Gavroche
|
Ma taki brzuch, bo wyłączyła proste brzucha.
Martwego nie robiła..... ? Pewno nie, ale poza taka raczej. Kobiety-kulturystki nie robią ciągu, bo poszerza talię, a faceci, bo powiększa pośladki A ja mam wielką d... i szeroką talię
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Czytałem,że Gironda właśnie z tego powodu nie wykonywał siadów Ludzie mają różne "zboczenia".... Wąsa w pasie,dobrze ......... powtarzając z pewnym raperem
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Czytałem,że Gironda właśnie z tego powodu nie wykonywał siadów Ludzie mają różne "zboczenia".... Wąsa w pasie,dobrze ......... powtarzając z pewnym raperem Moja babcia też tak mówiła Też czytałem o tym i się dziwiłem, bo mógłby osiągnąć dobre rezultaty. W jego czasach wszyscy zaniedbywali nogi On miał nadprzeciętną elastyczność stawów i więzadeł, te jego dipsy i wyciskania rozwalały barki i łokcie prawie wszystkim. Tym lepiej robiłby pełne siady...
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
On miał nadprzeciętną elastyczność stawów i więzadeł, te jego dipsy i wyciskania rozwalały barki i łokcie prawie wszystkim. Tym lepiej robiłby pełne siady...
Siadów niet, a dziwaczne dipsy da Może chciał być oryginalny, aby go zapamiętano na długie lata (kontuzje nadgarstków itp) .
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
A ja mam wielką d... i szeroką talię Slowem - kosmita
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
A ja mam wielką d... i szeroką talię Slowem - kosmita Wypisz wymaluj Ale jest nadzieja, że grawitacja łaskawsza będzie...
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
[quote"Gavroche"]A ja mam wielką d... i szeroką talię Wink Eee, no nie gadaj , jakieś V musi byc przy tych wynikach ..
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
jest. ale odwrocone...
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Blade
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
no ba, krece sie jak fryga i wiruje niczym bak
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
renia
|
No inaczej lipa...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
No inaczej lipa... Ale koniecznie z miodem
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Oj chyba lepszy jest spadziowy, no nie? Na coś tam...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Oj chyba lepszy jest spadziowy, no nie? Na coś tam... Gryka. Pół słoika płynnej gryki, to podobno nawet na LC nie szkodzi.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ale to chyba tylko przy paleo-diecie pomaga...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ja lecę prosty plan z ćwiczeniami "power to the people" tylko z dużą ilością serii. Dwa razy w tygodniu, dla starszaków Do tego kettle i kamizela. A młodego mam od dwóch tygodni, uczymy się rwania i podrzutu, siadu i żołnierskiego. Szybki jest, elastyczny i skoordynowany. Dobrze idzie.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
zyon Ogolnie to robisz kulturystyke czy jakas silaczke ? na silaczke nie mam kg,na kg nie mam sprzetu. Biegam,spaceruje,drazek,pompki na poreczach,rwania ,przysiady z wyciskaniem,swing z hantlami maks 30kg. Tak to wyglada bez bicia piany.
|
|
|
|
|
|
|
|