Autor
|
Wtek: Kulturysta optymalny a "złota proporcja" cz. I (Przeczytany 2345587 razy)
|
Gavroche
|
Kurcze trzeba się spotkac i przy ognisku rozważyc hehe, można by jakiś zlot zrobić, może jesienią? mam dużego grilla jakby co w międzyczasie możemy porzucać żelastwem na ogrodzie A komary?
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
w międzyczasie możemy porzucać żelastwem na ogrodzie Wink
Ło ... to byłoby gicior takie szrpanie CUN przy ognisku toja rozumiem
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
Kurcze nie mógłbym tylko leg curls trenując w domowym zaciszu , ale podoba mi sie taki planik .... alegdzie dipsy chociaż ? Martwy toja rozumiem że jest poskładany w tym wypadku ze squatów drążka ..
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Kurcze nie mógłbym tylko leg curls trenując w domowym zaciszu , ale podoba mi sie taki planik .... alegdzie dipsy chociaż ? Martwy toja rozumiem że jest poskładany w tym wypadku ze squatów drążka ..
He,he, dobre Ale to tylko przykład lepszej dźwigni, fronty vs backi, pullsy vs chinsy. Mógłby być jeszcze martwy kontra dociąganie czy skos i płaska...
|
|
|
|
|
|
|
Blade
Go
|
Kurcze trzeba się spotkac i przy ognisku rozważyc hehe, można by jakiś zlot zrobić, może jesienią? mam dużego grilla jakby co w międzyczasie możemy porzucać żelastwem na ogrodzie A komary? komary zapewniam tez :0 teren podmokły, wiec są gwarantowane
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
He,he, dobre Laughing Ale to tylko przykład lepszej dźwigni, fronty vs backi, pullsy vs chinsy. Mógłby być jeszcze martwy kontra dociąganie czy skos i płaska... Aha czyli na takiej zasadzie mozna zbudowac zacny planik ... na hipertrofię funkcjonalna ... Wiesz, korci sprawdzic te sekundowe przerwy
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
He,he, dobre Laughing Ale to tylko przykład lepszej dźwigni, fronty vs backi, pullsy vs chinsy. Mógłby być jeszcze martwy kontra dociąganie czy skos i płaska... Aha czyli na takiej zasadzie mozna zbudowac zacny planik ... na hipertrofię funkcjonalna ... Wiesz, korci sprawdzic te sekundowe przerwy Ja to nie lubię, ale takie zabiegi podobno są skuteczne. Poza tym są tam dwa babole, Matwiejew nigdy nie zalecał 12 powtórzeń fazie objętościowej, tylko 6 i wiele serii no i badania po 2004 roku nie potwierdziły tezy, że proporcje włókien szybkokurczliwych nie mogą się zmieniać. Mogą dzięki komórkom satelitarnym, to takie komórki "macieżyste" mięśni. Co ciekawe SA zwiększają ogromnie ich ilość, która pozostaje zwiększona nawet po zaprzestaniu kuracji... Więc czyści sportowcy zawsze będą w tyle za chemicznymi
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
No tak ,ten koleś co ostatnio wklejałem ze strengthcamp to przyznał się oficjalnie że kiedyś przez 9 miesięcy implikował "soczki" , teraz niby nie chce/nie musi ... a coś zostało ...
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Przypomniałem sobie jak kiedyś, w wieku nastolęcym zmontowliśmy z koleżką ławeczkę i sztangę 90kg, do wyciskania i przysiadów. Sztanga była z jakiejś sztachety, a ciężar odlaliśmy z betonu. Ciężar był akurat, tzn. mogłem wycisnąć na ledwo ledwo.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Przypomniałem sobie jak kiedyś, w wieku nastolęcym zmontowliśmy z koleżką ławeczkę i sztangę 90kg, do wyciskania i przysiadów. Sztanga była z jakiejś sztachety, a ciężar odlaliśmy z betonu. Ciężar był akurat, tzn. mogłem wycisnąć na ledwo ledwo. Nastolatek cisnący 90 kg? Samorodek
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Raczej nie pomyliłem się . Dzisiaj bym chyba nie dał rady.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
No na pewno nie od nas ... Jakiś taki obwisły niedojedzony jak staruszek a to młody chłopak dopiero 41 latek .... Zasuszył się potwornie ... O masz! Wiadomo, że nie nasz. W "Jedynce" przecież się pręży, a tam... wstęp już wzbroniony.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Gavroche nie wybierasz się na Ukrainę?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Raczej nie pomyliłem się . Dzisiaj bym chyba nie dał rady. W porządku, ale to dużo dla 13-14 latka, ze względu na słabą koordynację w tym wieku i brak odpowiedniej masy ciała. Dla 17-18 latka to już tylko przyzwoity wynik.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Gavroche nie wybierasz się na Ukrainę? Zobaczyłbym to chętnie, ale już ćwiczyć to niespecjalnie. Nie lubię maszyn, nawet takich za....tych
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
W porządku, ale to dużo dla 13-14 latka, ze względu na słabą koordynację w tym wieku i brak odpowiedniej masy ciała. Dla 17-18 latka to już tylko przyzwoity wynik.
A to by się zgadzało, jako że nie pisałem że w wieku 13-14 lat to było. A zważywszy na to iż było to w wieku jakichś lat 17.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Kurcze trzeba się spotkac i przy ognisku rozważyc hehe, można by jakiś zlot zrobić, może jesienią? mam dużego grilla jakby co w międzyczasie możemy porzucać żelastwem na ogrodzie dobry plan
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Zyon
|
Kurcze trzeba się spotkac i przy ognisku rozważyc hehe, można by jakiś zlot zrobić, może jesienią? mam dużego grilla jakby co w międzyczasie możemy porzucać żelastwem na ogrodzie A komary? Mnie w tym roku prawie nie gryza, nie wiem co jest grane, niedobra krew?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Kurcze trzeba się spotkac i przy ognisku rozważyc hehe, można by jakiś zlot zrobić, może jesienią? mam dużego grilla jakby co w międzyczasie możemy porzucać żelastwem na ogrodzie A komary? Mnie w tym roku prawie nie gryza, nie wiem co jest grane, niedobra krew? Nie wiedzą o tym, póki nie posmakują Mają detektory dwutlenku węgla, gradientu temperatur i lotnych substancji zawartych w pocie. Jesteś niewidzialny?
|
|
|
|
|
|
|
|
|