|
Zyon
|
Niiii, jakiego lokcia ? P wczorajszych cleanach pewnie i jerkach
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Zyon
|
kurcze, brakuje mi fajerek, sprobuje podwiesic odwazniki, 48kg od reki
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
kurcze, brakuje mi fajerek, sprobuje podwiesic odwazniki, 48kg od reki
Do czego podwiesisz?
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
do sztangi, dzisiaj martwy ciag rano mi czasu nie styklo, zrobilem tylko wejscia silowe i abwheel
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
chill
Go
|
U mnie wczoraj martwica poszła 110 x1 i 90 x5 leciutko , ale co ja tu takie komarze ciężary podaje przy naszym Maestro G ...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
U mnie wczoraj martwica poszła 110 x1 i 90 x5 leciutko , ale co ja tu takie komarze ciężary podaje przy naszym Maestro G ... Ciężar nie ważny, tylko wytworzone napięcie, by uzyskać efekt treningowo-metaboliczno-zdrowotny
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Ja pije kawke, grzeje silniki, zaraz obadam co tam jak tam po roku nietykania zelastwa
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Ja pije kawke, grzeje silniki, zaraz obadam co tam jak tam po roku nietykania zelastwa Nie spiesz się i zrob wiele serii wprowadzających. Duża przerwa.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Wlasnie mam taki plan, bede jechal tak co 10 kg kontrolnie. Czy w ogole ciezaru styknie, bo tak naprawde to nigdy nie sprawdzalem jakiego mam maxa. Moze sie potem kajtne na silke jak bedzie pustawo
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Wlasnie mam taki plan, bede jechal tak co 10 kg kontrolnie. Czy w ogole ciezaru styknie, bo tak naprawde to nigdy nie sprawdzalem jakiego mam maxa. Moze sie potem kajtne na silke jak bedzie pustawo
Ciekaw jestem, po takiej przerwie, ale cały czas na innym rodzaju treningu...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Do stowki bez problemu z przerwami na zmiane fajerek. Dorzucam kettle zobacze jak to bedzie dzialac.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Zyon
|
Kurde troche lipa, podwieszenie kettli dalo to, ze teraz jak podnosze to sztanga jakis czas jak idzie luzem w palaku kettla jest lzejsza a potem nagle hamulec jak sie kettle "dolaczaja" Ale 130 bez problemu
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Zyon
|
U mnie wczoraj martwica poszła 110 x1 i 90 x5 leciutko , ale co ja tu takie komarze ciężary podaje przy naszym Maestro G ... To fakt
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Kurde troche lipa, podwieszenie kettli dalo to, ze teraz jak podnosze to sztanga jakis czas jak idzie luzem w palaku kettla jest lzejsza a potem nagle hamulec jak sie kettle "dolaczaja" Ale 130 bez problemu
I ciężaru brakło? Kup se jedno wejście na siłkę i zrób testa za jakiś czas, co?
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Tak zrobie za jakis czas. Nie zbraklo, tylko przy 140 juz ten "hamulec" daje popalic, lecisz w gore i nagle kettle stopuja, no dosc nieprzyjemne wrazenie.Oczywiscie dla mnie, bo ty bys pewnie nie zauwazyl
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Tak zrobie za jakis czas. Nie zbraklo, tylko przy 140 juz ten "hamulec" daje popalic, lecisz w gore i nagle kettle stopuja, no dosc nieprzyjemne wrazenie.Oczywiscie dla mnie, bo ty bys pewnie nie zauwazyl No, dla mnie śmieszne ciężary, ale ja nie zrobię tylu pompek na poręczach co Ty Ani nie przebiegnę piątki z taką prędkością Specjalizacja.
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
No, niektórzy mają niesłychaną wydolność...
|
|
|
|
|
|
|
|