Autor
|
Wtek: Kulturysta optymalny a "złota proporcja" cz. I (Przeczytany 2345928 razy)
|
Zyon
|
Dzisiaj po kilka serii bent press, side press, windmill, i podwojny C&P. Pomyslec, ze kiedys te 2 pierwsze cwiczenia byly dla mnie niewykonalne a 3 bylo w ogole kosmosem
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Ćwiczenie czyni mistrza Wróciłeś do kettli? Fajnie coś w łapie potrzymać Ja dzisiaj szybki trening ciągu z uśmiechem na ustach
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
No wrocilem, mowilem ci, ze poczekam az samo przyjdzie Sprobuje tak, ze z rana beda dzwonki a wieczorem kalistenika sama.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
No zrobie Na kolkach sie nauczylem. ten koles 39 lat skonczyl we wrzesniu z tego co pamietam, niezly jest
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
|
Zyon
|
to juz raczej kwestia nabrania pedu i ustawienia ciala niz jakies silowe wygibasy
jak wysylasz z mobiie to usuwaj "m." z przodu
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
chill
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Kurcze Sandow to miał pecha z tym wypadkiem ... A reszta całkiem długo sobie żyła ... no Saxon tez jakos dlugo nie pozyl, po 40 ledwo co.. a Sandow jaki mial wypadek?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Kurcze Sandow to miał pecha z tym wypadkiem ... A reszta całkiem długo sobie żyła ... no Saxon tez jakos dlugo nie pozyl, po 40 ledwo co.. a Sandow jaki mial wypadek? Samochodowy. Paul Anderson zmarł w wieku chyba 62 czy 63 lata, też nie długo.
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
Sandow - samochodowy , się dorobił chłopaczyna fury i ... Anderson rzeczywiście jakoś 61 Ale w książce przytaczają innych , resztę ruskich i autor pisze że dożywali tam 70- 90 lat ,.. nie pamiętam teraz dokładnie kto z nazwisk.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Czego tam ciekawego sie spodziewasz?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Czego tam ciekawego sie spodziewasz? Trochę mainstreamowej metodologii sportu z filozoficznym udziwnieniem. Dobra dla AWF, dla nas też, ale na zasadzie selekcji negatywnej
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
na jak wyhacze za 4,99 to wezme
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Jakie jaja Dzisiaj, podczas siadów, coś mnie przyćmiło i za dużo założyłem Chciałem 210, a założyłem 230, jakim cudem nie wiem. Zrobiłem dwa single i podczas rozładunku sztangi, coś nie się nie zgadzało... Przysiad, to dla mnie dodatkowe ćwiczenie, nigdy nie siadłem więcej niż 225 kg, a tu przypadkiem rekord. Dobry dzień
|
|
|
|
|
|
|
Blade
Go
|
Jakie jaja Dzisiaj, podczas siadów, coś mnie przyćmiło i za dużo założyłem Chciałem 210, a założyłem 230, jakim cudem nie wiem. Zrobiłem dwa single i podczas rozładunku sztangi, coś nie się nie zgadzało... Przysiad, to dla mnie dodatkowe ćwiczenie, nigdy nie siadłem więcej niż 225 kg, a tu przypadkiem rekord. Dobry dzień dobry tak się zastanawiam, czy to, że zrobiłem cleana 48ką, to też nie kwestia psychiki;) tzn. przedtem próbowałem w domu, podłogi te sprawy - a w sobotę na dworze, gdzie upuszczenie kettla niczym nie groziło
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Jakie jaja Dzisiaj, podczas siadów, coś mnie przyćmiło i za dużo założyłem Chciałem 210, a założyłem 230, jakim cudem nie wiem. Zrobiłem dwa single i podczas rozładunku sztangi, coś nie się nie zgadzało... Przysiad, to dla mnie dodatkowe ćwiczenie, nigdy nie siadłem więcej niż 225 kg, a tu przypadkiem rekord. Dobry dzień dobry tak się zastanawiam, czy to, że zrobiłem cleana 48ką, to też nie kwestia psychiki;) tzn. przedtem próbowałem w domu, podłogi te sprawy - a w sobotę na dworze, gdzie upuszczenie kettla niczym nie groziło Z moich zawodniczych doświadczeń, emocje zawsze rozpraszają. Wszystko tkwi w głowie. Wielokrotnie obserwowałem jak koledzy palili bój za bojem, w końcu się udawało i ciężar stawał się lekki. A przecież grawitacja się nie zmniejszyła, ani siła nagle nie wzrosła, wręcz przeciwnie... Prawdopodobnie przestałeś się "bać" bestii, bo odmienne warunki odwróciły Twoją uwagę. Kiedyś wycisnąłem stojąc sztangę załadowaną nierówno, z jednej strony było 12,5 więcej, nie wiedziałem, to się samo wyprostowało
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
Jakie jaja Laughing Dzisiaj, podczas siadów, coś mnie przyćmiło i za dużo założyłem Shocked Chciałem 210, a założyłem 230, jakim cudem nie wiem. Zrobiłem dwa single i podczas rozładunku sztangi, coś nie się nie zgadzało... Przysiad, to dla mnie dodatkowe ćwiczenie, nigdy nie siadłem więcej niż 225 kg, a tu przypadkiem rekord. Dobry dzień Very Happy No to niezle haha
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
no to teraz sie pomyl o 20 hehehe
|
|