|
Zyon
|
Paskudnie wyglada ten koles, ohyda fuj Side effect Wielu oddałoby wiele, aby ...... NO az mnie to dziwi
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Jestem po 13 serii podrzutu dwóch odważników 48 kg po 10 powtórzeń. Zrobię zaraz 14-stą by nie było pechowo. Czuję zmęczenie i znużenie, ale bez przesady. Jak na przerzucone 13,5 tony jest ok
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ale żeby się lepiej spało, to może jeszcze piętnastą z rozpędu, choćby niepełną?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ale żeby się lepiej spało, to może jeszcze piętnastą z rozpędu, choćby niepełną? He,he,he. Ten rodzaj wysiłku raczej pobudza, więc ze trzy godzinki spokoju przed snem. Jeszcze z wampirem trzeba się podotykać
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Pełen relaks i odprężenie... Ale ubytek testosteronu wkalkulować trzeba!
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Ja przewalilem pare ton sniegu Mialem cos pocwiczyc ale juz sie zmachalem porzadnie
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Pełen relaks i odprężenie... Ale ubytek testosteronu wkalkulować trzeba! Przed czy po?
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Dziś poszło: Clean & press 2x5 32 kg Snatch 2x5 32 kg Military 2x5 32kg Hack squat 2x5 32kg Taki rozruch po wczorajszym szaleństwie Po treningu szklanka wody. Za chwilę kubek śmietanki i czas zaprząc psy ostatni raz w sezonie
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Zamiast... Ale to chyba o szklankę wody chodziło. Przepraszam, zapytam. Woda w szklance powinna być lodowata, czy lepiej nie? Zawartość szklanki wlewamy w siebie, czy na siebie? Tzn. na głowę- chciałbym napisać.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
To domena Blade'a Ja wolę tradycyjne marsze i sprinty. Psi zaprzęg jeździ też wczesną wiosną i późna jesienią, wózkiem, ale ja nie lubię...
|
|
|
|
|
|
|
Blade
Go
|
To domena Blade'a Ja wolę tradycyjne marsze i sprinty. Psi zaprzęg jeździ też wczesną wiosną i późna jesienią, wózkiem, ale ja nie lubię... Mam bardzo podobne;) może jutro je odkurzę?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Poranna zaprawa, czy jak tam w wojsku się mówi... Wymach oburącz 2x20 24 kg Rwanie oburącz 4x10 32kg Zarzut dwu odważników 4x10 32 kg Wyciskopodrzut 4x5 48 kg TGU 4x1 na stronę 48 kg Rwanie oburącz 2x10 32kg Potem szybki spacerek z psiakami, dzień uważam za rozpoczęty
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Samo zdrowie! Dobrze zaczęty dzień.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
No pięknie się zaczął.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
ja 1x100 ser zolty 1x100 smietana 36 1x1/2 kubka maslanki 1x 1h:30min F1 dobry wyscig,ekscytujacy
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
ja 1x100 ser zolty 1x100 smietana 36 1x1/2 kubka maslanki 1x 1h:30min F1 dobry wyscig,ekscytujacy A co tam ekscytującego? Jeżdżą i jeżdżą.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
No właśnie! Ekscytująco to jest na polskich drogach dzięki Nowakowi...
|
|
|
|
|
|
|
|