|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Mają, ale obcym nie pożyczają
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Ale Mariusz nie sprawia wrażenia kogoś z innej planety.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ale Mariusz nie sprawia wrażenia kogoś z innej planety. Tylko dlatego, że nikogo takiego nie znasz...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
A lustro?
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Mają, ale obcym nie pożyczają Jak powiem,że Kopernik była kobietą, to może mnie wpuszczą
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Mają, ale obcym nie pożyczają Jak powiem,że Kopernik była kobietą, to może mnie wpuszczą Do pokoiku bez okien
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A lustro?
Jesteś tak samo normalny jak każdy z nas W miarę.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Mają, ale obcym nie pożyczają Jak powiem,że Kopernik była kobietą, to może mnie wpuszczą Do pokoiku bez okien Uuuu trzeba uważać na słowa w takim razie. Oby się nic nie wymsknęło o wunglu
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
A lustro?
Jesteś tak samo normalny jak każdy z nas W miarę. W miarę rozmiarów lustra.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Mają, ale obcym nie pożyczają Jak powiem,że Kopernik była kobietą, to może mnie wpuszczą Do pokoiku bez okien Uuuu trzeba uważać na słowa w takim razie. Oby się nic nie wymsknęło o wunglu Z linkowanego tekstu wynika, że kluczem jest hasło "TRENING→4,5 g/d na kgm.c". Podajesz, że...jesteś trenującym kajakarzem i chcesz się upewnić czy to dobra propozycja dla ciebie.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Nieee! Najpierw na "maczo z pikczo", a teraz na "kiljomangaro" mam swą wytrzymałość genetyczną szlifować.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Radzio
Go
|
Dasz sobie radę , Optymalny jesteś Ale na "macio..." to chociaż jakaś sałata rośnie, a tam to tylko płyny mogę uzupełniać, mniej więcej 1ml/1kcal. To mnie nieco przerasta i jak w śniegu znaleźć 8% cukierków. Na przykład.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
No kurcze, jednak 16 do szlifowania techniki by sie zdaly, probowalem rwania no i .......... oj strasznie ciezko sie nauczyc
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|