MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Ja przed chwila w tym Auchanie widziałem nowy numer KIF, tez cos na okładce, ze się usmiechnalem. Techniki wyoskiego napieca a'la PAvel Komedia, tez pomyslalem o mechaniku
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Ja przed chwila w tym Auchanie widziałem nowy numer KIF, tez cos na okładce, ze się usmiechnalem. Techniki wyoskiego napieca a'la PAvel Komedia, tez pomyslalem o mechaniku Ale nie wiem czy Ty... Na okładce facet pokazuje triceps w pozie kulturystycznej "bokiem". A napis ze strzałką na jego ramię?
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
No sie dowiedzialem, ze mozna podniesc wartosc biologiczna bialka BV do wartosci powyzej 100, ktore ma wzorcowe Otoz wystarczy dodac do bialka jajecznego troche kartofli albo fasoli o juz mamy 130 http://www.pakernia.republika.pl/Bialka.html
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
No sie dowiedzialem, ze mozna podniesc wartosc biologiczna bialka BV do wartosci powyzej 100, ktore ma wzorcowe Otoz wystarczy dodac do bialka jajecznego troche kartofli albo fasoli o juz mamy 130 http://www.pakernia.republika.pl/Bialka.htmlTeż to gdzieś widziałem. Z tymi kartoflami właśnie. U Mariusza chyba.
|
|
|
|
|
|
|
Blade
Go
|
No sie dowiedzialem, ze mozna podniesc wartosc biologiczna bialka BV do wartosci powyzej 100, ktore ma wzorcowe Otoz wystarczy dodac do bialka jajecznego troche kartofli albo fasoli o juz mamy 130 http://www.pakernia.republika.pl/Bialka.htmljakieś kotlety ziemniaczane z jajkiem by trzeba wykombinować mógłby być dobry temat na posiłek do pracy
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
A ja mysle, ze to sa jakies brednie coby nagonic tepe bydlo do suplementow. Jak wiadomo wiekszosc odzywek bialkowych ma BV w okolicach 157 wiec super argument zeby sie zywic proszkiem z woda.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Właśnie. Koncentraty i izolaty protein są bardzo kosztowne i mało wartościowe poza białkiem. Ale da się to jeść w razie konieczności, jak krochmal na przykład. My na tłuszczach mamy śmietankę z żółtkiem, a na Ww co naturalnego można wydziergać w domu? Twaróg chudy zmiksowany z sokiem?
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
twaróg+maślanka i ze dwa jajka na szybko
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
twaróg+maślanka i ze dwa jajka na szybko Arnold w wojsku, by go katabola nie dopadła zabierał podobno w termosie mleko+jajka+miód
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Wiadomo. Arni niezły jajcarz był...
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
No, ja na przykład nie mam kompletnie "układu" do martwego, tylko do przysiadu Krótkie nogi i ręce, a długi tułów, ale co poradzę jak DL taki fajowski?!
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Ja mam powazne watpliwosci czy oni w ogole pisac potrafia Idole macka co juz go nie ma na rekompozycji Inna sprawa, ze juz mi sie znudzilo wysluchiwanie tych roznych amerykanskich pakerow rozbierajacych wszystko na srubki i dzielacych wlos na czworo. Jak ktos chce i lubi to i tak bedzie robil zamiast gadac po proznicy. A jak nie boli to podobno sie juz nie zyje
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|