Zyon
|
Pamietam jak gadalismy o rowlingu pionowym, mowiles, ze stare i zapomniane, prawdziwe cwiczenie, ktore zostalo wyparte przez slabe, nowomodne szrugsy.... No i brzuch... Nie poznaje kolegi...
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Pamietam jak gadalismy o rowlingu pionowym, mowiles, ze stare i zapomniane, prawdziwe cwiczenie, ktore zostalo wyparte przez slabe, nowomodne szrugsy.... No i brzuch... Nie poznaje kolegi... Mam mało czasu, szrugsy i bezpośredni trening brzucha pozwolą robić szybsze postępy w martwym. Rowling pionowy świetny, ale ma mniejsze możliwości.
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Wcale nie, ja znam, ale tylko ze słyszenia Zyon i Blade mają większe pojęcie.
|
|
|
|
|
|
|
Blade
Go
|
Wcale nie, ja znam, ale tylko ze słyszenia Zyon i Blade mają większe pojęcie. Znam i lubię:-) ale nie dla początkujących moim zdaniem
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dlatego się nie wyrywam...
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
No to może się wyrwę z motyką na słońce...
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Znowu miłośnicy objawienia 16 kg vs 80%max na sztandze... Swing kontra zarzut Ale porównanie, jak aspiryna do morfiny!
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Znowu miłośnicy objawienia 16 kg vs 80%max na sztandze... Swing kontra zarzut Ale porównanie, jak aspiryna do morfiny! Tez sie smialem, ze metodologia pomiaru niesamowita Ciezary dla dzieci i kobiet vs 80% maxa No ale to jest ten chyba kij co jak sie chce psa uderzyc
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Zyon
|
Ja z kolei wpadłem na coś, co powstało w Brazylii, twórcą jest znany Alvaro Romano, a nazywa się to Ginastica Natural. http://dirtywhitegi.com/2010/07/18/videos-ginastica-natural/Podobno system ten powstał w starożytności, ale jak odsunąć legendę, to są ćwiczenia BW i tyle. Nie zagłębiałem się jeszcze. sie mi to poodba
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Znowu miłośnicy objawienia 16 kg vs 80%max na sztandze... Swing kontra zarzut Ale porównanie, jak aspiryna do morfiny! Tez sie smialem, ze metodologia pomiaru niesamowita Ciezary dla dzieci i kobiet vs 80% maxa No ale to jest ten chyba kij co jak sie chce psa uderzyc A przecież my wiemy do czego służą kettle i jakie. Autor tekstu powinien za karę zrobić 20 podrzutów oburącz z 48 kg kettlami
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
To jest z jakiejs ksiazki? Pull up to podciaganie nachwytem?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
chill
Go
|
Raczej tak , chin-up to podchwyt
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Nic nie ma o przerwach pomiedzy seriami.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
chill
Go
|
Korci mnie ten program , ale same podciągania , jakoś tak mało , chyba że mi się wydaje .... Nic nie ma o przerwach pomiedzy seriami. Może zrobić tak około 2 min będzie chyba git ...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
E, ja mysle, ze oprocz podciagniec mozna spokojnie robic inne rzeczy. To jest plan tylko na podciagniecia po prostu.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|