chill
Go
|
Nie no koleś na drążku i z bebechem robi cuda .... klata wiadomo napompowana , a Hugh Jackman w najnowszym Wolverine wyglada lepiej niż w pierwszym ... Jak dla mnie .. Budową ja podobny jestem , taki kwadrat na górze , ale ze 20 cm niższy hehe .. Przynajmniej ekonomie w portfelu mam na lodówe
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Ten workout co dales z klata i wioslowaniem to takie typowo wycinkowe, 60 na klatke, wioslowanie z 50...
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Bez sterydów, na niskim białku, koncepcje treningowe z podnoszenia ciężarów... Też to lubię
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Do niedawna te koncepcje byly ci obce panie "2g/kg"
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Do niedawna te koncepcje byly ci obce panie "2g/kg" Gdyby mogli to by jedli, ale nie mogli, dlatego to godne szacunku. Baszanowski mówił, że mięso jadał raz w tygodniu, a proteiny czerpał z kaszy mannej na mleku
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Skończyłem właśnie trzeci tydzień cyklu. Pięknie idzie, z przyjemnością jeżdżę do klubu, a nawet myślę o zwiększeniu częstotliwości treningów Niestety, żadne kettle, kalistenika czy aerobik nie dają mi tego co moja ponaddwudziestoletnia kochanka-metoda ciężkoatletyczna
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Gavro mocno skoczyło zapotrzebowanie na białko (głodzio) przy zmianie treningów?
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Ja planuje caly tydzien smarowac gwinty na pompkach, 20 co godzine do 17. Potem sprawdze efekty. Oczywiscie to tak pozatreningowo w ramach urozmaicania sobie pracy i stylu zycia
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Gavro mocno skoczyło zapotrzebowanie na białko (głodzio) przy zmianie treningów? Dopiero czwarty tydzień treningów zacząłem Na razie nic nie zmieniłem; 100:300-400:~70. W dni treningowe, po sesji większy nieco głód zaspokajam tłuszczem. Nerki, wątroba, serca, żółtka, żółty ser, boczek, smalec, ziemniaki, kapusta kiszona. B:T:W w każdym posiłku, na razie nie chodzę głodny, ale po prawdzie nie mam za dużo czasu się nad tym zastanawiać Jedyna zmiana jaką zauważyłem, to skok wagi, kilka miesięcy z kettlami zmniejszyło mnie do 88 kg i 13% BF, teraz 91 i 13.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ja planuje caly tydzien smarowac gwinty na pompkach, 20 co godzine do 17. Potem sprawdze efekty. Oczywiscie to tak pozatreningowo w ramach urozmaicania sobie pracy i stylu zycia Zwykłe pompki? Jak szef nie widzi Nie trzymaj się zbyt długo tych pompek, szkoda stawów.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
No zwykle, bo co mozna w tyrze zrobic. Nastawiam minutnik w telefonie na godzine i wychodze w ustronne miejsce na pare sekund. A czy stawow szkoda...oddychac tez moznaby sprobowac przestac bo szkoda pluc. Pompki to w miare naturalny ruch, naturalniejszy niz sztanga na klatce
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
No zwykle, bo co mozna w tyrze zrobic. Nastawiam minutnik w telefonie na godzine i wychodze w ustronne miejsce na pare sekund. A czy stawow szkoda...oddychac tez moznaby sprobowac przestac bo szkoda pluc. Pompki to w miare naturalny ruch, naturalniejszy niz sztanga na klatce A nie, dokładnie taki sam(jeśli chodzi o zaangażowanie aparatu barkowego), a pod sztangą jesteś bardziej spięty i duuużo mniej ruchów trzeba Ale zgoda, że wyciskanie na ławie to szajs jest
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Robie to dla nauki, nie dla siebie! Przysiadow przecie nie bede dymal, bo za dlugo. A drazka ni mom
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Robie to dla nauki, nie dla siebie! Przysiadow przecie nie bede dymal, bo za dlugo. A drazka ni mom Parę tygodni Cię nie zabije. Pompki jednorącz czy w staniu na rękach szybsze nawet są.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
ee no tydzien przeciez napisalem. pare tygodni to nudne
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
ee no tydzien przeciez napisalem. pare tygodni to nudne
Gapa jestem
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Pare tygodni to rzeczywiscie szkoda stawow, no i te gwinty to bym spilowal a nie nasmarowal
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
chill
Go
|
Robie to dla nauki, nie dla siebie! Przysiadow przecie nie bede dymal, bo za dlugo. A drazka ni mom Confused Ja tak robiłem kiedyś w pracy , ale nie co godzinę , nie znałem jeszcze tej metody , co jakiś czas , była taka futryna z fajnym miejscem na palce i tam nachwytem się podciągałem na samych paluchach ...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Dziś był dzień ciągu: -klasyczny -stojąc na podstawce -na prostych nogach -szrugsy -unoszenie nóg w zwisie Treningi zaczynają się robić przyjemnie odczuwalne, z Amonem Dasny na uszach power niezły, a do klubu w tym czasie co ja przychodzi sekcja siatkarek... Po treningu 10 żółtych kulek, które koniecznie muszę zapijać śmietanką, bo inaczej czkawka
|
|
|
|
|
|
|
|