Autor
|
Wtek: Kulturysta optymalny a "złota proporcja" cz. I (Przeczytany 2345536 razy)
|
Radzio
Go
|
Bieg, to wysiłek. Być może już niedostępny.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Owszem, ale ja nie o tym Chudy biegacz, jak się mazgai nad swoim skokowym czy achillesem, to jeszcze jakoś wygląda. Ale rosły osiłek roztkliwiony nad nadgarstkiem, to inny ciężar gatunkowy.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
... Chudy biegacz, jak się mazgai nad swoim skokowym czy achillesem, to jeszcze jakoś wygląda. ...
I pyskuje. Co to znaczy "chudy", a jeżeli znaczy, to w co chudy?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
... Chudy biegacz, jak się mazgai nad swoim skokowym czy achillesem, to jeszcze jakoś wygląda. ...
I pyskuje. Co to znaczy "chudy", a jeżeli znaczy, to w co chudy? Biegacz powinien być chudy we wszystko. Jak nie jest, to co to za biegacz? Pewno jest kilka wyjątków, ale bardzo długo by szukać.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Teraz Ci nie odpowiem. W ogóle Ci nie odpowiem! Ale podpowiem. Który biegacz- szybkobiegacz, średniobiegacz, długobiegacz, ultradługobiegacz, wolnobiegacz, nibybiegacz, młodybiegacz, niecostarszybiegacz i ... pieknybiegacz?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Teraz Ci nie odpowiem. W ogóle Ci nie odpowiem! Ale podpowiem. Który biegacz- szybkobiegacz, średniobiegacz, długobiegacz, ultradługobiegacz, wolnobiegacz, nibybiegacz, młodybiegacz, niecostarszybiegacz i ... pieknybiegacz? Kiedy treść wydaje się porażająco skomplikowana, patrz na kontekst. Biegacz to biegacz.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
... Kiedy treść wydaje się porażająco skomplikowana, patrz na kontekst. ...
Bardzo ładna podpowiedź. Przerażająco lepsza od mojej.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Przejrzałem fragmenty, ja tam lubię to czytać, nawet jak odgrzewane
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Mam zespol odstawienny 2 dzien, jaki sobie dalem na regeneracje, juz mnie skreca, zeby cos zrobic ale chce wytrzymac dzielnie Jak zyc?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Mam zespol odstawienny 2 dzien, jaki sobie dalem na regeneracje, juz mnie skreca, zeby cos zrobic ale chce wytrzymac dzielnie Jak zyc? Wiem, chłopie, ja jutro mam ostatni trening cyklu. Potem 7-10 dni przerwy, sprawdziany i z miesiąc wakacji... Zmykam na Mazury, trochę łatwiej będzie, ale niewiele
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Gdzie smigacie na mazury? Jakies sprawdzowe wczesniej miejsca czy na afere?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Mamy domek letni między Iławą, a Ostródą. Wiocha taka, że nawet kodu pocztowego nie ma Cudnie. Na aferę to za stary jestem i za wygodny...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
WQlasny domek? Niezle. Ja sie musze tez wybrac na mazury, po lekturze samochodzikow mozna sie zakochac w tych okolicach. Choc pewnie dzisiaj nie to samo.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
WQlasny domek? Niezle. Ja sie musze tez wybrac na mazury, po lekturze samochodzikow mozna sie zakochac w tych okolicach. Choc pewnie dzisiaj nie to samo.
Też lubiłeś Nienackiego? A "Laseczka i tajemnica", o młodziutka naiwności! Tamte czasy jawią się ciszą i spokojem, ludzie mieli dobre serca. Nad Jeziorakiem nadal jest milutko, ale też bardzo cywilizowanie, niestety raczej... W Iławie się tak zakochałem, że nawet bardzo poważnie myślałem o zamieszkaniu. Ale chciałem otworzyć sklep, a tam...coż, na wędkarstwie się słabo znam
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Mamy domek letni między Iławą, a Ostródą. Wiocha taka, że nawet kodu pocztowego nie ma Cudnie. Na aferę to za stary jestem i za wygodny... To tam gdzie ci kobiecina jajka dała za przysługę?
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Też lubiłeś Nienackiego? A "Laseczka i tajemnica", o młodziutka naiwności! Tamte czasy jawią się ciszą i spokojem, ludzie mieli dobre serca. Nad Jeziorakiem nadal jest milutko, ale też bardzo cywilizowanie, niestety raczej... W Iławie się tak zakochałem, że nawet bardzo poważnie myślałem o zamieszkaniu. Ale chciałem otworzyć sklep, a tam...coż, na wędkarstwie się słabo znam Ciagle lubie Nienackiego, i Samochodziki czytam regularnie, choc czytalem je juz dziesiatki razy i znam na pamiec. Malo ktore opisy miejsc mnie tak ruszaja jak jego
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Mamy domek letni między Iławą, a Ostródą. Wiocha taka, że nawet kodu pocztowego nie ma Cudnie. Na aferę to za stary jestem i za wygodny... To tam gdzie ci kobiecina jajka dała za przysługę? Optymalny to zawsze o jajkach pamięta Tak, pani Pierożkowa Pozdrawiam!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jakże by inaczej...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Też lubiłeś Nienackiego? A "Laseczka i tajemnica", o młodziutka naiwności! Tamte czasy jawią się ciszą i spokojem, ludzie mieli dobre serca. Nad Jeziorakiem nadal jest milutko, ale też bardzo cywilizowanie, niestety raczej... W Iławie się tak zakochałem, że nawet bardzo poważnie myślałem o zamieszkaniu. Ale chciałem otworzyć sklep, a tam...coż, na wędkarstwie się słabo znam Ciagle lubie Nienackiego, i Samochodziki czytam regularnie, choc czytalem je juz dziesiatki razy i znam na pamiec. Malo ktore opisy miejsc mnie tak ruszaja jak jego Pan Tomasz spokojny jak skała, Waldemar Batura mu laski odbijał, ale wracały, bo dobry chłopak był. No i doga niemieckiego karmił kaszanką Wspaniałe psisko, bez użycia zębów, znokautował wiejskiego kundla-zabijakę I najlepszy tekst na świecie: "Nie dogoni go pan, mój samochód ma osiem cylindrów. Mój ma dwanaście".
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Nienacki po Kaszubach i Pomorzu- w ogóle po Pojezierzach- też nieźle piórem śmigał . Gdy byłem w wieku- na przykład Krzysia, tropiłem go. Porządnie kluczył.
|
|
|
|
|
|
|
|
|