Autor
|
Wtek: Kulturysta optymalny a "złota proporcja" cz. I (Przeczytany 2346276 razy)
|
chill
Go
|
Wiele lat temu mój kolega-ciężarowiec stawiał dom, sam, czasem tylko kogoś brał. Od rana do popołudnia zasuwał przy budowie, a wieczorem na siłownię. Z pół roku to trwało, może lepiej. Poprawił wyniki siłowe, zbudował dom i uzyskał niesamowity, komiksowy wygląd. Węzły mięśni pod pergaminową skórą, ale nie pękate i okrągłe, tylko surowe i prymitywne. Taka sywetka na pewno by się Tobie spodobała Very Happy Kurcze też się przymierzam na przyszły rok , ale ze mnie to chyba by kości zostały ... Wiesz jakie było wtedy jego menu ? No miesa miał na sobie pewnie trochę jak Wy po 200 kg siadacie ... chopy jak dęby...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Wiesz, kolo ważył na starcie 83-84, na zawodach chodził w wadze do 82,5. Potem schudł parę kilo, jednocześnie poprawiając wynik. Mówił, że im więcej pracuje i trenuje, tym jest wydajniejszy. Coś w tym jest, chyba mam podobnie Dieta ciężarowca wtedy to było "dużo wszystkiego", zwłaszcza mięsa i twarogu, bo to dawali na stołówce, gdzie jako sekcja mieliśmy obiady. Porcje były naprawdę imponujące. Pamiętam gdy staliśmy w kolejce przy ladzie chłodniczej, czając się na tatara. Na wielkim półmisku były ładnie poukładane, na oko po 100 gram, żółteczko w każdym, ogóreczek. Ja poprosiłem o cztery i słyszę za mną jak mój ziom mówi: to ja resztę tych tatarków proszę. Było ich tam...12, ponad kilo mięsa, a za godzinę trening
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
A wyżerka za darmo była?
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
chill
Go
|
Kiedyś patrzyłem na tego Timahwolfa , niezle porobiony . Sylweta V jak ninja Dipsy w L-siceie -- szacun
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
Gościu wygląda jak bohater z komiksu Te poręcze spawałeś takie same jak mają na filmie ? Ile to ma wysokości ze 30-40 cm ?
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
No wyglada niezle, jak Eddy Gordo z gry Tekken Wysokosc ok 35, z rurek calosc, tylko, ze rurki nie tak jak tam odwrocone V a po prostu _|_ Dipsy w l-sit musialem sie na tym nauczyc, bo sa za niskie do zwyklych dipsow
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
chill
Go
|
No wyglada niezle, jak Eddy Gordo z gry Tekken Very Happy
Kojarze postać chociaż nie grywałem w to za bardzo ... Wiesz co ile oni robią taki "brzuchowy" interwał ? Ty jak to często robisz ? Jak ochota ?
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Ja wrzucilem sobie tak co 2 dni, bo 10 minut intensywnego workoutu to mozna wcisnac gdzie sie da. Tylko w poniedzialek robie to z plankami i wznosami na drazku a potem juz oddzielnie. Ale jak jest czas i ochota to nawet codziennie, takie uchwuyty daja duzo radochy
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
chill
Go
|
To jest ciekawe : http://www.youtube.com/watch?v=pMaVdgtqsAM&list=UUWKei6bxvOcUKUdySD5Al2QW sumie to co teraz robię , tyle że ja podciągania , wznosy i dipsy , i od poniedziałku wieszam obciązenie . Tutaj musiałbym tego pendlaya zamienić na podciaganie sztangi na ławce leżąc albo sztangielki jednorącz na przemian w oparciu o ławę .... BTW gościu pisze że nie robi w ogóle żadnego cardio , tyle że te interwały ciśnie ....
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A wyżerka za darmo była? No tak, za bycie ciężarowcem
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
He,he,he, szybsze zmiany niż u Zbigiego Ale Cie zawsze do BW ciągnęło...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Makra jak tez z rippedbody ale czy koryto?
"Lower carbs for sure. For myself most of the year I keep my carbs between 100-150 grams, have slightly higher fat….while protein I keep it at 1.5 grams per pound of body weight."
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Zyon
|
He,he,he, szybsze zmiany niż u Zbigiego Ale Cie zawsze do BW ciągnęło... e tam, zrobilem ten plan 4 tygodniowy wg Michala Cukrowskiego i troche chce odpoczac od zelaza na chwile od planow a porobic spontaniczne pomysly poranne, jak mi przyjdzie ochota na rwania to wyciagne. Ale chce zeby to samo wrocilo
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Wam to się takie pedałki podobają
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
He,he,he, szybsze zmiany niż u Zbigiego Ale Cie zawsze do BW ciągnęło... e tam, zrobilem ten plan 4 tygodniowy wg Michala Cukrowskiego i troche chce odpoczac od zelaza na chwile od planow a porobic spontaniczne pomysly poranne, jak mi przyjdzie ochota na rwania to wyciagne. Ale chce zeby to samo wrocilo Niegłupi pomysł.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|