Zyon
|
no. przed treningiem tez wypilem wczesniej. nie zwracam za bardzo uwgi na takie nieistotne pierdoly, mam ochote na kawe to pije Czyli cug Zycie i fizjologia a nie jakies tam cugi i pierdoly
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
no. przed treningiem tez wypilem wczesniej. nie zwracam za bardzo uwgi na takie nieistotne pierdoly, mam ochote na kawe to pije Czyli cug Zycie i fizjologia a nie jakies tam cugi i pierdoly Róża nazwana inaczej lub wcale...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Zycie wg zycia a nie wg planu
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Zycie wg zycia a nie wg planu To też plan
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Zycie wg zycia a nie wg planu To też plan Wszystko to plan i matrix. 10/90 konkretnie
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Radzio
Go
|
Tydzień ma zaledwie 7. Gdybyśmy tylko dłużej żyli mógłby mieć 10.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Tydzień ma zaledwie 7. Gdybyśmy tylko dłużej żyli mógłby mieć 10. Fakt. Ziemia zwalnia.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Dobowy SYS'tem rozliczania Energii został w pewnym sensie zasugerowany, a nie narzucony. Jest furtaaaa...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Dobowy SYS'tem rozliczania Energii został w pewnym sensie zasugerowany, a nie narzucony. Jest furtaaaa...
Doba się skraca. Kwestia skali, kilka miliardów lat temu miała 30 godzin, jak zleci do 20, trza będzie tydzień wydłużyć
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Wsród ślepców jednooki... Jasne. Ludzie jako istoty społeczne zapomnieli, że stado baranów to nie jedyny model relacji
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Dziewczyny moje spały, to trening zrobiłem w psim pokoju. Nie wiem czy inna grawitacja czy mocniejsza kawa, ale nietuzinkowy trening wyszedł "Die Kette" czyli łańcuch: Rwanie oburącz: (24x10, 32x5, 48x2)x10, tonaż 9,920. Wyciskanie oburącz: (24x6, 32x4, 48x2)x10, tonaż 7,360. Total: 17,280 tony pracy. Olbrzymia, jak na mnie, objętość, ale od jakiegoś czasu idę w takim kierunku.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Pieski podziwiały? Nie chciały pomóc?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Pieski podziwiały? Nie chciały pomóc? Wygoniłem, bo się z politowaniem patrzyły
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Wsród ślepców jednooki... Jasne. Ludzie jako istoty społeczne zapomnieli, że stado baranów to nie jedyny model relacji Raczej silnoręki. Wypada przypominać, choćby z przymrużeniem jedynegooka.
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Zdarza się Ziemia z kretowiska np. z śródleśnej polany jest świetnym dodatkiem "pokarmowym" dla papug i astryldów, zwłaszcza w połączeniu z węglem drzewnym. Dobrze się spisuje jako dodatek do "błota" dla żab czy ropuch oraz do kwiatów doniczkowych.
|
|
|
|
|
|
|
|