MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
O teraz lepiej bo mam kolejnego chętnego do zostania kulturystą optymalnym
|
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
Coś wymyślimy , ale warto było by żeby te osoby osiągały swoje marzenia dzięki tej wiedzy ... Mozna by to udokumentowac a wtedy Ty robisz resztę , dopisujesz 10x wiecej po cichaczu i wydajesz książkę koło stówki ... poniosło mnie ..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Coś wymyślimy , ale warto było by żeby te osoby osiągały swoje marzenia dzięki tej wiedzy ... Mozna by to udokumentowac a wtedy Ty robisz resztę , dopisujesz 10x wiecej po cichaczu i wydajesz książkę koło stówki ... poniosło mnie .. No ja znam juz roznych magikow, co to sie Tsatsoulina naczytaly i innych internetowych Poliquinow i wydawac ksiazki juz chca. Oczywiscie wiedza w nich jest "superwazna" i "miazdzaca", a ceny chca ustawiac od 50 zyli
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
chill
Go
|
To są tzw: złapali Boga za pięty , czy jak to szło .... Narwani , podnieceni , zachłyśnięci ... ile tych książek można pisac o tym samym , a nic nowego od siebie nie wymyślą przecież ...
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
http://www.feromony.pl/sport Gavro gdzie Ciebie tam zawiało , coś tam ostro główkujesz pewnie w temacie ....
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Oni sami sa wymysleni, ostatnio poczytalem troche Stefana, on powinien cos wydac, krytykuje w czambul wysokotluszczowa a za pochwalenie Kwasniewskiego dostaje piany. Tak naprawde sam nie wie dlaczego, bo wielu rzeczy nie rozumie. Ale stado padawanow blagajacych o odpowiedz na durne pytanie z cyklu "stefam moge krete mieszac ze stackiem i coca cola?" jest olbrzymie i lechce proznoc.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Zyon
|
http://www.feromony.pl/sport Gavro gdzie Ciebie tam zawiało , coś tam ostro główkujesz pewnie w temacie .... Pewnie mysli nad jakas seksualna silownia...
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
http://www.feromony.pl/sport Gavro gdzie Ciebie tam zawiało , coś tam ostro główkujesz pewnie w temacie .... Pewnie mysli nad jakas seksualna silownia... Ciepło, ciepło, nad ślepą próbą Podobno jak są atrakcyjne panie na sali ćwiczeń, to rekordy się łamią jak zapałki
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
Martwice na golasa w "Goło i Wesoło " .... nie no zaraz nam tu pokaże bajcepsy to się pochowamy w kąty Ja mam dzisiaj humor dobry ale jak czytam gdzie nie gdzie Zyona to 2 razy lepszy
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Hej coach gavro, jak sobie ustalasz periodyzacje? Bawisz sie w ogole w to?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Hej coach gavro, jak sobie ustalasz periodyzacje? Bawisz sie w ogole w to?
Na pewno nie robię 2,5% c.m co trening Zaczynam zawsze ~50% ostatniego maksa, dokładam na wyczucie, bo przecież sporo zmiennych mamy w życiu, nie waham się też cofnąć o kilka sesji czy zrobić tydzień przerwy. Dokładne wyliczanki są dla zawodowców, którzy śpią, jedzą i trenują z myślą o zawodach i muszą mieć wszystko wyliczone i zintegrowane, tak, by szczyt formy uzyskać na 16 maja na 14.45
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Czyli ogolnie lecisz linowa? Kupilem sobie te ksiazke Bompy, tyle, ze czasu brak. W tym tygodniu jade na wiekszosci stacji 4x11, jeszcze tydzien dojde do 4x12 i musze zmienic impuls.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Czyli ogolnie lecisz linowa? Kupilem sobie te ksiazke Bompy, tyle, ze czasu brak. W tym tygodniu jade na wiekszosci stacji 4x11, jeszcze tydzien dojde do 4x12 i musze zmienic impuls.
Tak, liniowa mnie nigdy nie zawiodła, co rok prorok Jak wypłynęło WSB, to zaczęło się uważać, że tylko koniunkcja, że "liniowa była już przestarzała w momencie opracowania". Teraz, z perspektywy lat, widać, że ichni sposób progresji nie jest wcale lepszy To tak jak z wiedzą Doktora, prostota jest najlepsza. Jak potrzebuję zmiany bodźca to przerzucam się na parę sesji na bliźniacze ćwiczenie, zamiast klasyka, martwy z podstawek, zamiast żołnierskiego sztangą, hantlami...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Zyon
|
Znaczy sie...lipa? Jak nie patrzec to trzeba zrec po treningu Na wzrost masy mięśniowej po wysiłku siłowym możemy wpływać na dwa sposoby: zwiększając syntezę lub zmniejszając rozpad białek mięśniowych. Przeprowadzone badania wykazały, że insulina zmniejsza rozpad białek mięśniowych w okresie powysiłkowym.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Znaczy sie...lipa? Jak nie patrzec to trzeba zrec po treningu Na wzrost masy mięśniowej po wysiłku siłowym możemy wpływać na dwa sposoby: zwiększając syntezę lub zmniejszając rozpad białek mięśniowych. Przeprowadzone badania wykazały, że insulina zmniejsza rozpad białek mięśniowych w okresie powysiłkowym. To wszystko pod kątem budowy mięsa, które ja ma osobiście w(słowo niemodne na forum). Dla przebiegu regeneracji nie ma to znaczenia wg mnie żadnego. Przewód pokarmowy i tkanki zapasowe dadzą radę "pokryć" każdy trening, do którego zresztą jesteśmy przyzwyczajeni. Ja mam zwykle 3-4 godziny między treningiem a śniadaniem, ale jak jestem głodny, to jem wcześniej
|
|
|
|
|
|
|
|