Dasna
Go
|
Ile to jest 1265 hrywien?
podziel na ok. 2, 5 albo 2, 6
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Od groma... Ze względu na burzę? Ja wolę zawołanie: Na Croma! Albo: Na Trygława i Swaroga!
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Od groma... Jak Zeus gromowładny No, to ładnie tam u Ciebie wali.
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
To mu teraz pewnie ślinka leci na te kuleczki Oj prezent musi byc , nie da rady inaczej Dasna
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
http://kurs.com.ua/plnNa deser kursy PLN na Ukrainie , trochę są inne w kantorach , ale w przybliżeniu to tak się kształtuje.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
To mu teraz pewnie ślinka leci na te kuleczki Oj prezent musi byc , nie da rady inaczej Dasna Ja mam jeszcze prezent przywieźć?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
To mu teraz pewnie ślinka leci na te kuleczki Oj prezent musi byc , nie da rady inaczej Dasna Ja mam jeszcze prezent przywieźć? No?! Nie dosyć, że myśli całymi dniami?! Podobne wsio jak u nas...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
To mu teraz pewnie ślinka leci na te kuleczki Oj prezent musi byc , nie da rady inaczej Dasna Ja mam jeszcze prezent przywieźć? No?! Nie dosyć, że myśli całymi dniami?! Podobne wsio jak u nas... Pewnie. Przywiozę cały komplet, a przedtem najmę tragarzy co by to udźwignęli , albo lepiej od razu dźwigiem podjechać.
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
Ja mam jeszcze prezent przywieźć? Shocked Laughing
Zrobisz trening na całe życie Taka pare 48 kg ....
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Zrobisz trening na całe życie Taka pare 48 kg .... Dziękuję. Jeszcze mi dysk wyskoczy albo przepukliny dostanę i faktycznie zapamiętam to na całe życie. I tak Gavroche'a nigdy nie zapomnę.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Zrobisz trening na całe życie Taka pare 48 kg .... Dziękuję. Jeszcze mi dysk wyskoczy albo przepukliny dostanę i faktycznie zapamiętam to na całe życie. I tak Gavroche'a nigdy nie zapomnę. Po tej stronie też jest miło
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Avec plaisir
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ja nie, Dan Johna bym czytnął, ale bez ciśnienia
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Niedawno skończyłem "Brawn" Stuarta McRoberta, na ile mój angielski pozwolił mi ocenić, "Krzepa" to dobra książka. Autor był redaktorem czasopisma "Hardgainer" i w zasadzie o tym traktuje książka. Ogólne przesłanie jest takie, że wszyscy jesteśmy hardgainerami Bezdopingowi, niemodyfikowani genetycznie ludzie, z pracą, rodziną i laradorem na karku, muszą trenować i jeść inaczej niż usiłują nam wmówić kolorowe gazetki. Dobra pozycja namawiająca do zdrowego rozsądku na siłowni, taka normalna.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Ale ciśniesz Na diecie IŻiŻ są faktem. Po naszej stronie rzeki, użyłbym eufemizmu: są ludzie z lekkim szkieletem, trudniej niż przeciętni nabierający mięsa na ten szkielet. Asekuracyjnie?
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
cos mi tu adasiujesz
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
cos mi tu adasiujesz Nie lubię albo czerni, albo bieli Alboalbo. Bo na tym świecie nic takie nie jest. Poza tym malarze twierdzą, że czarny i biały, to nie są kolory...
|
|
|
|
|
|
|
|
|