administ
Go
|
Te od rybek też!
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Czarny bez jest fajną rurką. Na ogół krzywą, ale może to dobrze że krzywą.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Na proce się nadawał.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
A to ja niezorientowany bo ja tylko łuki i kusze robił. Na procy to tylko po linie zjeżdżał, ale to niezbyt rozsądne bo się taka proca mogła "rozdwoić".
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Kije będą włoskie, bo- całkiem niedawno doczytałem - podobnież Wenecjanie to potomkowie Pomorzan. Wypada ich więc wesprzeć.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
A to ja niezorientowany bo ja tylko łuki i kusze robił. Na procy to tylko po linie zjeżdżał, ale to niezbyt rozsądne bo się taka proca mogła "rozdwoić". A strzały i bełty z jakiego drewna były, może to będzie zdatne na kije.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Kije będą włoskie, bo- całkiem niedawno doczytałem - podobnież Wenecjanie to potomkowie Pomorzan. Wypada ich więc wesprzeć. Książki dobra rzecz, na przykład. To powiedz mi, co ja tu robię, kiedy dokopałem się do 16-ego wieku i moi przodkowie pochodzą z gór Kaukazu?
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Kije będą włoskie, bo- całkiem niedawno doczytałem - podobnież Wenecjanie to potomkowie Pomorzan. Wypada ich więc wesprzeć. Książki dobra rzecz, na przykład. To powiedz mi, co ja tu robię, kiedy dokopałem się do 16-ego wieku i moi przodkowie pochodzą z gór Kaukazu? "Książki dobra rzecz". Ale porozmawiać lepsza. Dużo zależy od tego w jaki sposób trop podejmiesz. Mój autor- póki co- garnki (naczynia "typu praskie") wziął na węch.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
A strzały i bełty z jakiego drewna były, może to będzie zdatne na kije. Więc tak... Z jakichś "jednorocznych pędów", z leszczyny (było), z sosny i ze wszystkiego co w miarę proste. Sam widzisz - lipa. P. S. Raz taką jedną twardą dostałem po koleżeńsku w głowę. Tylko nie pamiętam z czego była.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Kije będą włoskie, bo- całkiem niedawno doczytałem - podobnież Wenecjanie to potomkowie Pomorzan. Wypada ich więc wesprzeć. Książki dobra rzecz, na przykład. To powiedz mi, co ja tu robię, kiedy dokopałem się do 16-ego wieku i moi przodkowie pochodzą z gór Kaukazu? "Książki dobra rzecz". Ale porozmawiać lepsza. Dużo zależy od tego w jaki sposób trop podejmiesz. Mój autor- póki co- garnki (naczynia "typu praskie") wziął na węch. Trop się urwał, wilcy do rzeki wlaźli. Pewien kościółek spłonął i szlag trafił informacje o szanownych antenatach.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
A strzały i bełty z jakiego drewna były, może to będzie zdatne na kije. Więc tak... Z jakichś "jednorocznych pędów", z leszczyny (było), z sosny i ze wszystkiego co w miarę proste. Sam widzisz - lipa. P. S. Raz taką jedną twardą dostałem po koleżeńsku w głowę. Tylko nie pamiętam z czego była. Normalnie, czaszka pokryta owłosioną skórą.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
... Trop się urwał, wilcy do rzeki wlaźli. Pewien kościółek spłonął i szlag trafił informacje o szanownych antenatach.
Może to i lepiej.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Normalnie, czaszka pokryta owłosioną skórą. Dokładnie, strzał w "10", bo to było z tyłu.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
... Trop się urwał, wilcy do rzeki wlaźli. Pewien kościółek spłonął i szlag trafił informacje o szanownych antenatach.
Może to i lepiej. Ale lustro...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
A to poważna sprawa. Szukaj innego tropu. On jest! A Ty masz czas.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A to poważna sprawa. Szukaj innego tropu. On jest! A Ty masz czas. Czas! Podróże w czasie. Tylko co z paradoksem dziadka?
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Normalnie, czaszka pokryta owłosioną skórą. Dokładnie, strzał w "10", bo to było z tyłu. O, to nie fair.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
A to poważna sprawa. Szukaj innego tropu. On jest! A Ty masz czas. Czas! Podróże w czasie. Tylko co z paradoksem dziadka? Poszukam, bom albo za głupi, abo za młody. Alboalbo, bo na pewno nie itoito.
|
|
|
|
|
|
|
|
|