Autor
|
Wtek: Kulturysta optymalny a "złota proporcja" cz. I (Przeczytany 2344862 razy)
|
Zyon
|
ta "konkurencja" to rozumiem sam Walus?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Blade
Go
|
na to wygląda. Otwarli teraz nową salę, może za bardzo poszli w koszta. Pewnie musieli, bo zrobili nawet dopłatę do benefita. Musiałbym dopłacać 6 dych do miesięcznego karnetu, co mi się przestało opłacać. Mam kettle, więc nie muszę nigdzie chodzić. W zasadzie, to chyba mam tez pierwszy nieoficjalny box crossfitowy w ZG worek, drążek, opona, kettle, młot
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
I teraz sie boja nowej sali Crossfitowej i ja nieuczciwie zwalczaja? Oj nieladnie
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
MariuszM
Go
|
Chore to je konkurencja dźwignią handlu
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
na to wygląda. Otwarli teraz nową salę, może za bardzo poszli w koszta. Pewnie musieli, bo zrobili nawet dopłatę do benefita. Musiałbym dopłacać 6 dych do miesięcznego karnetu, co mi się przestało opłacać. Mam kettle, więc nie muszę nigdzie chodzić. W zasadzie, to chyba mam tez pierwszy nieoficjalny box crossfitowy w ZG worek, drążek, opona, kettle, młot Skrzynia do naskoków i pomost ze sztangą i gitara.
|
|
|
|
|
|
|
Blade
Go
|
na to wygląda. Otwarli teraz nową salę, może za bardzo poszli w koszta. Pewnie musieli, bo zrobili nawet dopłatę do benefita. Musiałbym dopłacać 6 dych do miesięcznego karnetu, co mi się przestało opłacać. Mam kettle, więc nie muszę nigdzie chodzić. W zasadzie, to chyba mam tez pierwszy nieoficjalny box crossfitowy w ZG worek, drążek, opona, kettle, młot Skrzynia do naskoków i pomost ze sztangą i gitara. skrzynię mam - to taras tylko na sztandze mało żelastwa. Musiałbym dokupić, a kasy mi szkoda. Teraz będę robił sztangą w jakimś klubie, mam 3 po drodze na basen do wyboru, i za darmo, bo na benefita.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
(chyba mogę ich tak nazwać skoro oni nas tak nazywają???) "Chyba" równają w dół, ale... mogę się przecież mylić.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
na skale swiatowa
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
bomba, Charles co chwile dokonuje zaskakujacych zwrotow tylko co z tego, tym maslem to te suple smarowa czy posypywac suplami?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
MariuszM
Go
|
bomba, Charles co chwile dokonuje zaskakujacych zwrotow tylko co z tego, tym maslem to te suple smarowa czy posypywac suplami?
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Bylo juz kiedys porownanie zdjeciowe brzuchow, Ronaldo i bodajrze Wawrzyniaka czy ktoregos tam.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Świetnie wygląda przecież!
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
No muly to ma....
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
No muly to ma....
Właśnie, a o to w kulturystyce chodzi, nie? Trochę nieforemne, ale może mu się tak genetycznie Synthol rozkłada
|
|
|
|
|
|
|
|
|