Zyon
|
Jakos nie balłdzo, widze postepowanie, wiec co mi jego gazetki powiedza czego on soba nie powiedzial?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Jakos nie balłdzo, widze postepowanie, wiec co mi jego gazetki powiedza czego on soba nie powiedzial?
Po owocach(przecież nie powiem po jajach )go poznacie!
|
|
|
|
|
|
|
Dario Ronin
Go
|
To takie popularne - krytyczni wobec innych , bezkrytyczni wobec siebie . Stąd zadowolenie
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Po owocach(przecież nie powiem po jajach )go poznacie! Hipokryzja i dwulicowosc nie ida w parze z para jaj niestety
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Zyon
|
Zreszta jezeli ktos wierzy w krowy na Wenus, to chyba wiadomo co to za literatura. Lubie dobre SF ale za tandetnym i durnym nie przepadam
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Zreszta jezeli ktos wierzy w krowy na Wenus, to chyba wiadomo co to za literatura. Lubie dobre SF ale za tandetnym i durnym nie przepadam
Kobiety. Kobiety są z Wenus. Chociaż jeden nasz krajan uważa: same shit!
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Jeszcze nie przeczytalem choc lezy i czeka Ale z dinozaurami na Wenus to nie kit, serio.... Nie wiem dlaczego mi sie z krowami pomylilo
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Dario Ronin
Go
|
Hipokryzja i dwulicowosc nie ida w parze z para jaj niestety Uuu musi być Ci ciężko , jak sobie z radzisz ?
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Jeszcze nie przeczytalem choc lezy i czeka Ale z dinozaurami na Wenus to nie kit, serio.... Nie wiem dlaczego mi sie z krowami pomylilo Mógłby wreszcie ktoś przylecieć i powiedzieć co i jak z tym światem. I innymi. Ciekawe jaki wtedy byśmy sobie powód do sporów znaleźli?
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Moj znajomy mowi religia, polityka i pilka nozna to trzy glowne powody, ktore rozbija kazda impreze No czasami mozna dodac jeszcze medycyne
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Moj znajomy mowi religia, polityka i pilka nozna to trzy glowne powody, ktore rozbija kazda impreze No czasami mozna dodac jeszcze medycyne Medycyna się różni od religii? Czym? A jakieś bezpieczne tematy na imprezę? Dawno nie byłem
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Sam nie wiem....ostatnio nawet filmy i muzyka sa drazliwe... Z kolei ksiazki malo kto czyta. Zawsze zostaje d... maryny ale to nudne z kolei.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Sam nie wiem....ostatnio nawet filmy i muzyka sa drazliwe... Z kolei ksiazki malo kto czyta. Zawsze zostaje d... maryny ale to nudne z kolei. Oj, znam ci ja jedną Marynę... No nudna to nie jest
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Sam nie wiem....ostatnio nawet filmy i muzyka sa drazliwe... Z kolei ksiazki malo kto czyta. Zawsze zostaje d... maryny ale to nudne z kolei. ...i pogoda...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
No tak....a kto steruje pogoda?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
chill
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
o skubaniec
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Wygląda gładko i prosto, dla niewtajemniczonych, ale to śmierć na kółku. Rozmawialiśmy już dziś o tym z Zyonem, jak robi to chłopczyk lub staruszek, to tak słodko wygląda. A w rzeczywistości masakra. Trudno mu mówić: dziadku
|
|
|
|
|
|
|
|