|
|
Gavroche
|
Wiadomo , to taka ciekawostka przecież .. jakiś tam najsilniejszy z kulturalnych , już po pudzianie się wszysycy przekonali że "sport" to zdrowie i wesołe jest życie staruszka A co z Pudzianem? Umarł?
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
No starszy ode mnie o 4 lata a ja przy nim wyglądam jak ja 20 latek a on przy mnie jak co najmniej 50 latek ..
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
No starszy ode mnie o 4 lata a ja przy nim wyglądam jak ja 20 latek a on przy mnie jak co najmniej 50 latek ..
Stawiam na białko. A w zaciszu domowym, kto wie...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Powiem ci gavro, ze po tych wygibasach na tasmach i kolkach przedwczoraj, wczoraj cos poczulem z tylu pod lopatkami nisko, z bokow, i z przodu brzucha ale nie wiedzialem, czy to mnie moze nie rozbiera jakis grippa. Sie to okazuje jakies chyba domsy, bo przeca nie zakwasy, chyba jakies wewnetrzne stabilizatory, co ?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Powiem ci gavro, ze po tych wygibasach na tasmach i kolkach przedwczoraj, wczoraj cos poczulem z tylu pod lopatkami nisko, z bokow, i z przodu brzucha ale nie wiedzialem, czy to mnie moze nie rozbiera jakis grippa. Sie to okazuje jakies chyba domsy, bo przeca nie zakwasy, chyba jakies wewnetrzne stabilizatory, co ? Klasycznie, poczułeś mięśnie, których się nie spodziewałeś Za czasów Arnolda, na pytanie: co pracuje przy tym ćwiczeniu? Odpowiedź brzmiała: zrób 20x20, a jutro będziesz wiedział O to chodzi, Zyon, im więcej tym lepiej, chrzanić izolacje! Może z wyjątkiem aktywnych przewodów elektrycznych
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
No wlasnie, jak porobilem te pompki z nogami na tasmach i MU z nogami na tasmach to sie nagle te "core" wewnetrzne ujawnily. Takie przyjemne uczucie, troche tez w tym czuje tej trifecty, zwlaszcza te sklony boczne.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
No wlasnie, jak porobilem te pompki z nogami na tasmach i MU z nogami na tasmach to sie nagle te "core" wewnetrzne ujawnily. Takie przyjemne uczucie, troche tez w tym czuje tej trifecty, zwlaszcza te sklony boczne.
Podobno przy Bulgarian Bag Training najwięcej mięśni korpusu pracuje. I przy MovNat, tak myślę. Na MovNat to za stary jestem, a Bulgarian do mnie nie przemawia, bo u nich standardowym ruchem jest skłon ze skrętem, a to zabójstwo. Dla fighterów jedynie dobre
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Nogi. Nogi i plecy. Po tym poznać faceta. Dasna zauważyła, że nogi u faceta muszą mieć odpowiednią grubość Dawniej nogi i plecy pozwalały wnosić ubitą świnię pod górę czy zasłaniać wejście do pieczary głazem. Dzisiaj pozwalają wypchnąć samochód z rowu czy przeżyć karczemną bójkę SWy rozwijają świetnie górę, ale zaniedbują nogi...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Dasna, Dasna...nie mitologizuj Wyglad ma swiadczyc o facecie? To kulturysci w takim razie znowu gora
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Dasna, Dasna...nie mitologizuj Wyglad ma swiadczyc o facecie? To kulturysci w takim razie znowu gora Pewnie, że wygląd. Na drzwiach szaletów jest wyraźne rozróżnienie
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Dasna, Dasna...nie mitologizuj Wyglad ma swiadczyc o facecie? To kulturysci w takim razie znowu gora Pewnie, że wygląd. Na drzwiach szaletów jest wyraźne rozróżnienie Ta. Panowie na paluszkach i rąsie pod boczki, a panie... wiadomo, w przysiadzie, czy jakby w przeciągniętym nieco martwym ciągu.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
MariuszM gdzie Twój ZACNY dowodowy Awatar ? Zmieniasz na zimę ?
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Co admin robi na takich stronach? Wiedzy szuka?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Przeglądam najnowsze doniesienia "naukowe" i widzę, że "nauka" trzyma siem mocno!
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Przeglądam najnowsze doniesienia "naukowe" i widzę, że "nauka" trzyma siem mocno! Ale generalnie znajomość sportów siłowych Ci nie obca Parę razy byłem zaskoczony Twoją znajomością tematu
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|