Autor
|
Wtek: Kulturysta optymalny a "złota proporcja" cz. I (Przeczytany 2348387 razy)
|
chill
Go
|
A teraz królują wystające, acz odtłuszczone brzuchy i szerokie jak stodoły talie. Nie można bezkarnie jeść takich ilości pożywienia, jeśli się tego nie wypala. Myślisz że to idzie od nadmiaru białka czy wszytkiego razem do ku...y ?
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
BTW ide na spacer do lasu zaraz wracam , trza sie sztachnąc jakimś sensownym powietrzem i wystawic lico na gwiazde słoneczną
|
|
|
|
|
|
|
Blade
Go
|
Zamówię na poczatek to : "Jak ćwiczyć z odważnikami kulowymi, czyli kettle w akcji" . Chyba starczy mi na długo tak przynajmniej do końca roku Zupełnie nie wiem jakie kettle brac więc jakbyście jakims linkiem z alledrogo sypnęli to byłbym wdzięczny. I co najlepiej byłoby zmontowac jakiegoś hantla w garażu i sprawdzic ile kg na początek ? Myślę że na start to jakiś damski cięzar będzie bez obrazy dla Pań nie bierz damskiego, po co. moim zdaniem żeby szlifować technikę to 16 na początek. I ja bym wziął dwie szesnastki, żebyś miał później jednakowe. Chyba, że dojdziesz do wniosku, że inne lepsze, czyli szkoła Gavro. Moim zdaniem i tak i tak dobrze. A potem w miarę postępów 24, 32 no i 48
|
|
|
|
|
|
|
Blade
Go
|
BTW ide na spacer do lasu zaraz wracam , trza sie sztachnąc jakimś sensownym powietrzem i wystawic lico na gwiazde słoneczną ja właśnie wróciłem - wiosna w lesie
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Ja bym wzial 24 na poczatek
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Blade
Go
|
Ja bym wzial 24 na poczatek cholera wie, co tu doradzić. Teraz wziąłbym też 24, ale już trochę otrzaskany jestem. No i jak zaczynać dwoma machać, to też chyba lepiej dwie szesnastki. Z drugie strony chill żelastwem macha, więc 24 może być. Jakby była mocno za ciężka, zawsze może dokupić szesnastkę, a do 24 prędzej czy później wróci
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A teraz królują wystające, acz odtłuszczone brzuchy i szerokie jak stodoły talie. Nie można bezkarnie jeść takich ilości pożywienia, jeśli się tego nie wypala. Myślisz że to idzie od nadmiaru białka czy wszytkiego razem do ku...y ? Organy wewnętrzne się powiększają od jedzenia, GH, insuliny i tych nowoczesnych peptydów, ale tego to już nie ogarniam. Teraz kulturystyka to czyja wątroba lepiej pracuje
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Zamówię na poczatek to : "Jak ćwiczyć z odważnikami kulowymi, czyli kettle w akcji" . Chyba starczy mi na długo tak przynajmniej do końca roku Zupełnie nie wiem jakie kettle brac więc jakbyście jakims linkiem z alledrogo sypnęli to byłbym wdzięczny. I co najlepiej byłoby zmontowac jakiegoś hantla w garażu i sprawdzic ile kg na początek ? Myślę że na start to jakiś damski cięzar będzie bez obrazy dla Pań Jak masz hantle to zacznij robić wymach i rwanie i oszacuj ciężar kettla. To nie to samo, ale zawsze coś... Ja się trzymam opcji, że jeden 24 kg starcza na sześć miesięcy do roku. Zależy też ile ważysz.
