A ja ostatnio po podczas cyklu od @Gavro robiłem cukiier i miałem 120 mg% .A norma teraz do 116 chyba , a tu prosze odpowiednio wypełniłem "mitochondrialne magazyny" .Ja cię kręcę .... ale numer ...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
...miałem 120 mg% .A norma teraz do 116 chyba... No to teraz do lekarza --> na dodatkowe badanka krzywej cukrowej itd. ---> tableteczki --> insulinka. Taki standard.
|
|
|
|
|
|
|
|
|