renia
|
Ale jak staro wygląda taki młody facet. 72-gi rocznik... czyli ma 41 lat... a wygląda na co najmniej 10 a może i 20 lat więcej...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ale jak staro wygląda taki młody facet. 72-gi rocznik... czyli ma 41 lat... a wygląda na co najmniej 10 a może i 20 lat więcej... Nadmiar białka pewnie
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
On teraz Herkulesa ma grać ....
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ten akurat drewniany Bolek, ale Twoja tendencja do rosłych Wikingów zrozumiała
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Ten akurat drewniany Bolek, ale Twoja tendencja do rosłych Wikingów zrozumiała No, akurat Amon Amarth tzn. jego skład urodą nie grzeszy. Ja lubię ich słuchać nie oglądać. A Dwayne'a i owszem.
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ten akurat drewniany Bolek, ale Twoja tendencja do rosłych Wikingów zrozumiała No, akurat Amon Amarth tzn. jego skład urodą nie grzeszy. Ja lubię ich słuchać nie oglądać. A Dwayne'a i owszem. Ok, chodziło mi raczej o typ fińskiego drwala lub norweskiego strongmana...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Interesujący z tą domieszką samoańskiej krwi.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Ten akurat drewniany Bolek, ale Twoja tendencja do rosłych Wikingów zrozumiała No, akurat Amon Amarth tzn. jego skład urodą nie grzeszy. Ja lubię ich słuchać nie oglądać. A Dwayne'a i owszem. Ok, chodziło mi raczej o typ fińskiego drwala lub norweskiego strongmana... Nie. Nie, to nie mój typ, ale Dwayne Johnson akurat b.mi się podoba. Nos, uśmiech jest OK.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Lepiej tu wygląda, ale przystojniakiem bym, go nie nazwała...
|
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
|