Zyon
|
Ze sluchawkami cwiczyles? No no, moda cie jednak dopadla Ja dzisiaj rano 10 minut intenstywnych parallette v ups i shoot out. Smarowanie gwintow dzisiaj odpuszczam i robie przerwe na regeneracje do jutra. Wczoraj juz bylo duzo ciezej niz w poniedzialek a te popoludniowe pompki mocno bylo czuc i ciezej szlo, wiec nie chce przetrenowac czy co
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Ze sluchawkami cwiczyles? No no, moda cie jednak dopadla Ja dzisiaj rano 10 minut intenstywnych parallette v ups i shoot out. Smarowanie gwintow dzisiaj odpuszczam i robie przerwe na regeneracje do jutra. Wczoraj juz bylo duzo ciezej niz w poniedzialek a te popoludniowe pompki mocno bylo czuc i ciezej szlo, wiec nie chce przetrenowac czy co Przychodzę na tyle wcześnie, że zwykle nikogutko, dziewczynka zza kontuaru chętnie wrzuca moją muzę. Ale czasem komuś przeszkadza i muszę sobie radzić, by nie musieć słuchać supernowości, mam takie bezkabelkowe Ja też bym chętnie zwiększył częstotliwość, ale jeszcze się powstrzymuję, przesadzić łatwo, a to bez sensu
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
U mnie po wylewce posadzki pod altanke 'peklo' 8 zoltej,kubek smietanki=0.5l kubek szczypta cukru, kawaleczek zoltego sera ala brie,maly ziemniak. Mozna dalej isc w boj do 21
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
zatkasz sobie receptory to zobaczysz, bedziesz zalowal....
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
MariuszM
Go
|
Dziś "na oko" , koniec dnia opitoliłem szamki z 1kg B:T:W 95:273:50 ~3000 kcal +/-200-300 I dalej mam ochotę na tuść ,gdy zamknę oczęta Pierwsza połowa za mną, używając terminologii socera. Po przerwie "dobiję" się tuściem i będę zawałował
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Dziś "na oko" , koniec dnia opitoliłem szamki z 1kg B:T:W 95:273:50 ~3000 kcal +/-200-300 I dalej mam ochotę na tuść ,gdy zamknę oczęta Pierwsza połowa za mną, używając terminologii socera. Po przerwie "dobiję" się tuściem i będę zawałował Prawie tyle co ja jem I co, da się?
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Ręczna praca od 10-21 a betoniarki niet. A zaprawę trzeba zarobić w wannie graczką alias haczką,trójzębem Dobrze robi na mięśnie brzucha,ale plecy dostają w *^(*_)& . Ładowanie i wyładowanie piachu ala martwy [załącznik usunięty przez administratora]
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
no jazem dopiero skonczyl, tak mnie jakos wziely wyrzuty przed snem, ze rano bylo za lekko 4x 10 pompki "nurkujacy bombowiec" zakonczone asana kobry 4x 8 razy waski nachwyt 4x6 hspu 4x10 wznosy nog wiszac tak szybko
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
MariuszM
Go
|
Po małym kawałeczku masła, pi razy oko 30g najadłem się do syta. Pora spać ,a rano zameldować się na żwirowni i przy haczce.
|
|
|
|
|
|
|
Blade
Go
|
Ręczna praca od 10-21 a betoniarki niet. A zaprawę trzeba zarobić w wannie graczką alias haczką,trójzębem Dobrze robi na mięśnie brzucha,ale plecy dostają w *^(*_)& . Ładowanie i wyładowanie piachu ala martwy A te rury to chłodnica od systemu destylacji? dobry humor przy pracy gwarantowany
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
odrobina alkoholu dobrze dziala na morale zalogi gorale stawiajacy domy o tym wiedza i praktykuja
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Noo pisalem o tym jak rozbieralem chalupe pozna jesienia. Jak sprzatalem na wiosne to butelek po tych dopalaczach sporo bylo hehe
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
U Zaciorskiego w "Science and practice of strenght training" jest znakomity trening przeznaczony w zamyśle dla kobiet, ale spoko nadaje się dla wszystkich, którzy cenią sobie "muscle endurance":
[załącznik usunięty przez administratora]
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Po małym kawałeczku masła, pi razy oko 30g najadłem się do syta. Pora spać ,a rano zameldować się na żwirowni i przy haczce. Spryciarz. Budzika tym sposobem nie potrzeba. Ale mogę się mylić. Ręczna praca od 10-21 a betoniarki niet. A zaprawę trzeba zarobić w wannie graczką alias haczką,trójzębem Dobrze robi na mięśnie brzucha,ale plecy dostają w *^(*_)& . Ładowanie i wyładowanie piachu ala martwy "Gdybym był kobietą jeden dzień..."- ładne gniazdko. Dziś "na oko" , koniec dnia opitoliłem szamki z 1kg B:T:W 95:273:50 ~3000 kcal +/-200-300 I dalej mam ochotę na tuść ,gdy zamknę oczęta Pierwsza połowa za mną, używając terminologii socera. Po przerwie "dobiję" się tuściem i będę zawałował Prawie tyle co ja jem I co, da się? Gdy ratowałem własną godność i życie dojeżdżałem do 5000kCal per doba- mam w notatkach. ...Ale Tu zabawnie wtedy było.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Dzisiaj dzień lekkiej ławki: -wyciskanie na płaskiej z pauzą -wyciskanie stojąc -unoszenie bokiem -unoszenie bokiem w opadzie -brzuszki Jandy z partnerem.
Te unoszenia na barki, to nie dlatego, że stałem się nagle pakerem, ale próbuję zachować jaką taką ruchomość w stawach. Ławka powoduje lekką zmianę mechaniki ruchu.
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
Panie dobrze że dałeś na dole erratę bo już myślałem że wertowanie tych pisemek kulturystycznych ściągnęło Cię na ciemną stronę mocy
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Te unoszenia na barki, to nie dlatego, że stałem się nagle pakerem, ale próbuję zachować jaką taką ruchomość w stawach. Dobra, dobra Wszyscy pakerzy tak mowia
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Panie dobrze że dałeś na dole erratę bo już myślałem że wertowanie tych pisemek kulturystycznych ściągnęło Cię na ciemną stronę mocy W tym planie nie mam też wiosła, ani drążka. Te unoszenia i szrugsy to wszystko co robię na górne plecy.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Te unoszenia na barki, to nie dlatego, że stałem się nagle pakerem, ale próbuję zachować jaką taką ruchomość w stawach. Dobra, dobra Wszyscy pakerzy tak mowia Nie mam dobrej wymówki dla robienia bicka...
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
Zaglądacie czasem na rzeżnię nr 5 ? : http://www.rzeznia5.com/Kibicuję tam ziomkowi z forum powerbuilding.pl nijakiemu "Zunrahalowi", startuje w mistrzostwach co nie co , ma niezłą proporcję wagi do ciężarów maksymalnych ...
|
|
|
|
|
|
|
|