Autor
|
Wtek: Kulturysta optymalny a "złota proporcja" cz. I (Przeczytany 2346613 razy)
|
Zyon
|
Zartowalem z tym metanem przeciez Zgnile jajeczko wlac bez skorupki czosnek, cebula razem do kupki dodac amoniak i siarkowodor nos zatykajac czekac na odor
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
No czosnek to ja jem codziennie niemal, Aj waj, aj waj, ale po czosnku się gorzej cuchnie, no chyba, że zakąsza się żurawiną... Ale nie praktykowałem, więc gwarancji nie daję.
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
No czosnek to ja jem codziennie niemal, Aj waj, aj waj, ale po czosnku się gorzej cuchnie, no chyba, że zakąsza się żurawiną... Ale nie praktykowałem, więc gwarancji nie daję. Jezeli sie duzo nie mowi to tak nie cuchnie Staram sie nie przekraczac jakiejs granicy typu glowka dziennie, bo wtedy rzeczywiscie czuc ale tak to raczej nie
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Zartowalem z tym metanem przeciez Zgnile jajeczko wlac bez skorupki czosnek, cebula razem do kupki dodac amoniak i siarkowodor nos zatykajac czekac na odor Jak zrobić czernidło radzę: Wprzódy z pieca zeskrob sadzę, Utop sadła funt niecały, Dodaj wosku dwa kawały, Dolej olej...
|
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
http://m.sfd.pl/Typy_Budowy%2CWzrokowa_Ocena_%25_BodyFat-t891653-s3.html Czemu mi się wydaje że 20-22% ma mniej fatu niz ten 15-18 % ? Przy 5 czy nawet 7-8% to byłbym chory chyba .... Ale taka 10% wyglada bardzo ok .. Nawet ten 12-14% jest "chłopem" ale bez piwniaka .... U mnie teraz koło 15 % będzie nie jest tak żle ale i najlepeij tez nie .. Chociaż biorac pod uwage samopoczucie i poziom energii to jest bardzo git...
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
Bo to, panowie, musi samo przyjść, brzuch jest tak pusty, że wydaje się, że niczym i w żadnej ilości nie da się zapchać... Inna sprawa, że nawet dwukrotne kettle w ciągu dnia, sześć razy na tydzień, nie robią tak pusto. A może mięso i twaróg tak nakręcają głoda? Sam już nie wiem... Teraz do 120 g B zszedłem samoistnie, ale to są tylko, żółtka, podroby i ser żółty, mocna rzecz Laughing I kettle wytrzymałościowe, leciutkie Very Happy
Ja tam na typowo siłowych , to mam ssanie na wegle i białko przy jednoczesnie dużej ilosci fatu ... Wtedy B i WW trzeba monitorowac w proporcji , żeby jak najmniej zbędnego balastu sie generowało
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
http://m.sfd.pl/Typy_Budowy%2CWzrokowa_Ocena_%25_BodyFat-t891653-s3.html Czemu mi się wydaje że 20-22% ma mniej fatu niz ten 15-18 % ? Przy 5 czy nawet 7-8% to byłbym chory chyba .... Ale taka 10% wyglada bardzo ok .. Nawet ten 12-14% jest "chłopem" ale bez piwniaka .... U mnie teraz koło 15 % będzie nie jest tak żle ale i najlepeij tez nie .. Chociaż biorac pod uwage samopoczucie i poziom energii to jest bardzo git... Ja mam 13-14 % obecnie i mam w nosie jak to wygląda Są badania na kulturystach i wspinaczach, że poniżej 10 % BF u mężczyzn obniża samopoczucie, psuje profil lipidowy, tarczycę i obniża poziomy testosteronu i estrogenów. Nic dobrego
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
nie ma to tamto, trening leci na koleczkach i bw. musze sobie kupic jednak kamizelke, bo te 2 obciazniki to tylko na nogi sie nadaja
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
nie ma to tamto, trening leci na koleczkach i bw. musze sobie kupic jednak kamizelke, bo te 2 obciazniki to tylko na nogi sie nadaja
Oglądałem gimnastyków na koniu z poręczami, drążku, równoważni i obręczach właśnie. Ich treningi i doznania, najlepsi ćwiczą po 8 godzin dziennie. Było dwóch od obręczy, w ich wykonaniu wyglądało to prościutko, ale tylko wyglądało, mam wrażenie...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Radzio
Go
|
A ja jestem szczupły i dobrze mnie z tym To połowa sukcesu! Brawo. Teraz wystarczy dopełnić, żeby z Tobą było dobrze i ... Ale Luja.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Jeszcze nieopublikowane badanie: http://www.styrkeloft.no/nyheter/frekvensprosjektet/1437-resultater-fra-frekvensprosjektetNorweska Szkoła Nauk Sportowych i norweska Federacja Podnoszenia Ciężarów przeprowadziła eksperyment na elitarnych trójboistach. Dwie grupy sportowców wykonywały codziennie wszystkie boje(przysiad, ławka i ciąg). Jedna grupa 3 razy w tygodniu, druga 6 przy takiej samej objętości. Co znaczy, że grupa trenująca częściej miała o połowę niższą objętość pojedyńczej sesji. Zarówno przyrost siły jak i hipertrofii był o 1/4 wyższy w grupie 6-dniowej. Wyższy był poziom testosteronu i retencja azotu. W grupie 3-dniowej przyrosty siły i masy były niższe, poziom kortyzolu i markery przetrenowania wyższe, trudno się dziwić, biorąc pod uwagę dwukrotnie wyższą objętość sesji.
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Powiem tak, 25% i po co przepłacać bólami, naderwaniami, nadciągnięciami etc. Głupota nie boli...., a jednak kuje w "lędźwie" !! Głupich nie sieję,na starcie rodzą sie kalekami!! Ważne,aby posiadali prywatne ubezpieczenie, a nie publiczne "ciamciarajdy"!!
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|