chill
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A nie, nie, to chodzi o standaryzowany wyciąg wodno-alkoholowy na 40% zawartość avenozydów czy jak to się zwie... Workami to Irlandczyki jedzą A żółtko is real tylko jak kurki owies jadły
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
Ilości .. hmm koło 2-3 łyżeczek zaparzam pod przykryciem na szklankę .Kiedyś to dawałem tez rano i wieczorem , ale tylko wieczorem mi wystarcza jakoś , czasem zrobię rano ...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
A nie, nie, to chodzi o standaryzowany wyciąg wodno-alkoholowy na 40% zawartość avenozydów czy jak to się zwie... Workami to Irlandczyki jedzą A żółtko is real tylko jak kurki owies jadły Ach zapomnialem, moge nawet zalatwic faceta co wam te worki 50kg wniesie po schodach nawet nie brudzac sie
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
A nie, nie, to chodzi o standaryzowany wyciąg wodno-alkoholowy na 40% zawartość avenozydów czy jak to się zwie... Workami to Irlandczyki jedzą A żółtko is real tylko jak kurki owies jadły Ach zapomnialem, moge nawet zalatwic faceta co wam te worki 50kg wniesie po schodach nawet nie brudzac sie Nie dasz rady go namówić Urażony jakiś... A i migotanie przedsionków zaraz jakieś złapie z tym worem po schodach, bo gruby i nienawykły do treningów, bo się szybkość ponoć traci...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Moze da sie przekonac. Tylko zalatwcie jakas wage, bo jak sie pojdzie odlac to musi zaraz tyle wody dopic co wylal....
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Moze da sie przekonac. Tylko zalatwcie jakas wage, bo jak sie pojdzie odlac to musi zaraz tyle wody dopic co wylal....
Ja mam, ale tylko do 100 kg...
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Ja mam, ale tylko do 100 kg... Malo, nawet jak bez worka bedzie sie wazyl...
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
chill
Go
|
Tak , tzn wiesz nie miałem oprócz jakiegos kłącza kiedyś tam do czynienia z inną firma , ale tutaj akurat masz 2 kapsach 850mg Eleuthero, żelatyna (otoczka kapsułki), stearynian magnezu (substancja przeciwzbrylająca) . Jest jeszcze z NOWFoods ale wychodzi drożej . Kapsa ma 500 mg , 250 sztuk za 77 pln tu plus wysyłka ... http://allegro.pl/eleuthero-500-mg-250-kaps-zen-szen-now-foods-i3638193934.htmlSwanson tańszy
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Kupię toito Ile brałeś na dobę?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ja mam, ale tylko do 100 kg... Malo, nawet jak bez worka bedzie sie wazyl... Bo "trochę tkanki tłuszczowej trzeba mieć"... Adaś ma taką fajną cechę, że jak on "coś" ma to jest to spoko. Ząb z kraterem, oko po korekcji(ale jakże zdrowe), za dużo w pasie czy kilo warzyw i stabilny ustrój
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
Zdaje się że po 2 rano i dwie wieczorem czy tam koło 18.00 ... Wtedy mi wyszło chyba koło 50 pln za 240 sztuk ... Tak to było tyle ... starczyło mi to na dwa miechy plus chyba ze dwa tygodnie , bo czasem zjadłem tylko po dwie na dzień ... w sensie że gdzies uciekło albo rano albo popołudniu - to były wakacje akurat to różnie bywało ... Pokrzywa mi wychodziła po 50 gram opakowanie koszt jakies 3,50 pln to takie 4 paczki na miesiąc. Nie znalazłem niestety korzenia pokrzywki w kapsach ... A tez smak tego sianka lubię Kozieradka sproszkowana łyżeczka albo płaska łyżka tez dwa razy dziennie , czasem na zmiane z czarnuszką ... Nic innego nie "brałem"
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Zdaje się że po 2 rano i dwie wieczorem czy tam koło 18.00 ... Wtedy mi wyszło chyba koło 50 pln za 240 sztuk ... Tak to było tyle ... starczyło mi to na dwa miechy plus chyba ze dwa tygodnie , bo czasem zjadłem tylko po dwie na dzień ... w sensie że gdzies uciekło albo rano albo popołudniu - to były wakacje akurat to różnie bywało ... Pokrzywa mi wychodziła po 50 gram opakowanie koszt jakies 3,50 pln to takie 4 paczki na miesiąc. Nie znalazłem niestety korzenia pokrzywki w kapsach ... A tez smak tego sianka lubię Kozieradka sproszkowana łyżeczka albo płaska łyżka tez dwa razy dziennie , czasem na zmiane z czarnuszką ... Nic innego nie "brałem" Eleutero kiedyś miał dobrą markę, dodawał skrzydeł. Teraz bije się teścia i łyka geranium. Gdzie czasy gdzie na teścia był ciężki trening, na energię wypoczynek, a ćwiczenia w zamkniętym łańcuchu kinetycznym na moc i siłę? Życie jest za krótkie by być małym...
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
czesc
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
czesc Czołem! Jak forma? Chudniesz w oczach na niskim białku i wysokich tłuszczach?
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Jak aerobowy,to tak-pozbywam sie zbednego pozeracza tlenu Jak 'silowo', 'kulturystycznie' idzie w sarkoplazme Na chwile obecna wersja po srodku ze wzgledy na charakter pracy bajceps 36,5 w pasie <80
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
w pasie <80 To tak jak ja Testosteronowy chlopak Adaska moze bysmy wzieli do kluba?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
MariuszM
Go
|
tak w ciemno? Bez podania,cv etc? NO nie wiem