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
ie bierz damskiego, po co. moim zdaniem żeby szlifować technikę to 16 na początek. I ja bym wziął dwie szesnastki, żebyś miał później jednakowe. Chyba, że dojdziesz do wniosku, że inne lepsze, czyli szkoła Gavro. Moim zdaniem i tak i tak dobrze. A potem w miarę postępów 24, 32 no i 48 Wink Własnie o damskim to myślałem o 16 Jakie inne lepsze ? Co ten @gavro znowu wymyślił ? [quote="Blade"a właśnie wróciłem - wiosna w lesie Smile] Potwierdzam , Panie jak tam pięknie az czuje że żyję .
Z drugie strony chill żelastwem macha, więc 24 może być. Jakby była mocno za ciężka, zawsze może dokupić szesnastkę, a do 24 prędzej czy później wróci Wink ....machał , nie macha juz od czerwca grubo i jeszcze nie pomacham miesiąc góra dwa... ale trzeb asie przygotowac najpierw teoria pózniej praktyka
[quote="Gavroche"Jak masz hantle to zacznij robić wymach i rwanie i oszacuj ciężar kettla. To nie to samo, ale zawsze coś... Ja się trzymam opcji, że jeden 24 kg starcza na sześć miesięcy do roku. Zależy też ile ważysz.] No tak tez myślalem zrobic na poczatku . Ale kto wie może 16 sie przydadza . A pózniej albo sprzedam , chociaz wątpię bo takich rzeczy mi szkoda , zostawie dla potomnego albo dla żonki , albo , albo zawsze sie przyda i dokupie większy. Ale najpierw oszacuje start hantlem. Ważę teraz kolo 71 kg przy 172 cm w porywach
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja też mam odłożone miesięczniki z moimi artykułami (kupiłam je podwójnie i chowam dla wnuków)...
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
U mnie z wnukami będzie ciężko,ale może przy piwie z kolegą od dobrej komitywy "wyciągnę"... he he Wróć, mam 3 chrześniaków (3,6,7 lat) i jedną chrześniaczkę (18) ,więc "potencjał" jakis jest....
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
U mnie z wnukami będzie ciężko,ale może przy piwie z kolegą od dobrej komitywy "wyciągnę"... he he Wróć, mam 3 chrześniaków (3,6,7 lat) i jedną chrześniaczkę (18) ,więc "potencjał" jakis jest.... Bezpłodnyś? Niechętnyś? Innoseksualnyś?
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
U mnie z wnukami będzie ciężko,ale może przy piwie z kolegą od dobrej komitywy "wyciągnę"... he he Wróć, mam 3 chrześniaków (3,6,7 lat) i jedną chrześniaczkę (18) ,więc "potencjał" jakis jest.... Bezpłodnyś? Niechętnyś? Innoseksualnyś? 1. badań nie robiłem, nie wiem 2.skądże 3. broń Elohim
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
U mnie z wnukami będzie ciężko,ale może przy piwie z kolegą od dobrej komitywy "wyciągnę"... he he Wróć, mam 3 chrześniaków (3,6,7 lat) i jedną chrześniaczkę (18) ,więc "potencjał" jakis jest.... Chrześniaczka ma 18 lat? W takim razie Ty musisz mieć trochę więcej lat niż myślałam...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
U mnie z wnukami będzie ciężko,ale może przy piwie z kolegą od dobrej komitywy "wyciągnę"... he he Wróć, mam 3 chrześniaków (3,6,7 lat) i jedną chrześniaczkę (18) ,więc "potencjał" jakis jest.... Bezpłodnyś? Niechętnyś? Innoseksualnyś? 1. badań nie robiłem, nie wiem 2.skądże 3. broń Elohim Masz miliardy i nie chcesz się dzielić?
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Chrześniaczka nie była jednoroczniakiem , była starsza a ja byłem świeżo ochrzczony po raz 2
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Chrześniaczka nie była jednoroczniakiem , była starsza a ja byłem świeżo ochrzczony po raz 2 Czyli молодой...
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Chrześniaczka nie była jednoroczniakiem , była starsza a ja byłem świeżo ochrzczony po raz 2 Czyli молодой... A po polsku?
|
|
|
|
|
|
|
|
|