Zyon
|
Dzisiaj sie mierzylem z 3 tygodniem czyli 3xPB i nie do konca to wyszlo. Ciezar jednak jest dla mnie za duzy zeby go tak areobowo traktowac. Inna rzecz, ze te PB w kazdym kolejnym obwodzie sa inne (niektore o dziwo wieksze ) a minuta przerwy pomiedzy obwodami to zbyt malo zeby sie chocby uspokoic, zeby sie tlenu nalykac i ogolnie 3 kroki od reanicmacji Jak bym mogl to bym tlen ssal wszystkimi otworami Tyle, ze sie zawzialem i koniec ale calosc trwala prawie 40 minut, no bo mo maxie swinga smigac max cleana a potem od razu przysiad i zaraz po nim clean&press to troche hardcore
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
To zmniejsz stosownie ilość powtórzeń... Ja wczoraj zrobiłem pierwszy trening na siłowni Miło dotknąć sztangi. To tak, jak założyć stare, wygodne kapcie, wszystko na swoim miejscu
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
To coś tam porobił Panie tą sztangą ? Ciekaw jestem poziomu siły po przerwie ....
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Pewnie bicek i klatka....
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
To coś tam porobił Panie tą sztangą ? Ciekaw jestem poziomu siły po przerwie .... To początek cyklu, 70% ostatniego maksa. Wczoraj ławka, docisk, trzymanie, wycisk wąsko i poręcze. Wrzucałem tu tą rozpiskę Trochę niepewnie, ale bez wielkich błędów. Ciało pamięta ruch. Jutro martwy, to jest to!
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Właśnie wróciłem z klubu. Dziś był martwy ciąg plus pierdołki: skrócony martwy ciąg, na prostych nogach, szrugsy i unoszenie nóg na drążku. Dzwonki świetnie robią na prostowniki grzbietu i nie czułem w ogóle przerwy, równo, gładko, bez szarpania. Dobry trening.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Ja dzisiaj kolejny dzien planu, zajmuje mi to ok 40 minut i leje sie ze mnie niesamowicie. Potem kilkukilometrowy spacer z obciazeniem A teraz siekiera, mlot i do akcji na dzialke, raw paleo trening heheheh
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Ja dzisiaj kolejny dzien planu, zajmuje mi to ok 40 minut i leje sie ze mnie niesamowicie. Potem kilkukilometrowy spacer z obciazeniem A teraz siekiera, mlot i do akcji na dzialke, raw paleo trening heheheh A rękawiczki wziął?
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
aj waj! dobrze, ze przypominiales! polecialbym nieprzygotowany zupelnie
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
@Gavro bom zapomniał spytać teraz ze sztangą robisz siłę maksymalną ? Czy jakieś inne ilości powtórzeń ?
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Ja dzisiaj tylko pompeczki pare serii. Cchcialem dzwonkowac ale wczoraj tez bylem na dzialce, przerzucalem cegly i gruz a poza tym po tym przedwczorajszym rabaniu jeszcze mam opuchniety maly palec, bo mi sie tam przetarlo, zrobil babel i pierunsko piecze.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
@Gavro bom zapomniał spytać teraz ze sztangą robisz siłę maksymalną ? Czy jakieś inne ilości powtórzeń ? Tak, siłówka. Zacząłem od 4x4 i będę schodził. Właśnie wróciłem z lekkiej ławki i pierdołków typu bareczki-sreczki
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ja dzisiaj tylko pompeczki pare serii. Cchcialem dzwonkowac ale wczoraj tez bylem na dzialce, przerzucalem cegly i gruz a poza tym po tym przedwczorajszym rabaniu jeszcze mam opuchniety maly palec, bo mi sie tam przetarlo, zrobil babel i pierunsko piecze.
Wiele lat temu mój kolega-ciężarowiec stawiał dom, sam, czasem tylko kogoś brał. Od rana do popołudnia zasuwał przy budowie, a wieczorem na siłownię. Z pół roku to trwało, może lepiej. Poprawił wyniki siłowe, zbudował dom i uzyskał niesamowity, komiksowy wygląd. Węzły mięśni pod pergaminową skórą, ale nie pękate i okrągłe, tylko surowe i prymitywne. Taka sywetka na pewno by się Tobie spodobała
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Czyli wszystko przede mna Dzisiaj ide przewalac gruz na jedna wielka sterte, troche sie pewnie zmecze, daja w kosc takie zajecia.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Radzio
Go
|
Czyli wszystko przede mna Dzisiaj ide przewalac gruz na jedna wielka sterte, troche sie pewnie zmecze, daja w kosc takie zajecia. Kurczaczek. Gniazdko komuś, czy sobie mościsz? Drzewo posadziłeś?
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
trening tylko dzisiaj 4 tydzien 4x1/2, zajelo mi 28 minut, masakra
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Cały tydzień treningowy, cztery sesje, zrobiłem w przeciętnej siłowni w Sztokholmie. Nie ten poziom co u nas, ale o niebo lepiej niż u Brytów. Naoglądałem się wielkich Wikingów, którzy trenują jak u nas starsze panie Ale robią to z uśmiechem i luzem, a frajda najważniejsza
|
|
|
|
|
|
|
|