Gavroche
|
w pasie <80 To tak jak ja Testosteronowy chlopak Adaska moze bysmy wzieli do kluba? A jak mierzycie? Ja sobie zmierzyłem w biodrach i w talii. Mam odpowiednio 87 i 82.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
1 ok 80 2 pepek 77 no chyba,ze obezre sie karkowka,to szybuje powyzej 80 lapie sie na ekto?
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Oczywiscie po zgubieniu ponad 20 cm z pasa Bo na razie to adasko to chlopak na 102 w pasie
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
1 ok 80 2 pepek 77 no chyba,ze obezre sie karkowka,to szybuje powyzej 80 lapie sie na ekto? Na ekto to chyba nadgarstek jest najbardziejszy. Ja nie bo prawy nadgarstek 21 Pomierzyła mnie żona właśnie i tak: Udo 80, klatka 132, ramię 46, kark 47. Ale wszystko nie na chama, w miarę luźno. Nie mierzyłem się pewno ze dwa lata, ale ostatnio, o ile dobrze pamiętam ramię miałem 45 cm. Żadnych bezpośrednich ćwiczeń Klatka była 130, ale robię zarzuty, a to poszerza szkielet klatki piersiowej. Zarzut czy podrzut i pull-over poszerzają klatkę żebrową nawet u dorosłego człowieka, to fakt.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
to z ciebie chlop na skwal i oslonic sie przed wiatrem mozna. Nadgarstek o ile dobrze pamietam 17
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Looo, kawal kloca Wazysz prawie tyle co ciotka ada
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Looo, kawal kloca Wazysz prawie tyle co ciotka ada No. 93 kg obecnie. Dobrze się czuję w takiej wadze. Krzepko
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
to z ciebie chlop na skwal i oslonic sie przed wiatrem mozna. Nadgarstek o ile dobrze pamietam 17 He,he,he, na zdjęciach, bez punktu odniesienia wyglądam na niziołka
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
latwiej przeskoczyc, niz obejsc
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
latwiej przeskoczyc, niz obejsc Nic nie poradzę Moja pani mówi: chłop na szkwał
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Zyon
|
Z cialem mozna wyprawiac niesamowite rzeczy A takie niby proste cwiczenia okazuja sie czesto testem prawdy Wczoraj robilem zwykle mostki w sumie 45 w 3 seriach. Dzisiaj rano mocno czulem tricepsy i czteroglowe uda
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Z cialem mozna wyprawiac niesamowite rzeczy A takie niby proste cwiczenia okazuja sie czesto testem prawdy Wczoraj robilem zwykle mostki w sumie 45 w 3 seriach. Dzisiaj rano mocno czulem tricepsy i czteroglowe uda Mostki to konkret. Skłony z opadu czy tym bardziej duperele na maszynach, mogą im...wiesz co
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
no wiem pluszaki go home moga isc
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Tylko BW mało trendy są W ogóle porządne ćwiczenia są passe. Kozacko wygląda wózek suwnicy załadowany 500 kg, koledzy dopingują, ładna pani się uśmiechnie Taki kolo ledwo jednak zrobi przysiad ze 150 kg sztangą... Ale jak to mówi Admin, przynajmniej stanowisko do przysiadów jest wolne
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
O matko i jak tys z tego to wywnioskowal?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
|
|