Zyon
|
O matko i jak tys z tego to wywnioskowal? Wiedziałem to od dawna Aha, a ten link do zmiazdzenia ewentualnego przeciwnika w dyskursie? Bo jak zajrzalem to za cholere nie znalazlem tam nic o 4x10 i 8x5 choc w gaszczu cyferek i skrotow probowalem tam znalezc cos takiego
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Zyon
|
A co z izopropanolem?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
i co,lapiesz sie z sarkoplazma na poziomie 46?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
O matko i jak tys z tego to wywnioskowal? Wiedziałem to od dawna Aha, a ten link do zmiazdzenia ewentualnego przeciwnika w dyskursie? Bo jak zajrzalem to za cholere nie znalazlem tam nic o 4x10 i 8x5 choc w gaszczu cyferek i skrotow probowalem tam znalezc cos takiego Aaa, bo to musisz w Full Text wejść. ISR i TRD znalazłeś jednak, nie? TRD to trening tradycyjny czyli coś koło 4x10, a ISR to inter sets rest-intervals czyli jakieś 8x5. Quadratisch.Praktisch.Logisch
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
i co,lapiesz sie z sarkoplazma na poziomie 46? Nie mam grama zbędnej sarkoplazmy
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
O matko i jak tys z tego to wywnioskowal? Wiedziałem to od dawna Aha, a ten link do zmiazdzenia ewentualnego przeciwnika w dyskursie? Bo jak zajrzalem to za cholere nie znalazlem tam nic o 4x10 i 8x5 choc w gaszczu cyferek i skrotow probowalem tam znalezc cos takiego Aaa, bo to musisz w Full Text wejść. ISR i TRD znalazłeś jednak, nie? TRD to trening tradycyjny czyli coś koło 4x10, a ISR to inter sets rest-intervals czyli jakieś 8x5. Quadratisch.Praktisch.Logisch uuuu.... yyyyy...... eeeee.....
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
Lepszy rydz niż nic Przy podnoszeniu szklanki z kawą biceps prawej ręki ładnie się rzeźbi...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Wczoraj po bieganiu zrobilem sobie trifecte i mostki ale na na ilosc powtorzen a na czas. Pare mostkow po minucie. Matko jak mnie dzisiaj tricepsy pieka
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Radzio
Go
|
Lepszy rydz niż nic Przy podnoszeniu szklanki z kawą biceps prawej ręki ładnie się rzeźbi... Za to triceps wisiii.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Lepszy rydz niż nic Przy podnoszeniu szklanki z kawą biceps prawej ręki ładnie się rzeźbi... Za to triceps wisiii. Pelikan
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
Wczoraj po bieganiu zrobilem sobie trifecte i mostki ale na na ilosc powtorzen a na czas. Pare mostkow po minucie. Matko jak mnie dzisiaj tricepsy pieka Shocked ja co dziennie robię trifectę ale tak jak w knidze Wade mostek po 10 s. i 2x po 5 , pozniej te L jakoś tam z drążka 4x5s., i skrety po 20 s . ma każdą , czasem zrobię sobie wiecej mostka ...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Ja 4 tydzien jade. Te serie to on pisal, ze na poczatek tak mozna rozplanowac jak sie nie potrafi. Ja od razu robie po 20-30 sekund. Mostek do minuty. Ale L-sit to w podporze ma byc a nie wiszac na drazku.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
chill
Go
|
Ma byc ale mi nie idzie ... Musze spróbowac ten mostek dłuzej stopniowo ... do minuty to rzeczywiście zakwasy mozna miec ..
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Jak to nie idzie? Zolnierzu co to to ma byc? Ja od nastepnego tygodnia kettle w strone silowa raczej. Zastanawiam sie nad 5x5 i skracanie czasow, nie liczac swingow i rwan na rozgrzewke do 200. Do tego chce dorzucic mc ze sztanga, wejscia silowe na kolka i ab wheel/roll.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|