Zyon
|
te situpy robilem pod katem przygotowania sie do tego planu
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
te situpy robilem pod katem przygotowania sie do tego planu
Przez kilka tygodni to nawet ostre picie nie zaszkodzi Sam robię ławkę dwa razy do roku po parę tygodni i zauważam pewne pozytywy, a przecież to gówniane ćwiczenie
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
no wlasnie rozwazam zastapienie situpow tgu, bo robienie 1/2 czy 1/3 maxa sutupow kiedy widze, ze za wiele tego sie nie da zrobic z 24kg i nigdy wczesniej nie robilem. tylko wtedy chyba ustawic to jak wiatraka na 2x5
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Dwie serie są uważane za najmniejszą ilość mającą wpływ ma ścieżki nerwowo-mięśniowe. Przy ćwiczeniach wymagających szczególnej koordynacji to w zupełności wystarczy, jedno powtórzenie trwa kilkanaście sekund...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
dwie serie w wypadku cwiczen typu tgu, wiatrak czy side to 2razy po 2 na kazda reke?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
dwie serie w wypadku cwiczen typu tgu, wiatrak czy side to 2razy po 2 na kazda reke?
Zależy o stopnia trudności. Zapis 2x5 to w domyśle dwie serie po pięć na każdą rękę. Zwyczajowo pisze się tak: 2x5(l,p) Twoja wersja to: 2x2(l,p)
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Przejrzalem na razie nowego "SkazanegO", co ciekawe zaleca on znaczne ograniczenie bialka w stosunku do dzisiejszych zalecen Nie wiadomo czy to sam Pavel czy sztab ale cos sie powoli przedziera do swiadomosci? Z innej manki, sprobowalem twojego standardowego podejsca "duzo bialka - duzo sily" i ciezko bylo sie mi zmusic do takiej ilosci. Globalne ocieplenie tez troche na tym ucierpialo i zeby miec pewnosc ograniczylem do zera drogocenny i prozdrowotny, zywy blonnik.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Blade
Go
|
Przejrzalem na razie nowego "SkazanegO", co ciekawe zaleca on znaczne ograniczenie bialka w stosunku do dzisiejszych zalecen Nie wiadomo czy to sam Pavel czy sztab ale cos sie powoli przedziera do swiadomosci? Z innej manki, sprobowalem twojego standardowego podejsca "duzo bialka - duzo sily" i ciezko bylo sie mi zmusic do takiej ilosci. Globalne ocieplenie tez troche na tym ucierpialo i zeby miec pewnosc ograniczylem do zera drogocenny i prozdrowotny, zywy blonnik. tez próbowałem przybiałkowac i na mój gust jedyny efekt to wzrastająca waga inna inszość że gdzie mi tam do wyników Gavro
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Przejrzalem na razie nowego "SkazanegO", co ciekawe zaleca on znaczne ograniczenie bialka w stosunku do dzisiejszych zalecen Nie wiadomo czy to sam Pavel czy sztab ale cos sie powoli przedziera do swiadomosci? Z innej manki, sprobowalem twojego standardowego podejsca "duzo bialka - duzo sily" i ciezko bylo sie mi zmusic do takiej ilosci. Globalne ocieplenie tez troche na tym ucierpialo i zeby miec pewnosc ograniczylem do zera drogocenny i prozdrowotny, zywy blonnik. tez próbowałem przybiałkowac i na mój gust jedyny efekt to wzrastająca waga inna inszość że gdzie mi tam do wyników Gavro Bo to, panowie, musi samo przyjść, brzuch jest tak pusty, że wydaje się, że niczym i w żadnej ilości nie da się zapchać... Inna sprawa, że nawet dwukrotne kettle w ciągu dnia, sześć razy na tydzień, nie robią tak pusto. A może mięso i twaróg tak nakręcają głoda? Sam już nie wiem... Teraz do 120 g B zszedłem samoistnie, ale to są tylko, żółtka, podroby i ser żółty, mocna rzecz I kettle wytrzymałościowe, leciutkie
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
No ja dlatego zaczalem jesc jajecznice z calych jajek zeby tego bialka nadgonic i dorzucic nieco wiecej (zeby nie byc na tej straszliwej rakotworczej i degeneracyjnej "formule 30g") ale po prostu u mnie sie to sie chyba nie sprawdza. Od razu zapach metanu o poranku sie pojawil
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Zyon
|
To z jakiegos filmu wzialem Bohater powiedzial "uwielbiam zapach metanu o poranku" To jakis oskarowy film byl ponoc A moze to byl zapach porazki??
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
administ
Go
|
Ten gaz (mieszanka czterech pierwszych węglowodorów), co Gazprom do domów dostarcza jest specjalnie nawaniany, aby natychmiast było czuć nieszczelności.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Niestety porzucilem proby wyjscia poza formule 30g wlasnie z powodu tych gazow technicznych. Ograniczylem blonnik do minimum coby wykluczyc, ze to przez ten blonnik te gazowanie techniczne i doszedlem, ze to za duzo bialka bylo. Prawda to moze byc? Przepaly gazowocieplarniane robilem?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
MariuszM
Go
|
"Nadmiarem" nabijaj turystyczną butlę gazową, szkoda marnować taki potencjał. Na czasy kryzysu będzie jak znalazł .
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Przepały białkowe dają zapach siarkowodoru i to jest możliwe, gdy zyskają przewagę w jelitkowie bakterie gnilne, ale czosnkiem można je przepędzić, jakby co ... W takim przypadku dalsze przepały białkowe cuchną jak organiczne sole kwasu azotowego. Możliwe jest to także przy nadmiernym namnożeniu protista, ale to raczej mało prawdopodobne.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
No czosnek to ja jem codziennie niemal, wiec do jajecznicy tez dodawalem i ale jednak zaprzestalem bo siarkowodor jednak byl i to chyba byly przepaly. Wiec choc to straszliwie niebezpieczne dla zdrowia to jednak zmniejsze to bialko. Moze dodam tego cudownego zywego blonnika to mnie on choc troche uratuje.....
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
RafałS
|
...zapach siarkowodoru... O właśnie! Siarkowodór. Tak mówiła Pani na chemii, w szkole. Toteż dziwowałem się w duchu ilekroć o tym smrodzie metanu przyszło mi gdzieś słyszeć.
|
|
|
|
|
|
|
|