Gavroche
|
Oż Ty. To Ty się mordować wybierasz. Feee! "Feee" jest równoznaczne z "a ty, a ty- niedobry". Ja używam na ogół półoficjalnej komendy "nie"!
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
O, to nie fair. W "małpim gaju" to nic zdumiewającego.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Oż Ty. To Ty się mordować wybierasz. Feee! "Feee" jest równoznaczne z "a ty, a ty- niedobry". Ja używam na ogół półoficjalnej komendy "nie"! To nie "paradoksem dziadka", w takim razie!
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
O, to nie fair. W "małpim gaju" to nic zdumiewającego. Fakt. To my zastajemy rzeczywistość, a nie ona nas. A swoją drogą, zapis w genach zostanie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
A może.., to Matrix jest...
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
tez od zdjełane in Poland?
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Stawiam na kosmopolityczny konglomerat.
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
To ludzie nie kreują rzeczywistości? Reformują! Jeden w te, drugi we wte. Zaraz po urodzeniu, niby jak. Niektórzy z rzeczywistości środowiskowej, to się latami wyrywają i czasami nawet tymi... no... zaraz, zaraz... Miastowymi zostają w poczuciu własnej, jakże wysokiej wartości. P.s. Kogoś uraziłem? N i e m o ż l i w e.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Przyzwyczajam się do długich, nudnych treningów. Dziś zrobiłem: -swing oburącz 50 powtórzeń (24, 32, 48 kg) x 2, -snatchpull oburącz 30 powtórzeń (24, 32, 48 kg) x 2. Całość zajęła ok. 30 minut.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Zaczalem dzisiaj ten plan wg Michala. Jezeli to jest dla poczatkujacych to ja jestem prepoczatkujacy No chyba, ze mam za duzy ciezarek jednak zeby go traktowac aerobowo
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Blade
Go
|
Zaczalem dzisiaj ten plan wg Michala. Jezeli to jest dla poczatkujacych to ja jestem prepoczatkujacy No chyba, ze mam za duzy ciezarek jednak zeby go traktowac aerobowo cholera, miałem zacząć ale lenia miałem mówisz, że taka jazda? wygląda lajtowo w sumie
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Szesnastkami moze i lajtowo ale nie 24 zwlascza jak te maxy porobisz sobie naprawde sumiennie i tak maxymalnie Na koniec dodalem sobie 2 sumo mc po 20 reps i juz mnie lapy bolaly
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Blade
Go
|
Szesnastkami moze i lajtowo ale nie 24 zwlascza jak te maxy porobisz sobie naprawde sumiennie i tak maxymalnie Na koniec dodalem sobie 2 sumo mc po 20 reps i juz mnie lapy bolaly no ja 24ka chcę, bo mniejsze nie mają sensu moim zdaniem. jutro spróbuję.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
zwlaszcza ta minutowa przerwa wydaje sie za krotka
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Blade
Go
|
zwlaszcza ta minutowa przerwa wydaje sie za krotka
może to trening dla zapracowanych, co to mało czasu mają? w ile się wyrobiłeś?
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Dosc szybko, ok 10 minut z przerwa
|
|