Gavroche
|
No właśnie! Ekscytująco to jest na polskich drogach dzięki Nowakowi... Owszem, ale parę dni temu byłem w Czechach i też tak super nie mają...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
Ja na kółkach też lubię ćwiczyć i to na czterech...
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Że podczas treningu PC? Zaciorski podawał widełki 800-1200 kcal/h. Mi 17-18 kcal/min. wydaje się realną wartością
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Fakt ,nie wziąłem poprawki na większe ciężary u Gavro niż u 55kg kobietki To i glikogenu więcej zejdzie Poszukam sobie z ciekawości jak to wygląda w badaniach (% udział składników)
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Fakt ,nie wziąłem poprawki na większe ciężary u Gavro niż u 55kg kobietki To i glikogenu więcej zejdzie Poszukam sobie z ciekawości jak to wygląda w badaniach (% udział składników) Ciężary są większe, bo i ja jestem. Ale jak to wygląda proporcjonalnie do wagi? Nie podali jej wyniku w dwuboju? Temperatury sali, długości przerw i rodzaju diety też nie? Ot, problem z takimi wyliczeniami Ale jako akademickie rozważania, ciekawe
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Wczoraj na sniadanko wsunalem 4 jaja i 2 zoltka obficie posypane tartym serem zoltym, do tego glowke czosnku, po poludniu zajrzelem do rodzicow i nie chcac odmawiac zjadlem pol woreczka kaszy gryczanej z jakims sosem z miesem chudym. I juz nic nie jadlem do dzisiaj. Wydawalo mi sie to dosc malo ale nie bylem glodny. Za to cwiczylo sie swietnie. Myslalem, ze mnie zmuli lekkoe a tutaj wprost przeciwnie
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Wczoraj na sniadanko wsunalem 4 jaja i 2 zoltka obficie posypane tartym serem zoltym, do tego glowke czosnku, po poludniu zajrzelem do rodzicow i nie chcac odmawiac zjadlem pol woreczka kaszy gryczanej z jakims sosem z miesem chudym. I juz nic nie jadlem do dzisiaj. Wydawalo mi sie to dosc malo ale nie bylem glodny. Za to cwiczylo sie swietnie. Myslalem, ze mnie zmuli lekkoe a tutaj wprost przeciwnie
Jednorazowa akcja nie powinna namieszać zbytnio. Ale myślałeś, że Cię zmuli od węgli, chudego czy głodu? Ja jak zjem czasem na kolację B i T zamiast Ww, a rano mam trening, to jest chyba jednak gorzej. Ale głowy nie dam
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Chodzi o to, ze ogolnie kalorycznie to malo zjadlem. 6 niecalych jajek na sporej lyzce masla, kawalek sera a potem polowa torebki kaszy, nie wiem ile ma taka torebka, ale pewnie 100g z sosem. No i 2 kawki rakietowe. nie wie czy to bedzie 2tysiace nawet.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Chodzi o to, ze ogolnie kalorycznie to malo zjadlem. 6 niecalych jajek na sporej lyzce masla, kawalek sera a potem polowa torebki kaszy, nie wiem ile ma taka torebka, ale pewnie 100g z sosem. No i 2 kawki rakietowe. nie wie czy to bedzie 2tysiace nawet.
Białka za mało! Wyniszczasz się i tracisz beztłuszczową masę ciała! I jeszcze ćwiczysz, co pogłębia problem! JW ma stokroć racji Incydentalne przekarmienia czy niedojadania nie mają znaczenia.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Białka za mało! Wyniszczasz się i tracisz beztłuszczową masę ciała! I jeszcze ćwiczysz, co pogłębia problem! JW ma stokroć racji Ojojoj, a ja jechalem na formule 30g Zaraz sie dobialkuje jaka odzywka
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Białka za mało! Wyniszczasz się i tracisz beztłuszczową masę ciała! I jeszcze ćwiczysz, co pogłębia problem! JW ma stokroć racji Ojojoj, a ja jechalem na formule 30g Zaraz sie dobialkuje jaka odzywka Mlekiem w proszku, taniej. A właśnie, czemu mleko w proszku jest takie be? Mariusz każe unikać, nawet maślanki z jego dodatkiem.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Ja jak zjem czasem na kolację B i T zamiast Ww, a rano mam trening, to jest chyba jednak gorzej. Ale głowy nie dam A to problem z rana, aby zjeść węglowodana w takiej sytuacji (15-20g)
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ale koniecznie o wysokim IG! Zdrowiej pociągnąć z glikogenu, jeśli węglowodan ma iść na czczy żołądek.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
IG da się ominąć jajecznica czy żółtkownica na śmietanie,maśle z ziemniakiem na rozruch Stosuję coś takiego po posiłku wieczornym BiT i sobie chwalę pana
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ale koniecznie o wysokim IG! Zdrowiej pociągnąć z glikogenu, jeśli węglowodan ma iść na czczy żołądek. Trening robię po czarnej kawie, koło 8-9 rano. A śniadanie jem 11-12. Wtedy to już dżem po obiedzie
|
|
|
|
|
|
|
|