Gavroche
|
UFO to latające niewiadomoco Widziałem kilka
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
UFO to latające niewiadomoco Widziałem kilka A kosmici ci przez szybke nie machali?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
|
Gavroche
|
UFO to latające niewiadomoco Widziałem kilka A kosmici ci przez szybke nie machali? Gdyby miał szybki nie byłby niezidentyfikowany
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Zle myslisz, gdyby nie mial BYL szybki to nie bylby niezidentyfikowany
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Zle myslisz, gdyby nie mial BYL szybki to nie bylby niezidentyfikowany Wcale nie były szybkie. Raz mi towarzyszyły kilka nocnych godzin w okolicy Baraniej Góry. Ale to raczej naturalne zjawiska
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
To kto w koncu siedzial za sterami, bo teraz nie lapie. Duchy, zombie, roboty?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
To kto w koncu siedzial za sterami, bo teraz nie lapie. Duchy, zombie, roboty? Fatamorgana
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
No u mnie już się ciężko robi... Dzisiaj: -wyciskanie clean&push press 5x2@120 kg w ostatniej serii, -martwy ciąg klasyczny 8x3@270 kg w ostatniej serii, -wyciskanie żołnierskie sztangą 6x4@140 kg w ostatniej serii. Jeszcze 8-9 tygodni, zależy jak będzie szło, 15-18 sesji Very Happy Po treningu byłem głodny, to zajechaliśmy do Krakowskiego Kredensu i poszła jakaś kiełbasa sucha z lamy czy z osła 300 g i śmietana kwaśna 30% 250 ml Laughing Ty to masz military piekielnie mocne 6 na 4 , to jedynka , czy tam dwójka to nie chcę wiedziec chyba ... U mnie ostatnio najlepiej wchodzi właśnie jakis salceson , albo mięso ze śmietaną tłustą na maksa ... Dzięki , znam tylko Tate'a z nich .... Ale popatrze na programy ... Jeszcze ten PC , wiem że ten wcześniejszy miał słabą technikę .. Ten ma lepszą , ale tez nie jest taki wąski ale ubity waga 75 kg a PC 140 ... http://www.youtube.com/watch?v=JWjoNmZDcAsBardziej chodziło mi o to może http://www.youtube.com/watch?v=_JHSg05OCzg Mi tu wygląd nie mówi nic o jego umiejętnościach siłowych (mistrz juniorów 2012 ) .. No ni c i tak nie znajdę tamtego video , gościu miał tez inna niz ja posturę był wysoki z 180-190 miał i do tego wyglądał jak jakiś koszykarz a tragał takie clean & jerki - smiesznie to wygladało ...
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
http://www.dobradieta.pl/forum/viewtopic.php?p=229574#229574Beztroskie eksperymentowanie z równowagą osmotyczną i kwasowo-zasadową, jak żadna inna dieta, może w przeciągu kilku dni doprowadzić do poważnych zaburzeń. W tym wypadku bezwzględnie musi obowiązywać Formuła 4eS – smak, samopoczucie, swoja waga i samokształcenie.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Jarmołowicz nie ma pojęcia o Diecie Optymalnej, a jedynie jakieś spaczone pojęcie typu "hanniuś", wynikające z niezrozumienia tego, co Doktor Kwaśniewski zaleca. Mało tego, tak sobie do łba wbił "jarmułę 30g", że nic do niego nie dociera. Albo... celowo wprowadza dezinformację.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
No wlasnie zastanawiam sie czy to niezrozumienie czy zla wola powtarzanie o "schemacie". Ale z tego co czytam to Adam tez niewiele zrozumial,
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
administ
Go
|
Bo my wykazujemy prawdziwe zainteresowanie postępem adasiowej formuły 4es. Adaś - spróbował spieprzyć sobie sam! Bardzo prosta formuła!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
...ze skutkiem pozytywnym...
|
|