Gavroche
|
no to teraz sie pomyl o 20 hehehe
Jutro ciągi, to spróbuję
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
No kurde bele wlazlem na wage i sam nie wiem co myslec
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
MariuszM
Go
|
Jutro ciągi, to spróbuję Dodaj również dodatkowe 20g białka, nich będzie moc i siła
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
No kurde bele wlazlem na wage i sam nie wiem co myslec Ale że za dużo czy za mało? Jak za dużo to się rozbiera, jak mało to walnij cisowiankę 1,25
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Jutro ciągi, to spróbuję Dodaj również dodatkowe 20g białka, nich będzie moc i siła Ale to koniecznie z mięsa mięśniowego musi być
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
No kurde bele wlazlem na wage i sam nie wiem co myslec Ale że za dużo czy za mało? Jak za dużo to się rozbiera, jak mało to walnij cisowiankę 1,25 Sporo jak na mnie . I nie to ze sie zapaslem, bo chyba nigdy nie wygladalem lepiej. Ale mimo wszystko wszystkie moje ulubione spodnie takie bardziej ciasnawe teraz zrobily sie jescze bardziej, nie wiem czy udach i w pasie mi paradoklasnie nie przybylo. Moze przedobrzylem? Samemu trudno sie oceniach ale niektore dziewczyny z pracy mowia mi, ze "kawal byka sie z ciebie zrobil" wiec moze miesa nabralem?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
chill
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ja to włażę na wagę, jak mi lustro mówi, że chudnę. Tera ważę 94 kg i ocieram się już o swoją maksymalną wagę. Nigdy nie ważyłem więcej niż 95, natomiast od 90-95 poruszam się dość łatwo, zależy jaki akcent treningowy kładę. Nigdy nie przyszło mi do głowy by się "słuchać" wagi lub ubrań. Mięso musi ważyć i kropka. Wiele osób się dziwi jak wytrenowane 90+ może niepozornie wyglądać, bo jak wygląda niewytrenowane każdy wie Eugene Sandow na tych niedawnych zdjęciach tutaj ważył koło 95 kg, to bardzo mało jak na siłacza. W obiegowej opinii 100 kg to musi mieć grubas lub dwumetrowiec, a tu zaskoczka... Ja bym się nie przejmował wagą, panowie, gęsto utkani jesteście ot co, taki fundament przyda się na stare lata kiedy to, jak powiedział Admin pora się zwijać i tracić gęstość.
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
taki fundament przyda się na stare lata kiedy to, jak powiedział Admin pora się zwijać i tracić gęstość. Ty tojestes szczery ... eee tam , wtedy będziemy piłowac ultramaratony
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Ja bym się nie przejmował wagą, panowie, gęsto utkani jesteście ot co, taki fundament przyda się na stare lata kiedy to, jak powiedział Admin pora się zwijać i tracić gęstość.
Ta są te zapasy prawdopodobnie,choć podobno lepiej czerpać "zapasy na zimę" z otoczenia -większe korzyści,dłużej pozyjesz?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
taki fundament przyda się na stare lata kiedy to, jak powiedział Admin pora się zwijać i tracić gęstość. Ty tojestes szczery ... eee tam , wtedy będziemy piłowac ultramaratony Stawiam dolary przeciwko orzechom, że mam gęściejsze kości i mniejsze serce od przeciętnego gryzipiórka w moim wieku.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Gavroche we wtorek, we Lwowie trochę rozglądałam się za girią i.... kicha. Ne maje. Nie szukałam specjalnie tylko tak przy okazji. Może jeszcze gdzieś mi się "rzucą na oczy".
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Gavroche we wtorek, we Lwowie trochę rozglądałam się za girią i.... kicha. Ne maje. Nie szukałam specjalnie tylko tak przy okazji. Może jeszcze gdzieś mi się "rzucą na oczy". Pamiętasz?! Nieźle Przejadę się jesienią na Białoruś, to sam luknę. Kupiłbym kilka, takich prawdziwych, chropowatych, z duszą. Teraz u nas same takie śliczniutkie z metką znanego producenta lub koślawce z dziwnego stopu...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Gavroche we wtorek, we Lwowie trochę rozglądałam się za girią i.... kicha. Ne maje. Nie szukałam specjalnie tylko tak przy okazji. Może jeszcze gdzieś mi się "rzucą na oczy". Pamiętasz?! Nieźle Przejadę się jesienią na Białoruś, to sam luknę. Kupiłbym kilka, takich prawdziwych, chropowatych, z duszą. Teraz u nas same takie śliczniutkie z metką znanego producenta lub koślawce z dziwnego stopu... Pamiętam.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Trzeba się pytać "dzwonki są?".
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Trzeba się pytać "dzwonki są?". Można być źle zrozumianym
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
ja od poprzedniego tygodnia dzwonkuje rano. metode, ktora obralem to na rozgrzewke swing a potem 5-6x podwojny C&J/P i sumoDL. i nic wiecej. w c&j/p zmieniam ciagle zakres w seriach 5-6 i powtorzenia od 5 zaczalem i w gore ale tak zeby z kazdym treningiem dochodzil jeden rep wiecej w sumie wszystkich powtorzen.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Zyon
|
ba!