Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Poczułem się przez chwilę jak ... ten...nooo... sześćdziesięciokilogramowy kettel.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Poczułem się przez chwilę jak ... ten...nooo... sześćdziesięciokilogramowy kettel. A do tyłu sie nie obejrzałeś P.S Mogę co najwyżej po-pom-ponować czytaj kibicować
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Poczułem się przez chwilę jak ... ten...nooo... sześćdziesięciokilogramowy kettel. Jestem facetem, przedmiotowe traktowanie mam w mitochondriach
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Aaaa! No czuję właśnie, że mnie coś z boku uwiera, a to ... te... mitochondria.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Poczułem się przez chwilę jak ... ten...nooo... sześćdziesięciokilogramowy kettel. A do tyłu sie nie obejrzałeś P.S Mogę co najwyżej po-pom-ponować czytaj kibicować To tak jak ja! A czasami to tak jest, że nie ma jak się już obejrzeć.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Forko macka chyba oficjalnie zdechlo, opuscil je juz moderator zun, ktory nie ma pojecia co z mackiem. Jak przypominam macek we wresniu zapowiedzial, ze pisze ksiazke o IF i w zwiazku z tym ograniczy swoja aktywnosc. Widac pisanie go tak zaabsorbowalo, ze kompletnie zapomnial o swym internetowym dziecku, nie wspominajac o fotach i filmach instruktazowych, ktore obiecal
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Forko macka chyba oficjalnie zdechlo, opuscil je juz moderator zun, ktory nie ma pojecia co z mackiem. Jak przypominam macek we wresniu zapowiedzial, ze pisze ksiazke o IF i w zwiazku z tym ograniczy swoja aktywnosc. Widac pisanie go tak zaabsorbowalo, ze kompletnie zapomnial o swym internetowym dziecku, nie wspominajac o fotach i filmach instruktazowych, ktore obiecal Miałem takie wrażenie, że o coś mu chodzi, ale sam nie wie o co... No i charyzmy nie miał żadnej
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
MariuszM
Go
|
20 lat za późno !!!!!!
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
A miałem ostatnio sprawdzić jak sie miewa .... Mówiono o nim jeden z bardzo niewielu kulturystów endomorfików ... ( jeśli w ogóle taki podział istnieje ) BTW Robi ktos jakieś wygibasy z ABWheel ? Czy juz kettle wyżarły Wam mózg...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Ja od czasu do czasu jak sobie przypomne....jest tyle skuteczniejszych cwiczen, ze jakos sie na nim nie skupiam
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
A miałem ostatnio sprawdzić jak sie miewa .... Mówiono o nim jeden z bardzo niewielu kulturystów endomorfików ... ( jeśli w ogóle taki podział istnieje ) BTW Robi ktos jakieś wygibasy z ABWheel ? Czy juz kettle wyżarły Wam mózg... Prawie nie ćwiczę brzucha bezpośrednio
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
no wlasnie, tgu, side/bent pressy i wiatrak zalatwiaja sprawe
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
chill
Go
|
Ale bez obciażenia to chyba najlepsza opcja na korpus . Nie jest wg mnie typowo izolowane ćwiczenie jak spiecia , czy co tam jeszcze . bardziej mi przypomina podciągania- na plecy ... Bo pracuje przede wszystkim beben i korpus ale tez wiele innych mięśni : http://www.superstock.com/stock-photos-images/1832R-11265
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ale bez obciażenia to chyba najlepsza opcja na korpus . Nie jest wg mnie typowo izolowane ćwiczenie jak spiecia , czy co tam jeszcze . bardziej mi przypomina podciągania- na plecy ... Bo pracuje przede wszystkim beben i korpus ale tez wiele innych mięśni : http://www.superstock.com/stock-photos-images/1832R-11265Dużo lepsze, moim zdaniem oczywiście, jest Full Contact Twist. No i nie musisz się kulać po podłodze
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Ale bez obciażenia to chyba najlepsza opcja na korpus . Nie jest wg mnie typowo izolowane ćwiczenie jak spiecia , czy co tam jeszcze . bardziej mi przypomina podciągania- na plecy ... Bo pracuje przede wszystkim beben i korpus ale tez wiele innych mięśni : http://www.superstock.com/stock-photos-images/1832R-11265imho unoszenie nog w zwisie duzo lepsze, imho to chyba najlepsze cwiczenie
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Ale bez obciażenia to chyba najlepsza opcja na korpus . Nie jest wg mnie typowo izolowane ćwiczenie jak spiecia , czy co tam jeszcze . bardziej mi przypomina podciągania- na plecy ... Bo pracuje przede wszystkim beben i korpus ale tez wiele innych mięśni : http://www.superstock.com/stock-photos-images/1832R-11265imho unoszenie nog w zwisie duzo lepsze, imho to chyba najlepsze cwiczenie To i brzuszki Jandy z jakimś śmiesznym talerzykiem, to moje ulubione
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Ja dzisiaj probowalem situpow z odwaznikiem, czyli w sumie taki wycinek tgu ale tez niezle daje. Bez podporki reka trzeba sie naprawde sprezyc. Jande robie sporadycznie, bo nie chce mi sie drazka odkrecac i nizej przykrecac
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Ja dzisiaj probowalem situpow z odwaznikiem, czyli w sumie taki wycinek tgu ale tez niezle daje. Bez podporki reka trzeba sie naprawde sprezyc. Jande robie sporadycznie, bo nie chce mi sie drazka odkrecac i nizej przykrecac
Widziałem to na filmiku. To samo zastrzeżenie co do skłonów, zbyt łatwo można włączyć zginacze bioder. Ja jednak wolę TGU, jakoś partiale do mnie słabo przemawiają, ale czasem...
|
|
|
|
|
|
|
|