chill
Go
|
Zyon-Predator
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
w sensie, ze daje sobie spokoj z pakowaniem?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
chill
Go
|
hehe, można by jakiś zlot zrobić, może jesienią? mam dużego grilla jakby co Wink w międzyczasie możemy porzucać żelastwem na ogrodzie Wink Ja się mogę zapisać na konkurs heavy weight dips no od biedy niech będzie ława
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
hehe, można by jakiś zlot zrobić, może jesienią? mam dużego grilla jakby co Wink w międzyczasie możemy porzucać żelastwem na ogrodzie Wink Ja się mogę zapisać na konkurs heavy weight dips no od biedy niech będzie ława Ja stanę w szranki w military
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Jak to bez bajerów i maszynek? Dobry art. Nie przepadam za TNation, ale trzeba im przyznać, że umieją dyskutować. Często pojawiają się artykuły i tezy o przeciwnych wektorach, obgadają to i luz. Nie to co u nas, jedyna prawda najbardziejsza, a kto myśli inaczej jest stupid i greenhorn.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
bedo jakie kategorie wagowe? czy moze open?
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
hehe, można by jakiś zlot zrobić, może jesienią? mam dużego grilla jakby co Wink w międzyczasie możemy porzucać żelastwem na ogrodzie Wink Ja się mogę zapisać na konkurs heavy weight dips no od biedy niech będzie ława Ja stanę w szranki w military Ja w szachy
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Zyon
|
Bylem w parku SW ale chyba skonczyla mi sie tarcza ochronna, siekly komary jak wsciekle, przerwy skrocilem do minimum i poswiecilem je na rozgrzewke czyli skakanie i machanie rekami
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
tak, taaaak sa nie tylko na androida ale na kazda komorke, wyprobowalem conajmniej kilkanascie, skutecznosc marna jezeli jakas w ogole
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Nie ważna skuteczność, ważniejsze samopoczucie i świadomość, że się ma coś na komary!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Na komary też działa placebo...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Mi sie juz nie chce czytac tych nowych i coraz nowszych propozycji tych mistrzow. To przypomina dzialania producentow proszkow do prania i szamponow, ciagle "nowa ulepszona formula" i "dzialanie 3 razy silniejsze" tak jakby sie okazywalo, ze to sprzed 2 czy 10 lat nagle nie dziala Teraz studiuje Overcoming Gravity i Building the Gymnastic Body i mam gdzies plany pakerow
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Mi sie juz nie chce czytac tych nowych i coraz nowszych propozycji tych mistrzow. To przypomina dzialania producentow proszkow do prania i szamponow, ciagle "nowa ulepszona formula" i "dzialanie 3 razy silniejsze" tak jakby sie okazywalo, ze to sprzed 2 czy 10 lat nagle nie dziala Teraz studiuje Overcoming Gravity i Building the Gymnastic Body i mam gdzies plany pakerow Wendler to nie paker, ale rację masz, odgrzewane kotlety Bill Starr sprzed kilkudziesięciu lat działa tak jak powinien, reszta to ozdobniki...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Dziś jeden kulturysta zwrócił moją uwagę na kontuzje, mówiąc, że są nieuniknione w sportach siłowych Popatrzyłem dokoła i faktycznie większość kuleje, syczy przy ćwiczeniach, trzyma się za łokieć lub bark czy kolano. Ból na twarzy, przerwy w treningach, leki i rehabilitacja. Po co się tak męczyć?
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Dziś jeden kulturysta zwrócił moją uwagę na kontuzje, mówiąc, że są nieuniknione w sportach siłowych Popatrzyłem dokoła i faktycznie większość kuleje, syczy przy ćwiczeniach, trzyma się za łokieć lub bark czy kolano. Ból na twarzy, przerwy w treningach, leki i rehabilitacja. Po co się tak męczyć? Jeden na tysiąc nie kuleje i nie syczy? Może to ten, który nie dowidzi i nie dosłyszy, a testosteron mu ból łagodzi.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Dziś jeden kulturysta zwrócił moją uwagę na kontuzje, mówiąc, że są nieuniknione w sportach siłowych Popatrzyłem dokoła i faktycznie większość kuleje, syczy przy ćwiczeniach, trzyma się za łokieć lub bark czy kolano. Ból na twarzy, przerwy w treningach, leki i rehabilitacja. Po co się tak męczyć? Jeden na tysiąc nie kuleje i nie syczy? Może to ten, który nie dowidzi i nie dosłyszy, a testosteron mu ból łagodzi. Może, tak czy siak, lepiej zacząć biegać, nawet kontuzje są usprawiedliwione, bo cel szczytny.
|
|
|
|
|
|
|
|