Autor
|
Wtek: Kulturysta optymalny a "złota proporcja" cz. I (Przeczytany 2344306 razy)
|
administ
Go
|
Tylko jak dlugo tak sie da?
Do końca świata, a jeden dzień dłużej, to tylko Owsiak potrafi!
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
teraz każdego doją, jak się da....
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Nie ważne kto doi, ani kto daje się doić! Ważne, jak zwykle, kto rzeszoto trzyma...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Teraz każdy doi jak się da... A ile należy dać, żeby doić.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Nic nie trzeba dawać, trzeba sie tylko po odpowiedniej stronie zatrudnić i sami przynoszą
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
I tak nic, a nic z siebie. Pełna oszczędność energii?
|
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Suple to stan umysłu Teraz będąc w Szwecji zrobiłem trzy treningi w takiej zwykłej, osiedlowej siłowni w Sztokholmie. Wielkich siłaczy czy ogromnych kulturystów musiałem przegapić, ale większość osób robiła z grubsza poprawne treningi na wolnych ciężarach, ewentualnie prostych wyciągach. Fikuśnych maszyn brak. Jako przedtreningówki używają mocnej kawy, a po treningu sporo osób pije...mleko. Niektórzy zagryzali jeszcze chlebem z masłem... Tak swojsko
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Znowu miales przerwe? To wiecej tych przerw niz pakowania zdaje mi sie.... Ja teraz tydzien luzu, bo na nicnierobienie w sensie kompletne roztrenowaniemnie jakos nie stac, nie moge, ciagnie mnie zeby sie choc troche. Wczoraj mialem nic nie robic to jednak z nudow porobilem planki, mostki (3x15, ale daje w kosc) i wznosy wiszac na drazku. Doszedlem do 4x12 na kolkach i nie chce robic sciany. Teraz miesiac samych odwaznikow, plus sama nauka wejsc silowych na kolkach, i do tego abwheel/planks/wnosy. Taki plan
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
chill
Go
|
Ze dwa tygodnie dodatkowo odpadły bo miałem ostra zawieruchę z robotą ale ogarnąłem sprawę i o piątku melduję się w piwnicy ...
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
Po za tym mi chodziło o 2 miechy przerwy czy nawet więcej w użyciu ziółek
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Po za tym mi chodziło o 2 miechy przerwy czy nawet więcej w użyciu ziółek Ja chyba zamówię tego eleuterokoka. Ze dwa lata o tym myślę Polecę ze trzy miesiące. Myślę też o owsie i pokrzywie
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
Ja do owsa mam blokade psyche ale eleuterokoka polecam , rześki byłem do tego jeszcze bardziej ... A korzeń pokrzywy najlepiej mi robił testosteronowo , ostatnio go już wlączyłem był zapas w szafce , parzę zawsze na wieczór , to rano się jak wiking czuję , kozieradka chyba z kolei bardziej miesza w łożu , ale wszystko do kupy daje ostro po 30. jak pisałeś , tak jest bo siły nabrałem potężnie przez 3 miesiące przy Twoim planowym zaleceniu ... teraz chciałbym podciągnac siłę w podciąganiu .. ale zaczyna isc już dobrze , zauważyłem tez że dipsy przy tej kombinacji nie idą już łatwo , a przecież wystartowałem z ok 50 % .... Jakies mały roszady a jak to wszystko pięknie działa ....
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Ja do owsa mam blokade psyche ale eleuterokoka polecam , rześki byłem do tego jeszcze bardziej ... A korzeń pokrzywy najlepiej mi robił testosteronowo , ostatnio go już wlączyłem był zapas w szafce , parzę zawsze na wieczór , to rano się jak wiking czuję , kozieradka chyba z kolei bardziej miesza w łożu , ale wszystko do kupy daje ostro po 30. jak pisałeś , tak jest bo siły nabrałem potężnie przez 3 miesiące przy Twoim planowym zaleceniu ... teraz chciałbym podciągnac siłę w podciąganiu .. ale zaczyna isc już dobrze , zauważyłem tez że dipsy przy tej kombinacji nie idą już łatwo , a przecież wystartowałem z ok 50 % .... Jakies mały roszady a jak to wszystko pięknie działa .... Pokrzywa działa podobno jak inhibitor aromatazy, zwiększa ilość testosteronu przez zablokowanie konwersji do estrogenów. A jakiej używasz i jakich ilości? Mnie owies się dobrze kojarzy, z ogierem bojowym
|
|
|
|
|
|
|
|
|