Gavroche
|
Myślę, że obraziłeś tym parę fajnych babek...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Chrześniaczka nie była jednoroczniakiem , była starsza a ja byłem świeżo ochrzczony po raz 2 Czyli молодой... Młodyś... po prostu...
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Myślę, że obraziłeś tym parę fajnych babek... Nie rozumiem,ale jak "TAK", to muszą być płytkie te babki z pisaku....
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Chrześniaczka nie była jednoroczniakiem , była starsza a ja byłem świeżo ochrzczony po raz 2 Czyli молодой... Młodyś... po prostu... ...ale mądryś...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Myślę, że obraziłeś tym parę fajnych babek... Nie rozumiem,ale jak "TAK", to muszą być płytkie te babki z pisaku.... Fajne nie mogą być płytkie. A obraziłeś, dlatego, że nie wszystkie są takie chętne by wiele brać. Teraz kobiety są samodzielne, mają swoje Taka przeszkoda w przedłużeniu gatunku, to nie przeszkoda... Kokietujesz troszkę
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Myślę, że obraziłeś tym parę fajnych babek... Nie rozumiem,ale jak "TAK", to muszą być płytkie te babki z pisaku.... Fajne nie mogą być płytkie. A obraziłeś, dlatego, że nie wszystkie są takie chętne by wiele brać. Teraz kobiety są samodzielne, mają swoje Taka przeszkoda w przedłużeniu gatunku, to nie przeszkoda... Kokietujesz troszkę Użytkowniku @Gavroche, czy Ty przypadkiem nazbyt wcześnie myślisz o zamążpójściu swego potomstwa. Zaraz, zaraz ... ja też mam córkę. No tak, ale kto będzie chciał teścia, który z wnuczętami będzie wózkiem 20km ganiał, w dodatku po lesie- na przykład. Jeszcze jakieś dziwnej etyki ich na tak krótkim odcinku nauczy i potem szkoła będzie musiała to prostować... latami.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
no,ale co brzdace flore i faune zobacza/(za)poznaja to ich
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
"Nie jest możliwa zamiana tkanki mięśniowej w tkankę tłuszczową - zasada ta działa w obie strony". Logiczne... Tłuszcz i mięśnie mają inny skład chemiczny...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Jedne bzdury zastępowane drugimi.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
No ale nie wszystko bzdury, np to na temat redukcji czy roweru. Ogolnie to jak na tak mainstreamowe medium to na plus.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
No ale nie wszystko bzdury, np to na temat redukcji czy roweru. Ogolnie to jak na tak mainstreamowe medium to na plus.
Zgoda
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Faceci to się szybko dogadują... Bo my z Zyonem mamy już dużo dyskusji treningowych na koncie. Generalna konkluzja brzmi: nie rozmieniaj się na drobne, tylko ćwicz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
To Wy tym kettlem , hypertrophy robicie czy muscular endurance ?
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
W sprawie niedoborów Aktywność biologiczna związków należących do witamin grupy A jest zróżnicowana. Ich uszeregowanie według malejącej aktywności jest następujące: retinol (A1) > retinal > 13-cis-retinol > 3-dehydroretinol (A2) > 9,13-cis-retinol. Witamina A2 wykazuje około 50% aktywności witaminy A1. Obecnie zaleca się wyrażanie aktywności za pomocą tzw. równoważnika retinolu. Przy określaniu ilości retinolu stosuje się następujące przeliczenia: 1 µg równoważnika retinolu = 1 µg czystej formy retinolu (pochodzenia zwierzęcego) = 6 µg ß-karotenu (pochodzenia roślinnego) = 12 µg innych karotenoidów (pochodzenia roślinnego)
|
|
|
|
|
|
|
Blade
Go
|
To Wy tym kettlem , hypertrophy robicie czy muscular endurance ? pompę, bo pompa musi być a nie może być lipy
|
|
|
|
|
|
|
|