Gavroche
|
Właśnie dostałem książkę "Developing Physical Strength" Boba Peoplesa. Bardzo stara książka gościa ze Stanów, który ważąc 80 kg pociągnął 330 kg. Ćwiczył 3-4 razy tygodniowo i pracował na farmie. Ustanowił rekord świata wszechwag, który przez dziesięciolecia był niepobity, aż do II wojny światowej. Zbliżam się do tego wyniku i chcę zobaczyć, co ziomuś ma do powiedzenia
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Nie no, jaki ziomuś?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Nie no, jaki ziomuś? Że Amerykanin? Braciszek od żelaza, ono jest ponad podziałami
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
Zbliżam się do tego wyniku Czyli jest szansa kiedyś na książke od Gavro
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Zbliżam się do tego wyniku Czyli jest szansa kiedyś na książke od Gavro Prędzej o żabkach bezjęzykowych. O siłówce napisano już wszystko. Teraz krążą same kalki
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Bylem n wichurze i trzeba bylo przyczepe takich 2 metrowych bali przeladowac pod wiate. Kiedys bym moze i nosem krecil ale teraz z ochota dzwigalem
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Bylem n wichurze i trzeba bylo przyczepe takich 2 metrowych bali przeladowac pod wiate. Kiedys bym moze i nosem krecil ale teraz z ochota dzwigalem Fizol.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Co zrobic, klepanie wkutych formulek nie dla mnie
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
A samodzielnie pomyśleć?
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
A wiesz o tym nie pomyslalem
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
A wiesz o tym nie pomyslalem Jutro pomyślisz Mój mały Żuczek dziś pokazał mi coś co się nazywa "przystykiem plastycznym". Okazało się, że to pompka, babska co prawda, na kolanach, ale pompka! Nie wiem czy trzylatki robią pompki, ale na wszelki wypadek duma rozpiera mi pierś
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
No sluzba nie druzba panowie, smiech to zdrowie ale ile nie dzwigniesz tego ci nikt nie powie. Ide swingowac z rana
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Zyon
|
300 swingow, uff, dopiero czuje, ze zyje chyba wole jednak rano nie wstawac, pan nic nie dal a teraz fajniej jakos
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
300 swingow, uff, dopiero czuje, ze zyje chyba wole jednak rano nie wstawac, pan nic nie dal a teraz fajniej jakos 10x30 czy jak?
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
tak, polowa L/P
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
A samodzielnie pomyśleć? o to to czego brakuje w Polandi,szczegolnie w xxi w
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A samodzielnie pomyśleć? o to to czego brakuje w Polandi,szczegolnie w xxi w Pewno będziesz kokietował, ale myślę, że Tobie akurat nie brakuje.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|